- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки
Ідеальна для риболовлі та кемпінгу. Ставиться за хвилину, навіть самому легко.
- Продавец SmatX
Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію! Приємно знати, що ви задоволені легкістю та швидкістю встановлення нашого намету.
Вдалих вам виїздів, гарного улову та чекаємо за новими замовленнями!
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки
Палатка - казка! Розкладається сама, два входи - зручно.
- Продавец SmatX
Дякуємо за покупку та високу оцінку! Це справді надійна модель для тих, хто цінує свій час. Гарного вам настрою та лише вдалих виїздів на природу!
- Єгор К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки
Автоматичний механізм працює бездоганно, нічого не заїдає. Два входи рятують, коли хочеться вилізти, не турбуючи партнера.
- Продавец SmatX
Дякуємо за покупку та високу оцінку! Це справді надійна модель для комфортного кемпінгу. Бажаємо вам лише приємних емоцій від використання та чудової погоди у кожній мандрівці!
- Таня Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки
Зручно розкладати і складати ,
Задоволена що обрала саме її .- Продавец SmatX
Дякуємо за покупку та позитивний відгук! Приємно знати, що простота у використанні цієї моделі виправдала ваші очікування. Ваша впевненість у виборі — найкраща нагорода для нас. Бажаємо вам лише яскравих вражень від відпочинку на природі!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки
Гарна палатка, трохи був запах пару днів. Функцію свою виконує. Але ніякого подарунку у вигляді каністри для води не було. Судячи з відгуків не тільки в мене.
- Достоинства:
- Ціна, функціональна
- Недостатки:
- Трохи був запах
- Продавец SmatX
Дякуємо за відгук і зауваження.
Легкий технічний запах у нових наметах можливий через матеріали та просочення — зазвичай зникає після провітрювання протягом кількох днів.
Щодо відсутньої каністри для води — передали інформацію відповідальному менеджеру. З вами додатково зв’яжуться для вирішення питання.
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки
Гарна палатка на ті гроші
- Продавец SmatX
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!
- Бурьянов А***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки
Забрал палатку, вроде все неплохо, жаль что в инструкции указаны дополнительные колышки и веревки, которых нету в самой комплектации и придется докупать. Так же минусом стало то, что не было указанно бонусной канистры на 8л для воды, пусть она не сильно была и нужна, но все же, канистры по итогу не было. А так через две недели проверю в горных условиях.
- Продавец SmatX
Вітаємо. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення або зверніться до служби підтримки із зазначенням номера замовлення для вирішення вашої ситуації.
- Руслан З***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки
Палатка чудова, розклалась сама за 5 секунд. Випробувати на природі ще не вдалось, але ціна якість дуже приємна
- Продавец SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!