Отзывы покупателей о Мешок для стирки одежды нижнего белья бюстгальтера в стиральной машине набор 2 шт VMHouse мешки для хранения чехол органайзер на молнии белый (0105-0020)

Оценка пользователей 4.43/5
  • Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Белый

Не рекомендую, блискавка розійшлася після другого прання

Достоинства:
    Зручний розмір
    Недостатки:
    Блискавка
    • Продавец  VM HOUSE

Вітаємо!

Мішок має жорсткий каркас, що захищає білизну під час прання, а блискавка розрахована на багаторазове використання. Зазвичай подібних ситуацій не виникає, тому, ймовірно, у Вашому випадку мав місце одиничний дефект або надмірне навантаження під час прання.

Рекомендуємо під час використання:

не перевантажувати мішок (1 виріб за раз);
      повністю закривати блискавку та ховати «язичок» у захисний клапан;
      обирати делікатний режим прання.

Будь ласка, зв’яжіться з нами у зручний для Вас спосіб — ми відкриті до діалогу та допоможемо вирішити ситуацію.

• Оксана Г***

Отримала від продавця VM House новий мішок для прання. Дуже дякую за швидке вирішення питання!

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Белый

Отримала від VM HOUSE новий мішечок для прання на заміну попередньо замовленому, дякую працівникам за швидку реакцію вирішення проблеми, дякую за приємний подарунок

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Белый

Не рекомендую, блискавка порвалась після першого ж прання

Шановна Наталіє,

Щиро перепрошуємо за ситуацію з Вашим замовленням. Ми вже зв’язались з Вами та надіслали новий мішок. Сподіваємось, що він повністю виправдає Ваші очікування!

Подібні випадки трапляються вкрай рідко, адже більшість наших покупців відзначають гарно прошиті шви, високу якість матеріалів та фурнітури, а також зручність використання. Ймовірно, Ви зіткнулися з дефектом, який неможливо виявити до початку експлуатації.

У подібних випадках радимо одразу звертатись до нас у зручний для Вас спосіб — телефоном, через Viber, Telegram або чат в особистому кабінеті. Ми завжди готові допомогти!

Також звертаємо Вашу увагу, маємо набір з 5 мішків для прання різного розміру: ссылка

• Аліна

Корисна річ

Достоинства:
    Каркас, який міцніше за інші бочонки, завдяки чому зберігається форма
  • Мирослава Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Белый

Нижче написала відгук, що мішечок пошкодився. Продавець оперативно зв'язався й допоміг розв'язати проблему, за що дуже вдячна. У підсумку рекомендую і відповідального продавця, і зручний, корисний у побуті товар.

• Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Белый

Мішечок сподобався, зручний,користуюсь з задоволенням. Дуже приємний та вічливий менеджер, швидка доставка та якістьДякую

Достоинства:
    Зручний, компактний
    Недостатки:
    Був дефект
  • Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Белый

Гарний компактний мішечок для прання білизни. Гарне обслуговування! Миттєва доставка! Молодці!

• Любовь О***

Все відмінно !

• Мирослава Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Белый

Через півтора місяця блискавка почала розходитися під час прання. Постійно. Думала, що за 150 грн буде краще, ніж за 50. На жаль, ні. Не рекомендую.

Шановна Мирославо,

Щиро перепрошуємо за ситуацію, з якою Ви зіткнулись. Ми вже зв’язались з Вами та організували заміну товару!

Зазвичай подібні випадки є поодинокими, адже в мішечку передбачено спеціальний фіксатор для блискавки, що запобігає її відкриванню під час прання. Іноді проблема може виникнути, якщо блискавку не було зафіксовано повністю або пральна машина була недостатньо заповнена, внаслідок чого мішечок міг інтенсивно рухатись і створити навантаження на застібку.

Впевнені, що новий товар виправдає Ваші очікування!

Також зверніть увагу на набір із 4 мішків різного розміру — зручне рішення для прання різних типів речей: ссылка

• Лілія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 2. Цвет: Белый

Дуже гарні мішкі для прання.Задоволена на 100%.Дякую Розетці.

Достоинства:
    Щільна тканина,гарна застібка.
  • Любовь

Все соответствует заявленному.

• Іра А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Белый

Все супер. Дуже задоволена. Якість шикарна, всі шви прошиті гарненько. Ніяких недоліків!

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 2. Цвет: Белый

Непогані мішечки. Легенькі, добре прошиті. Але в круглому мішку для спідньої білизни була петелька, щоб повісити на гачок. А в другому не було петельки.

Достоинства:
    Якісні
    Недостатки:
    Не на всіх є петелька
  • Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Белый

Мішок як на фото. Гарна якість, все добре)

Анастасіє, вітаємо Вас!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що мішок для прання VMHouse відповідає Вашим очікуванням і якість товару Вас задовольнила. Ми завжди намагаємось забезпечити відповідність товарів заявленим характеристикам і раді, що Ви залишилися задоволені покупкою.

Запрошуємо також переглянути наші інші товари для дому та організації простору за посиланням: ссылка Упевнені, що в нашому асортименті знайдете ще багато корисного для себе.

Дякуємо за вибір і будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Поліна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 2. Цвет: Белый

Дуже класні мішки. Вже раз попрала в них речі, ніяких проблем, всі речі мають ідеальний вигляд.

Поліно, доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Ми раді дізнатися, що мішки для прання нижньої білизни VMHouse допомогли зберегти речі в ідеальному стані під час прання. Для нас дуже важливо, щоб наші товари були не тільки зручними у використанні, але й справді надійними та якісними.

Якщо у Вас виникне бажання спробувати ще якісь товари для дому або організації простору, пропонуємо ознайомитися з нашим асортиментом за посиланням: ссылка Ми впевнені, що Ви знайдете ще багато корисного та цікавого.

Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів!

• Юлія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 2. Цвет: Белый

Дякую за якісні мішечки. Вже спробувала в них попрати речі, дуже задоволена.

Доброго дня, Юліє!

Щиро вдячні за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно дізнатися, що мішки для прання нижньої білизни VMHouse виправдали Ваші очікування та зробили процес прання комфортним. Ми завжди прагнемо, щоб наші товари приносили задоволення від використання, і раді, що Ви залишилися задоволені якістю.

Ми постійно працюємо над розширенням нашого асортименту, щоб Ви могли знайти ще більше корисних і якісних товарів для дому. Запрошуємо Вас переглянути наш магазин за посиланням: ссылка — впевнені, що знайдете багато цікавого для своїх потреб.

Будемо раді бачити Вас знову та бажаємо приємного користування нашою продукцією!

• Михайло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Белый

Купуємо не вперше ці мішки. Дуже зручно використовувати при пранні дрібниць та білизни.

Доброго дня, Михайле!

Щиро дякуємо за Ваш відгук і за те, що Ви не вперше обираєте мішки для прання VMHouse. Дуже раді, що вони стали для Вас зручним і практичним рішенням для прання дрібних речей та білизни. Ми завжди прагнемо, щоб наші товари забезпечували максимальний комфорт у використанні.

Якщо Вам цікаво ознайомитися з іншими нашими товарами для організації простору та догляду за одягом, пропонуємо відвідати наш магазин: ссылка Впевнені, що знайдете ще багато корисного для себе.

Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів!

• Анастасия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Белый

Придбала мішечок спеціально для прання спідньої білизни. Дуже подобається.

Вітаємо Вас, Анастасіє!

Ми раді, що Вам сподобався наш товар і наш сервіс. Дійсно цей Мішок для прання спідньої білизни дуже якісний і Ваш відгук дуже допомогає наступним замовникам.

Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 2. Цвет: Белый

Відмінна якість, м'який мішечок, комфортно прати делікатні речі

Вітаємо Вас, Аліно!

Щиро дякуємо за те, що знайшли час залишити відгук! Дуже приємно чути, що набір мішків для прання нижньої білизни VMHouse виправдав Ваші очікування, а якість і м'якість мішечків стали приємним доповненням до прання делікатних речей.

Ми завжди прагнемо до того, щоб наші товари були максимально зручними та відповідали потребам клієнтів. Якщо у Вас виникнуть ще запитання або Ви бажаєте переглянути інші товари, які можуть Вам сподобатись, ласкаво просимо ознайомитися з нашим асортиментом за посиланням: ссылка Упевнені, Ви знайдете багато корисного для дому та щоденного використання.

Сподіваємось, що наші товари й надалі будуть приносити Вам задоволення!

• Діана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Белый

Хороший мішок. Якісно пошит. Не псує білизну.

• Продавец  VM HOUSE

Діано, нам дуже приємно чути, що цей Мішок для прання сподобався Вам.

Дякуємо за Вашу оцінку і відгук.

• Артем В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 2. Цвет: Белый

Все супер. Товар відповідає ціні та заявленим властивостям. Дякую за оперативність.

Артеме, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам за відгук. Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.

Дуже раді, що цей Набір мішечків для прання сподобався Вам.

• Інесса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Белый

Дуже подобається мішечок. Тепер шкарпетки не зникають після стирки.

Інессо, вітаємо Вас!

Дуже раді, що цей Мішок для прання сподобався Вам.

• Юлия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 2. Цвет: Белый

Довольна покупкой. Качество и цена соответствующие. Все понравилось, рекомендую!

• Продавец  VM HOUSE

Юліє, щиро дякуємо Вам за відгук. Це дуже важливо для нас.

І ми дуже раді, що Вам сподобався цей набір Мішків для прання і наш сервіс.

Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!

Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.