Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Крісло-софа, дихаюча тканина, чорний Cougar ranger elite gold

• Дмитро Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже зручне крісло, прикине на дотик, вартуе своїх коштів.

Недостатки:
    Для людей зі зростом не вище 170
  • Никита Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло дуже навіть круте. Хочеться відмітити якість матеріалів з яких зроблене крісло - вони на вищому рівні. Збірка дуже проста та не займає більше пʼяти хвилин. Можливість бути у напів сидячому та лежачому положенні, для мене як людини яка працює за компʼютером доволі довго - це дуже гарний варіант. Доволі мʼякі матеріали сидіння та спинки дають можливість гарно розслабитись, за потреби. Але хочеться відмітити декілька мінусів.
    1 - крісло позиціонує себе як ігрове (наскільки я зрозумів), і мені здається, що бокові кишені не дуже потрібні, типу туди звісно можна покласти ноут, але не думаю що у більшості геймерів поміж пк є ще й ноут, а крім ноута туди, в принципі, майже нічого не покладеш (але знову ж таки, це моя субʼєктивна думка)
    2 - відсутність регулювання висоти. На фото можна побачити що відстанню між сидінням та моїм столом значна, і особисто мені часом трошки не зручно, але в принципі з цим можна з миритись, і від цього не стає прям сильно не комфортним користування цим кріслом
    3 - відсутність коліщаток. Думаю моєму сусідку знизу дуже весело коли я то встаю з крісла, то назад задвигаюся XD А взагалі це дійсно трохи не приємно що постійно потрібно совати крісло на підлозі (благо у мене лінолеум і це не критично). І все ж таки хотілось би мати можливість легше відʼїжджати від стола
    Але у висновку хочу зазначити, що крісло дуже круте та комфортне і воно варте своїх грошей

Достоинства:
    Якість матеріалів, комфорт, декілька режимів сидіння та лежання, проста збірка (буквально пʼять хвилин)
    Недостатки:
    Фіксована висота сидіння та відсутність можливості її змінити, відсутність коліщаток
  • Єлизавета Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісла мають гарний та привабливий вигляд, дуже зручне і м'яке та ніжнй на дотик матеріал. Зручний для сидіння та навіть лежати можно (трансформується), не помилилая із вибором. Рекомендую для ком'ютерних клубів та для комфорту у домі)))

Достоинства:
    Ціна супер,качество та матеріал
    Недостатки:
    Відсутні

Добрий день, Єлизавета!
      Дякуємо за корисний відгук та вибір продукції Cougar.
      Користуйтесь із задоволенням!
      З повагою, команда Cougar!

• Павло Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже зручне крісло. Хоч я і граю у комп'ютерні ігри, але до компанії відносився прохолодно. Але, все ж таки, дуже хотілося механічний реклайнер для перегляду відео та Ігор з геймпадом. Я і не міг подумати що в ньому буде зручно не тільки грати, але і спати в коридорі під час обстрілів та годувати маленьку дитину. Неймовірно задоволений. За тиждень замовив ще одне і дуже радий цьому. Старша модель мені не подобалася тим, що вона повністю із кожзаму, який швидко псується. Цей матеріал дуже м'який і приємний на дотик, а а також простий в очищенні. Єдине чого інколи не вистачає це підстаканник або невеличкий столик. У моделі pro є такий. Але зрозумів що інколи хочеться навіть пограти на клавіатурі, тому замовлю підставку під ноутбук/столик, тут на розетці такі є

Достоинства:
    Дуже класний механізм розкладання, приємна тканина, невелика вага, яка дозволяє пересувати по хаті, зручні кармани, цілком адекватна ціна як для реклайнера, дуже простий у збиранні
    Недостатки:
    Інколи не вистачає місця під чашку або маленького столика

Добрий день, Павло!
      Дякуємо за корисний відгук та вибір продукції Cougar.
      Користуйтесь із задоволенням!
      З повагою, команда Cougar!

• Валерия М***

Тобто так просто за столом і клавою на ньому не зручно попрацювати?

• Катя Г***

Брала для педикюру
    Дякую, хороше крісло, дуже м'яке

Достоинства:
    Ціна, якістт
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Денис А***

Скажіть на скільки зручно саме для педикюру?