Отзывы покупателей о УМБ / Портативниа Батарея Joyroom 30000mAh 22.5W PD3.0 External Battery Fast Charge (QP193) Type-C Quick Charge - LED Display - Портативний зарядний пристрій / Акумулятор / Павербенк / Повербанк / Power Bank - Чорний

• Отзывы про товар продавца Justdoit
  • Ростислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Хороший вариант за свою цену.

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Весь час зависає датчик заряду. Показує заряд на одному й тому ж відсотку. Потрібно перезавантажувати щоразу при зарядці. Заряд тримає добре

• Олена П***

Під цей павербанк потрібна окрема зарядка. Ледь розібралась з цим. Ніде про це не повідомляється.

• Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Адекватный хороший повербанк, без приколов, пока что

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Забрала сьогодні повербанк, виглядає стильно, але він не включається і не заряджається. Не знаю, що з ним тепер робити. Жодного разу не користувалась, тільки дістала з коробки.

Достоинства:
    Не працює
    Недостатки:
    Не працює
    • Олена П***

• Леонід М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Ціна -якість супер. Куплено на розетка.

Достоинства:
    Телефон заряджає швидко, сам розряд жається повільно
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Приобретался специально для домашнего роутера (Archer AX23) через спецпровод на 12V через usb-a выдает 26 часов бесперебойной работы роутера и отдачу по счётчику 21к mAh, при вкл только 5g диапазоне Полная зарядка при 18w, кажется 7 часов, не помню точно но не больше 9ч (сутки вы получите заряжания через микро usb) ибо главное было замерять работу роутера. Данный эксперимент проводился 5 раз подряд и показатели идентичны, +/- 3%
    Что с телефонами не известно, для них другие pb.

Достоинства:
    Прекрасное предложение
    Недостатки:
    Время покажет
    • DH

Здравсвуйте, сквозная зарядка присутсвует? При отключении света роутер идет в ребут?

• Александр Я***

Доброго дня, прошу Вас підказати чи є в цій банці функція (Сквозная зарядка)

• Ольга С***

Гарно працює , довго тримається

• Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Як завжди мені казав батько: "Новий павер-банк потрібно спочатку повністю розрядити". Так як він прийшов із 100-відсотковою зарядкою, мені знадобився тиждень, щоб це зробити xD. Придбанням не розчарований і навіть задоволений.

Питання до продавця: Чи зможе павер-банк підтримувати роботу 9-вольтного роутера через USB-DC кабель?

Достоинства:
    Приємний дизайн, зручний цифровий індикатор зарядки, велика кількість портів, велика швидкість зарядки
    Недостатки:
    Очікувано, надто велика вага
    • Продавец  DXTR

Арсентій, дякуємо за ваш відгук, ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців. Так скоріш за все павербанк буде підтримувати роботу 9-вольтного роутера. На коробці є зазначена вся технічна інформація. Дуже раді, що товар вам сподобався, бажаємо успішного користування та чекаємо на вас знову.
      Дякуємо що обрали наш товар!

• Владислав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Monte_Armor. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Товар пригнл на следующий день после заказа. Новый, в щаводской упаковке, заряженный на 82%.
    Поддерживает все указанные функции, а для меня была важна быстрая зарядка и она работает отлично!
    Рнкомендую как товар, так и продавца!

Достоинства:
    QC 3.0
  • Станислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: DXTR. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

пришел с зарядом 80% упакованный новый !
    зарядил им смарфон поставил на ночь заряжать повербанк - не зарядился ни на процент !
    буду возвращать !

Достоинства:
    их нет
    Недостатки:
    не заряжаеться
    • Продавец  DXTR

Доброго дня, в повербанка декілька портів, і лише оди який зяряджає сам повербанк.
      Для зярядки повербанка потрібно зяряджати його від центрального порту, через розетку. Від USB повербанк зядитись не зможе, тільки через розетку.

• Олена С***
    Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Користуюсь майже 6 місяців. Заряджає телефони дуже швидко, сам заряджається з 0 до 100 майже 24 години.

Достоинства:
    Можна зарядити телефон до 6 разів. Швидко заряджає
    Недостатки:
    При підключенні до роутера не працює, поки горить екран вай фай працює, як тільки поуер засинає, вай фай глохне