- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Все супер! Дуже хороший сервіс, в Неділю відправили, в понеділок вже забрав) Товар якісний, киця в захваті:)
- Достоинства:
- Всі
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Аліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Якість гарна,кицюня задоволена,відколи принесла додому від іграшки не відходить
- Достоинства:
- Кішка зайнята постійно,надіюсь вдень награється і вночі тепер даватиме спати
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Іграшка чудова, основа виглядає міцною, пташка виглядає симпатично. Присоска з якимось клейким шаром (ні водою, ні спиртом поки не змився), до гладких поверхонь (холодильник, ламінат, лінолеум, дзеркала) ліпиться міцно, аж іноді важко відліпити. Кицька так активно грається з нею, що аж одне пір'ячко вже втратили, але його можна приклеїти спокійно. Іграшку можна вцепити будь-яку, з часом планую докупити додаткові
- Достоинства:
- Кицька задоволена
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви і киця задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Вікторія
Іграшка досі жива і ціла, пір'я на місці. Граємося тепер цією пташкою тільки я дражнилкою, бо в статичному варіанті нашій важній киці вже не цікаво)
- Нина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Чудова іграшка
Котики взахваті- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котики залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже класна та якісна іграшка. Раджу всім кицям.
- Достоинства:
- Бездоганна якість
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Улюблена іграшка моєї киці, надовго займає її увагу. Зручна тим, що автономна, я можу займатись своїми справами, а киця собі розважається.
Присоска міцна, пташка живуча, проте відчуваю, що треба вже шукати їй заміну, бо, мабуть, скоро її розпатрають))- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і киця задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Продавец Your Comfort
в нас є окремо і пташки на заміну, і червячки запаски, і піря. Обирайте, замовляйте.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Іграшка гарної якості. Присоска добре тримається. Паличка знімна, що дає можливість грати окремо від присоски. Коти задоволені)
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і котики задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Звонок О***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Коту подобається, грає з задоволенням , якісна іграшка.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
цікава для кота, і досить практична
- Достоинства:
- цікава іграшка
- Таня С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дякую) Класна іграшка, кішечка дуже задоволена!
- Анастасия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Іграшка чудова, зацікавила обох котів, але ми нажаль вже зламали її, замовимо ще раз згодом
- Достоинства:
- Міцно тримається
- Недостатки:
- Швидко зламалось обертання
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Бомба. Кіт дуже задоволений. Раджу.
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Шаповалов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Іграшка чудова, кіт грається постійно. При цьому іграшка дуже гарної якості - перед тим замовляли інші подібні, і вони через короткий час або переломлювалися біля основи, або переставали надійно кріпитися до підлоги, або кіт дуже швидко роздирав пташку. Ця ж навпрочуд міцна.
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і котик задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Плетнева О***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Котику дуже сподобалось
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Обалденная игрушка, так же заказала поводок для кошки у этого продавца. Качество отличное
- Достоинства:
- Кошки не отходят от игрушки, очень красивая, легко собралась , товар отправили в день заказа. Рекомендую продавца.
- Продавец Your Comfort
ДоброгДякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і киці залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам, приходьте ще до нас)
- Игорь З***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
С момента установки кошка уже более часа не отходит от игрушки. Это первая игрушка, к которой она так не равнодушна
- Достоинства:
- Понравилась кошке
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і киця залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Елизавета З***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Замовляли декілька іграшок, але ця котику зайшла найбільше
Перший день години 3 грався
Та кожного дня до неї біжить)- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Стала улюбленою іграшкою кицьки
- Достоинства:
- Порхає ніби справжня пташка. Міцна (кицька нещадно її гризе і шкрябає, але пташка поки тримається)
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за детвльний відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже чудова іграшка для котика , менеджер швидко оформила замовлення та відправила. На сайті ще була знижка на товар , рекомендую цю компанію.
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Кедик В***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Котик у захваті від іграшки! Матеріал хорошої якості, добре кріпиться до підлоги.
- Достоинства:
- Якість товару
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви і котик задоволені.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Котик не може награтись, забрала - шукає, нявкає. Є варіант причепити на вертикальну площину, тоді буде гратись лежачи.
Взагалі дуже якісна іграшка.- Достоинства:
- Міцна присоска, гарна пташка, чудова ідея.
- Недостатки:
- Кіт не може зупинитись, втомився
- Продавец Your Comfort
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже якісний товар
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви задоволені.