- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Цвет: Черный
Млин меле дуже крупно. Спробувала повернути-не прийняли. Сказали що крім кави я ще щось молола. Молола декілька зерен кардамону разом з кавовими. До речі, кардамон мʼякший за кавові зерна. Тобто, якщо ви придбаєте в цьому магазині товар з поверненням будуть проблеми. Найдуть за що зачепитися. Будьте обережні.
- Недостатки:
- Дуже крупно меле кавові зерна.
- Продавец Semdem
Добрий день, Тетяна! Ми не змогли прийняти повернення товару, бо він був у використанні та з нього випали куски кардамону. за законодавством України товар не можемо прийняти, який був у використанні та повернутий в неналежному стані та ще й залишками їжі
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Цвет: Черный
З цією кавомолкою впораюсь з приготування порції дещо швидше ніж з тою що була до придбання цього виробу.
Дуже задоволений кавомолкою.- Достоинства:
- якісний та швидкий помел, зручне регулювання яке не скидається від заправки зерен
- Недостатки:
- корпус міг бути з рельєфом проти ковзання у руці
- Продавец Semdem
Добрий день, Максим! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді чути, що Ви залишились задоволені покупкою. Приємного користування. Гарного дня, бережіть себе!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Цвет: Черный
Сподобалась дуже, красива, зручно тримати в руці, скляний контейнер, дозволяє бачити скільки і як перемелено. Регулюється помол.
- Достоинства:
- Красива, нічого зайвого, регулюється помол
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Цвет: Черный
Кавомолка сподобалась. Посол однорідний, ручка зручна. Прозорий контейнер - теж приємний бонус.
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Цвет: Черный
Зручна регуляція, меле все добре і дрібно, руки радіють зранку від процедури. Повного резервуару вистачає на 2-3 порції хто як любить.
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- іноді забував що кришка не фіксована і випадала у мене