Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Смарт часы Smart Watch H26 mini AMOLED 42 mm iOS Android Matte Silver с 2 ремешками Alpine Loop и Sport Band в комплекте SW-H26mini-6070

Оценка пользователей 4.55/5
  • Инна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Pink + Gold

Купила такий годинник і залишилась дуже задоволена! На ручці виглядає дуже стильно! Вражає яскравий AMOLED дисплей — все виглядає чітко, кольори насичені. Окремо хочу відзначити зручність прийняття дзвінків і повідомлень прямо з годинника — це безцінно, особливо коли телефон не знаю де приклала. Операційна система працює плавно, а підтримка української мови — приємний і класний бонус.

Дуже сподобалися функції для здоров'я: пульсометр, контроль сну, крокомір — усе відслідковується точно. Автономність приємно вразила, годинник легко тримає заряд і сідає дуже повільно. Ще одна крута фішка — можливість підключати безпровідні навушники та слухати музику без телефону.

Загалом, за свою ціну годинник перевершує всі очікування. Рекомендую всім, хто шукає надійний і функціональний смарт-годинник!

Достоинства:
    яскравий AMOLED дисплей, функція дзвінків і повідомлень, функції для здоров'я
    Недостатки:
    поки не помітила
  • Вера П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Shiny Silver

Дуже дякую за Вашу працю . Годинник сподобався, гарно працює, меню зрозуміле. Довго тримає заряд,вже третій день. Мені 69 років. Все зрозуміло.

• Продавец  AE-TEC

• Терновенко И***

Підскажіть як налаштувати повідомлення, наче все підключено, але на годиннику не відтворюється повідомлення.

Достоинства:
    Гарні, якісні. Досить гучні. Поки нові неможу сказати більше.
    Недостатки:
    Поки не виявила
    • Продавец  AE-TEC

Вітаємо ,звяжемось з Вами і допоможемо,перш за все потрібно створити блутуз зʼєднання з телефоном і надати всі дозволи

• Олена Л***

Дивно. Зі мною продавець не зконтрактував і не допоміг налаштувати, хоч і писала в приват. Недоліки ще попереду, коли покористуєтесь. За зовнішнім виглядом - бомбезні. За коректністю роботи і синхронізації - все сумно, на жаль. А найнеприємніше - що мені вони реально подобаються, а налаштувати їх не змогла, або...вони таки не для Андроїд.

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Shiny Gold

Дякую за швидкість в доставці і приємні бонуси) тут цінують і заоочують покупця

Достоинства:
    Гарний годинник, стильний дизайн, простий у використанні.
  • Анна А***

Купувала по акційні вартості, за свої кошти те що треба. З телефоном працює без нарікань, батарею тримає десь 5 днів

Достоинства:
    Стильний, простий в використанні
    • Продавец  AE-TEC

Добрий день! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою смарт-годиннку цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Артем Г***

Працює добре.Немає зауважень.Все подобається!

• Христина
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black

Годинник дуже подобається. Легкий у використанні. Все що потрібно - все є. Подобається, що він не великий, на тендітну жіночу руку дуже гарно підходить. Батарея тримає декілька днів (2-3), але я використовую годинник 24/7.
    Рекомендую дану модель і продавця.

Достоинства:
    Розмір. Багатофункціональний.

• Карина М***

Доброго дня, придбала годинник , все чудово
    Але постійно звук переключається на годинник(відео, музика та інше переключається і звук йде від нього), як можна це виправити?

Доброго дня, зателефонуємо вам

• Карина М***

Доброго вечора, виявилась ще одна проблемка, останній тиждень годинник відключається від телефону
      Сповіщення та інше не приходить, проблему не зрозуміло як вирішувати, окрім кожного разу підключати до телефону (((

• Оксана К***

Як в описі

• Віталій

Товар прийшов вчасно в належній якості спасибі продавцю

• Наталія К***

Смарт годинник відповідає опису всі функції присутні мову українську швиденько налаштувала музику і контакти завантажила, звук добротний.
    Все ок.

• Олена

Чудовий годинник,нарікань немає,все дуже добре працює,якість просто на 12 з 12 балів,гарне пакування,також сподобалось те що два ремінця в комплекті,батарея теж тримає довго,дякую

Достоинства:
    Все ок
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Олександр Б***

Гарний.Практичний.Надійний.

• Всеволод М***

Все круто, дуже сподобався товар)

Достоинства:
    Класна ціна та все що там є!

• Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black

Смарт годинник чудовий, відповідає заявленим характеристикам. Все подобається. Продавця рекомендую.

• Богдана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Matte Silver

Годинник зручний, мені сподобався. Використовую більше тижня і вже є що написати у відгуку, як на мене основні моменти..:
    1. В комплекті було 2 ремінці але обидва з завеликим кріпленням (напевно на 46мм а не 41мм)
    2. Захисна плівка була приємним бонусом, але вона була тріснута сильно по середині, хоча я наклеїла і свою функцію вона виконує.
    3. Спочатку прийшли розрядженні в 0, заряджаються не довго, перший раз розрядились за 2 дні, далі тримають 4 .
    4. Підключаються до Андроїда легко, смски з соц.мереж приходять без запізнень.

З опису подумала, що на годиннику можна і відповідати на сповіщення, але ні тому не на 100% задоволена покупкою, але всі інші функції виконує чудово.
    Особливо радує сканер сну, і штуки з вимірюванням показників здоров'я

Достоинства:
    Компактний, гармонійно виглядає на руці, всі функції працюють
    Недостатки:
    Ремінці і захисну плівку потрібно додатково купляти самостійно бо в комплекті прийшли не зручні
    • Продавец  AE-TEC

Добрий день! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на нашому товарі, нам дуже приємно, що ця модель влаштовує Вас своєю якістю. Бажаємо приємного користування.

• Олександр Б***

Дуже гарний пристрій.Дуже рекомендую

• Продавец  AE-TEC

Добрий день! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою годиннику цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Ольга Ш***

Стильний подарунок, вередлива дівчинка-підліток задоволена

Достоинства:
    Ціна, є все що хотіла підліток
    Недостатки:
    Поки не знайшли
    • Продавец  AE-TEC

• Виталий Ф***

Дякую магазину,швидко прийшов товар.3 тижня користування,все добре працює.

Достоинства:
    За невеликі гроші дуже гарний стильний,багатофункціональний годинник
    Недостатки:
    Поки невиявлено.
    • Продавец  AE-TEC

• Світлана Т***

Класно виглядає, просте налаштування, якість супер! Ціна 2299.00

Достоинства:
    Якість = ціна
    • Продавец  AE-TEC

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та додані фото. Раді що Ви вирішили замовити саме у нас та що товар Вам до вподоби! Довгого користування.

• Дмитро Д***

Добрий

• Наталия Г***

Чудовий годинник , елегантний , зручний у користуванні, всі потрібні функції підтоимує

Достоинства:
    Вартість-якість відповідають
    Недостатки:
    Поки не бачу, хіба що швидка розрядка(на 3 день)
  • Борівський К***

Гарна якість, швидка доставка.

Достоинства:
    дизайн
    • Продавец  AE-TEC

• Вікторія

Класний годинник, користуюсь пару тижнів, заряд тримає 3 доби. Зручний, невеликий, що для мене +, дуже стильно виглядає. Зверніть увагу, що силіконовий ремінець на маленьку руку!

Достоинства:
    Працює без нарікань, зручний і зрозумілий інтерфейс
    Недостатки:
    Для мене немає
    • Продавец  AE-TEC

• христина я***

Годинник виглядає дуже гарно,кріпиться міцно та добре працює. При активному користуванні 2-3 дні тримає заряд. Спочатку важко було зрозуміти налаштування,але згодом розібратись. Є в комплекті захисна плівка ,яку можна самостійно покласти,але вона не підходить,розмір завеликий. Навіть якщо обрізати,то не підходить.

Достоинства:
    Зручний інтерфейс, є в запасний ремінець,для великої руки.
    Недостатки:
    Поки не виявила,користуюсь місяць.
    • Продавец  AE-TEC

• Карина М***

Чудовий годинник за свої кошти,естетичний,зручний,на худеньку дівочу руку дуже комфортно сідає і не кремезно виглядає.Продавець допомагає налаштувати,якщо щось не виходить,бо годинник трохи важкуватий в налаштуванні

Достоинства:
    Все співпадає з описом
    Недостатки:
    Багато людей пише що звук з телефону іде через годинник,це легко виправити зайшовши в блютуз з телефона,зняти галочку аудіо.
    • Продавец  AE-TEC

• Ольга Г***

Покупкою задоволена.Отримала годинник дуже швидко,гарно запакований.Все пратює.

Недостатки:
    Поки ще нема.
  • Ніна Д***

Чудовий годинник. Всі необхідні функції присутні.

• Рашкова С***

Товар приїхав швидко. Добре запакували, хоча переживала щодо транспортування, але все обійшлося. Годинник добре працює. Мене здивувала функція підключення навушників до годинника, вона дає змогу без підключення до телефона слухати музику. Мікрофон працює непогано, але й не ідеально. Оскільки я хотіла його за іншими критеріями, то це мене не збентежило. Дякую за швидку доставку і якість.

Достоинства:
    Запакування і доставка; підключення навушників, що дійсно працює.
    Недостатки:
    Не дуже класно працює мікрофон, краще розмовляти через телефон, але мені це не завадило.
  • Руслан К***

Магазин отличный , доставка мега быстрая ,приехали хорошо упакованные в заводской плёнке , часы прикольные , настроил быстро , пока всё хорошо .

Достоинства:
    Классные внешне , работают
    Недостатки:
    Пока не увидел
    • Продавец  AE-TEC

• Анастасия Р***

Вирішила порадувати себе і придбала цей годинник. Дуже задоволена вибором, годинник виявилися неймовірно функціональними та зручними. Окрема подяка за швидку доставку та якісний сервіс

• Алла К***

Часи хороші,сподобалися. А продавець дуже хороший, зараз таких не багато. Були деякі питання,все вирішив дуже швидко. Дуже вдячна.

• Олена Г***

Класний годинник.Дуже сподобався.Все працює.Швидко прийшов,дякую.

Недостатки:
    Намає
  • Ігор Б***

Класні часи. Дуже зручно телефонувати з них. Мене гарно чути і дінамік в часах непоганий.

• Ольга С***

Дуже хороше обслуговування. Надали фахову консультацію по налаштуваннях одразу після звернення. Клієнтоорієнтованість - це круто. Годинник теж прикрашає ручку. Дякую!

Достоинства:
    Зручний, симпатичний, розумний
  • Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Размер корпуса: 42. Цвет корпуса: Black

Годинник дуже подобається, все як обіцяють на сайті, не пошкодувала, що обрала саме цю модель. Працює стабільно, зручний у користуванні, функції відповідають опису.

Достоинства:
    Все добре працює, гарна якість
    • Продавец  AE-TEC