Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Стульчик для кормления 2в1 MoMi Reki Черный детский стульчик с трансформацией в низкий детский стул съемный столик стул для кормления ребенка малыша детское кресло для кормления

Оценка пользователей 4.81/5
  • Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный

Легкий, зручний, компактний. Задоволені!

• Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що стільчик Momi Reki вам сподобався та залишив позитивні враження. Нехай він робить годування комфортним і приємним для вас та вашої дитини!

• Маріанна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Серый

Чудовий стільчик. Малюк сидить з задоволенням.
    Навіть якщо не їсть, а просто грається.

• Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук! Приємно, що стільчик сподобався вашому малюку і він із задоволенням проводить час у ньому, навіть під час гри. Будемо раді вашим новим покупкам у нашому магазині.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Крісло дуже сподобалося. Якість чудова, стійке та зручне для дитини. Окремо дякуємо менеджеру за приємне спілкування та швидкий зворотний зв’язок. Замовлення обробили і відправили дуже оперативно, все прийшло добре запаковане. Повністю задоволені покупкою, із задоволенням замовлятимемо ще.

Достоинства:
    Швидка відправка, хороша якість матеріалів, стійке та зручне крісло, приємний сервіс.
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що крісло для годування сподобалося і стало зручним для дитини, а також що обслуговування залишило позитивне враження. Бажаємо приємних і комфортних моментів під час годування

• Наталія Ф***

Чудовий стільчик

Достоинства:
    Недостатки:
    Займає багато місця
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук!
      Раді, що стілець для годування Momi Reki вам сподобався. Нехай він робить прийом їжі зручним і комфортним для вас та малюка.

• Тетяна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный

Купували три місяці назад.На даному етапі жодних нарікань.Я задоволена
    Дуже зручний у використанні,все виконано якісно
    Свою функцію виконує на 100 %

Достоинства:
    Легкий і простий у використанні
    Недостатки:
    Поки що не виявили жодних
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук! Раді, що стільчик Momi Reki зручний у використанні та відповідає вашим очікуванням. Нехай і надалі робить прийоми їжі комфортними та приємними для дитини.

• Евгений Т***

Гарний

• Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук! Нехай стільчик Momi Reki і надалі робить щоденні прийоми їжі зручними та комфортними для малюка.

• Антон М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный

Купляли на подарунок, батьки задоволені. Продавець швидко відправив щоб отримали вчасно.

• Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук! Приємно чути, що стільчик Momi Reki став вдалим подарунком і сподобався батькам. Нехай він і надалі робить прийоми їжі зручною та приємною справою для дитини!

• Алла Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Стільці наживо виглядають ще краще ніж на картинці ! Замовили 2 шт. різного кольору - залишились задоволені на всі 100 відсотків. Також окремо вдячні за подаруночки Швидка доставка і приємний продавець гарантованіЩиро рекомендую!

• Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що стільці для годування сподобалися і виглядають ще краще в реальності. Раді, що ви залишилися задоволені вибором, швидкістю доставки та подарунками. Дякуємо за рекомендацію!

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Класний, компактний стільчик. Швидко та легко збирається. Дитина надійно зафіксована, зручна посадка. Спінер у наборі- тепер найкраща іграшка. Швидка доставка.

Достоинства:
    Класний, компактний стільчик. Швидко та легко збирається.
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук!
      Раді, що стільчик зручний у використанні, та допомагає у догляді за дитиною. Завжди стараємося, щоб доставка замовлень була швидкою.

• Олена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный

навіть не очікував, що він прийде так швидко. Сульчик хороший, зручний, не важкий. Окрема подяка за подарунок

Достоинства:
    Легкий,зручний
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Приємно чути, що стільчик сподобався та виявився зручним і легким у використанні. Дякуємо, що ви оцінили нашу швидку доставку, і раді, що подарунок вам сподобався.

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный

Стілець приїхав такий який потрібен, дуже сподобалось, синок дуже задоволений. Недоліків немає ні яких.

• Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Приємно, що стільчик MoMi Reki підійшов і ваш малюк задоволений. Нам приємно, що ви залишились задоволені якістю товару.

• Галина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Серый

Добрий день, стільчик розпакували, склала, начебто все добре, подобається що вузький, займає небагато місця

Достоинства:
    Складається легко і швидко
    Недостатки:
    Не було подаруночка, хоча він є навіть на фото товару в описі
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Приємно, що стільчик MoMi Reki вам підійшов і ви оцінили його компактність — це справді зручно для щоденного користування. Нехай служить комфортно вам і малечі.

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Серый

Поки ще не користувалися в процесі їди, але дитинка чудово сидить в ньому, подобається що нічого зайвого немає і він не важкий для того, щоб переносити наприклад в кімнату. Дякую за іграшку!)

Достоинства:
    Легко складається, також легкий для того, щоб пересувати. Зручний, нічого зайвого.
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що стільчик виявився зручним для дитинки та легким у перенесенні, а дизайн сподобався своєю простотою. Будемо раді вашим новим покупкам у нашому магазині.

• Альона

Все супер

• Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що стільчик Momi Reki вам сподобався. Чекаємо вас знову за новими покупками!

• Тетяна С***

Все супер

Достоинства:
    Стілець компактний і легкий. Дитина із задоволенням у ньому сидить. Швидко відправили. Легко скласти.
  • Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный

Дитині зручно і цікаво, в комплекті йшов ще спікер на липучці, то це взагалі дитині зайшло)

Достоинства:
    Зручний, без зайвих механізмів, підійшов під інтерʼєр
    Недостатки:
    Відсутніс
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Дуже гарне,якісне і комфортне крісло. Все сподобалось

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Дуже зручний. Ремені поки не використовую для малого , 7 місяців, нормально сидить, зручно. Для старшої дитини - 15кг, 92зріст - затісний столик, треба фіксити або брати інший

Достоинства:
    Якість, невеликі розміри, зручний, вигляд гарний
    Недостатки:
    Недешевий
  • Оксана З***

Доброго дня, стільчик супер
    Дуже дякую

• Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що стільчик для годування вам сподобався. Нехай користування буде комфортним і приносить лише позитивні враження!

• Алина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Гарний стілець для дитинки,легкий та зручний,займає мінімум місця,для мене це було важливо,бо кухня невелика.покупкою задоволена! Дякую

• Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук! Нам приємно, що стільчик для годування виявився легким, зручним і компактним саме для вашої кухні. Нехай користування буде щодня комфортним і приємним!

• Наталія Д***

Стільчик якісний,легкий, практичний.

Достоинства:
    Легкий, зручний трансформер.
    Недостатки:
    Немає.
  • Ірина Ч***

Стільчик чудовий, сподобався

Достоинства:
    Легко миється, компактний, гарний
  • Ірина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Серый

Стільчик якісний,легкий, практичний. Чохол гарно миється.

Достоинства:
    Легкий, трансформер
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви оцінили практичність і зручність стільчика. Бажаємо комфортного користування та багато приємних моментів під час годування малюка!

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный

Стілець відповідає опису, легкий, зручний, складається швидко і просто.

Достоинства:
    Легкість, зручність, швидка доставка, можливість придбання за кошти "7тис до року"
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що стільчик виправдав ваші очікування та виявився зручним у щоденному користуванні. Нехай він і надалі допомагає зробити годування малюка простішим і комфортнішим

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Серый

Стільчиком задоволені. Легкий, компактний, гарний дизайн. Швидко доставили.

• Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що стільчик виправдав ваші очікування та виявився зручним у користуванні. Нехай він і надалі буде надійним помічником у щоденних турботах

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Зручне крісло, легко збирається, гарно виглядає

• Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що стільчик виявився зручним і простим у складанні. Бажаємо, щоб він щодня допомагав створювати комфортні та спокійні моменти під час годування малюка.

• Роксолана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Дуже легкий і мало займається місця, що є великим плюсом, легко відмивається, коли дитина самостійно поїла.
    Два положення столу, два положення ніжок. Дитина в захваті від столику
    Є 5 ремені безпеки для дитини, якщо вона може самостійно вирізати. Дуже зручне крісло і глибоке, є підніжка для ніг тільки жалко, що не регулюється висота підніжки

Достоинства:
    Легкий, легко відмивати
    Недостатки:
    Не регулюється висота підніжки
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що стільчик зручний у використанні та допомагає у щоденних справах з малюком. Нехай він і надалі буде надійним помічником, створюючи комфорт і спокій під час кожного годування.

• Надія П***

Компактне.
    Добре миється.
    Користуємось уже пару місяців дуже задоволені.
    Особливо дякуємо за подарунок іграшку

Достоинства:
    Розмір
  • Дар'я П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Класний і зручний стільчик)
    Легко збирати і дуже легко мити
    Окремо вдячна за швидку доставку

Достоинства:
    Легко мити
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Стільцем задоволена, якість гарна, колір теж сподобався

Достоинства:
    Зручно мити, мʼяке сидіння
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що стільчик для годування вам сподобався та став зручним у щоденному користуванні. Нехай кожне годування буде комфортним та приємним для вас і малюка!

• Радева А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Стільчиком дуже задоволені, зручний, легкий, не займає багато місця, якість хороша

Достоинства:
    Зручний
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що стільчик для годування вам сподобався та виявився зручним у використанні. Нехай щоденні годування будуть комфортними та приємними!

• Анастасія М***

Сподобався

• Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук. Раді, що стільчик сподобався вам у користуванні.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Серый

Гарний стільчик, дитина сидить зручно. Легко збирається та має регулювання

Достоинства:
    Ціна=якість
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук, раді, що стільчик виявився зручним. Нехай користування буде комфортним щодня.

• Віта К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный

Гарний та зручний стілець для годування.
    Зручно, що регулюється столик, можна зняти ремені, легко миється. Ще й ціна дуже приємна. Дякую, магазину, що дорогом оплатити дитячими коштами і все зрозуміло пояснили.

Достоинства:
    Ціна, легкий збір, гарно миється, зручний у використанні
    Недостатки:
    не помітили
  • Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Бежевый

Стільчик непоганий. Легкий, простий в збірці. Можна мити в душі. Чимось схожий на Ікея стільчик, тільки Ікея трошки міцніший і важчий. Всім задоволена.

• Анна Р***

Підкажіть, він вам кращий ніж Ikea? Бо обираю між двома?

• Ольга Ч***

Я двох дітей кормила за стільчиком Ікея. Цей купила для третьої. Плюси і мінуси є в кожному стільчику. Але більш міцніше стояв саме Антилоп Ікея.

• Володимир М***

Чудовий стільчик.
    Зручний, легкий .
    Матеріали якісні.
    Раджу

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Не зауважив .
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що стільчик сподобався і виявився зручним та легким у використанні. Нехай він щодня допомагає зробити годування малюка комфортним і приємним