- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 7. Цвет: Белый
Дуже зручні мішки різного розміру
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 7. Цвет: Белый
Отримала мішечки для прання. Вже встигла використати не один раз. Чудова якість. Блискавки надійні, добре прошиті та легко закриваються. Дуже сподобалося, що є спеціальні резиночки, куди можна сховати язичок блискавки, щоб він не бив по барабану пральної машини. У комплекті різні розміри, тому кожну річ можна прати у відповідному мішечку. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість, різні розміри мішечків.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 7. Цвет: Белый
Гарна якість, задоволена, що придбала. Користуємось майже кожного дня, фурнітура, шви, тканина - все ціле, рекомендую
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Не виявила
- Остап Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 7. Цвет: Белый
Цілком задоволені
- Юлия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 7. Цвет: Белый
Гарні мішечки. Зручно, що є різні розміри і можна підібрати під різні вироби
- Достоинства:
- Ідеально для делікатних виробів
- Алексей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 7. Цвет: Белый
Все хорошо
- НінаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 7. Цвет: Белый
Дуже задоволена товаром і швидкістю доставки
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 7. Цвет: Белый
Користуюсь вже кілька тижнів (трьома з пʼяти позиціями, найбільші поки не стали в нагоді), все чудово. Зауважень до якості не маю. Окрема подяка за дуже швидку відправку.
- Достоинства:
- Все як на фото, охайний пошив.
- Недостатки:
- Не помітила.
- Продавец VM HOUSE
Вітаємо Вас, Світлано!
Щиро дякуємо за те, що поділилися своїм досвідом використання мішків для прання від VMHouse! Нам дуже приємно чути, що Ви задоволені якістю нашої продукції та відзначили охайний пошив і відповідність фото. Швидка доставка — один із наших пріоритетів, тому раді, що змогли забезпечити Вам комфортний процес отримання товару.
Якщо у Вас виникнуть додаткові питання або з’явиться бажання ознайомитися з іншими товарами, запрошуємо переглянути наш асортимент за посиланням: ссылка. Впевнені, що серед нашої продукції знайдете ще багато корисного!
Дякуємо за довіру та будемо раді бачити Вас знову.
З повагою, VMHouse
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 7. Цвет: Белый
Очень нравятся мешочки. С ними даже лучше стирать.
Доброго дня, Анно!
Дякуємо за Ваш відгук та чудові слова! Ми раді, що мішечки для прання VMHouse не лише відповідають Вашим очікуванням, але й полегшують процес прання. Ваша задоволеність нашою продукцією — це те, заради чого ми постійно працюємо над покращенням якості та функціональності наших товарів.
Якщо виникне бажання ознайомитися з іншими корисними речами для дому, запрошуємо переглянути наш асортимент за посиланням: ссылка. У нас багато цікавого та практичного, що може доповнити Ваш побут.
Щиро дякуємо за довіру та будемо раді бачити Вас серед наших постійних покупців!
З повагою, VMHouse
- Ангеліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 7. Цвет: Белый
якістю була здивована, дуже гарні мішечки.
Доброго дня, Ангеліно!
Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися враженням про наші мішечки для прання VMHouse. Дуже раді, що Ви оцінили їх високу якість та залишилися задоволені покупкою! Для нас важливо, щоб кожен товар приносив максимальну користь і комфорт нашим клієнтам.
Запрошуємо Вас також переглянути інші товари з нашого асортименту, які можуть бути корисними для Вашого дому. Перегляньте їх за посиланням: ссылка — ми впевнені, що знайдете ще більше практичних рішень для побуту.
Щиро дякуємо за довіру та будемо раді бачити Вас знову!
З повагою, VMHouse
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 7. Цвет: Белый
Сподобались мішечки, якісний матеріал, не псують одяг. Все круто.
Вітаємо Вас, Романе!
Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук! Дуже приємно чути, що наші мішечки для прання VMHouse виправдали Ваші очікування. Раді, що якісний матеріал не лише захищає одяг, але й робить процес прання комфортнішим для Вас. Ваші слова надихають нас продовжувати працювати над якістю нашої продукції.
Якщо будете шукати ще щось для дому, запрошуємо Вас ознайомитися з нашим асортиментом за посиланням: ссылка. У нас є ще багато корисних товарів, які можуть стати в нагоді.
Дякуємо за Ваш вибір і будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів!
З повагою, VMHouse
- Валерія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 7. Цвет: Белый
Задоволена покупкою. Порадила Вас подружкам. Дякую))
Шановна Валеріє!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та за те, що рекомендуєте наші мішечки для прання VMHouse своїм подругам! Нам надзвичайно приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Ваша довіра та рекомендації — найкраща оцінка нашої роботи, і ми раді, що змогли запропонувати товар, який відповідає Вашим очікуванням.
Якщо Ви або Ваші подруги шукатимете ще щось корисне для дому, запрошуємо переглянути наш повний асортимент за посиланням: ссылка. У нас є ще багато якісних і практичних товарів для побуту.
Дякуємо за Ваш вибір і завжди раді бачити Вас знову!
З повагою, VMHouse
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 7. Цвет: Белый
Дякую. Мішки гарні, якість мені сподобалась. Зручно прати ніжні тканини. Я тепер буду точно впевнена, що при стирці речі не пошкодяться.
Вітаємо Вас, Яно!
Дякуємо за Ваш відгук і теплі слова! Ми дуже раді, що наші мішки для прання VMHouse сподобалися Вам своєю якістю та функціональністю. Ваш спокій за речі з ніжних тканин під час прання — це саме те, до чого ми прагнемо, створюючи нашу продукцію.
Якщо у Вас виникне бажання ознайомитися з іншими нашими товарами для дому, будемо раді запропонувати Вам повний асортимент за посиланням: ссылка. Ми впевнені, що знайдете ще багато корисного для себе.
Щиро дякуємо за вибір і довіру! Будемо раді бачити Вас знову!
З повагою, VMHouse
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Количество в упаковке: 7. Цвет: Белый
Якісні мішечки. Я задоволена.
- Продавец VM HOUSE
Анно, нам дуже приємно чути від Вас слова вдячності і задоволенності!
Дійсно, цей Набір мішечків для прання дуже якісний. Багатьом дуже подобається.
Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!
Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.