Отзывы покупателей о Автоматическая палатка для кемпинга 2 местная 200х200х140 см туристическая палатка с двумя входами и крючком для освещения Хаки

Оценка пользователей 4.63/5
  • Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки

Ідеальна для риболовлі та кемпінгу. Ставиться за хвилину, навіть самому легко.

• Продавец  SmatX

Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію! Приємно знати, що ви задоволені легкістю та швидкістю встановлення нашого намету.

Вдалих вам виїздів, гарного улову та чекаємо за новими замовленнями!

• Вероніка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки

Палатка - казка! Розкладається сама, два входи - зручно.

• Продавец  SmatX

Дякуємо за покупку та високу оцінку! Це справді надійна модель для тих, хто цінує свій час. Гарного вам настрою та лише вдалих виїздів на природу!

• Єгор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки

Автоматичний механізм працює бездоганно, нічого не заїдає. Два входи рятують, коли хочеться вилізти, не турбуючи партнера.

• Продавец  SmatX

Дякуємо за покупку та високу оцінку! Це справді надійна модель для комфортного кемпінгу. Бажаємо вам лише приємних емоцій від використання та чудової погоди у кожній мандрівці!

• Таня Д***

Зручно розкладати і складати ,
    Задоволена що обрала саме її .

• Продавец  SmatX

Дякуємо за покупку та позитивний відгук! Приємно знати, що простота у використанні цієї моделі виправдала ваші очікування. Ваша впевненість у виборі — найкраща нагорода для нас. Бажаємо вам лише яскравих вражень від відпочинку на природі!

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки

Гарна палатка, трохи був запах пару днів. Функцію свою виконує. Але ніякого подарунку у вигляді каністри для води не було. Судячи з відгуків не тільки в мене.

Достоинства:
    Ціна, функціональна
    Недостатки:
    Трохи був запах
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук і зауваження.

Легкий технічний запах у нових наметах можливий через матеріали та просочення — зазвичай зникає після провітрювання протягом кількох днів.

Щодо відсутньої каністри для води — передали інформацію відповідальному менеджеру. З вами додатково зв’яжуться для вирішення питання.

• Віталій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки

Гарна палатка на ті гроші

• Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Бурьянов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки

Забрал палатку, вроде все неплохо, жаль что в инструкции указаны дополнительные колышки и веревки, которых нету в самой комплектации и придется докупать. Так же минусом стало то, что не было указанно бонусной канистры на 8л для воды, пусть она не сильно была и нужна, но все же, канистры по итогу не было. А так через две недели проверю в горных условиях.

• Продавец  SmatX

Вітаємо. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення або зверніться до служби підтримки із зазначенням номера замовлення для вирішення вашої ситуації.

• Руслан З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Хаки

Палатка чудова, розклалась сама за 5 секунд. Випробувати на природі ще не вдалось, але ціна якість дуже приємна

• Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!