Топ вибір інфлюенсерів

Отзывы покупателей о Набор фишек для покера Profi номиналом 10, 20, 50, 100 в ПВХ боксе (всего 160 шт)

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Марія Кітченко
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

Фішки дійшли швидко і були гарно упаковані, друк на фішках на рівні цінової категорії, пластик в принципі приємний, фішками задоволена.

Достоинства:
    Недостатки:
    Друк на фішках
    • Продавец  sport-society

Дякуємо всім за відгуки!
      Фішки для покеру данної моделі, перевірені часом!

• Максим Філіппов

Фішки так собі.

Недостатки:
    Неякісне фарбування цифр.
    • Продавец  sport-society

Дякуємо всім за відгуки!
      Набір фішок для покеру цієї моделі, перевірений часом! В наборі іде цілих 160 шт. Готовий комплект для любительскої гри. Та щє й в зручному ПВХ кейсі.

Максиме, Ви можете перевірити товар на відділенні вибранної Вами почти. І якщо Вам він не підходить, то відмовитись від нього. Ви нам нічого не повідомляли. Готові замінити товар, або повернути та перевести за нього кошти. На всяк випадок уточнюємо, цифри не наклеєні, а нанесені краскою виробника, як і фон самих фішок.

Теж шкодуємо, якщо товар не виправдав Ваших очікувань! Даруємо Вам знижку 7% на наступне замовлення!

• Продавец  sport-society

Це бюджетний, любительский набір, вже дуже багато їх продали, всі були задоволені.

• Ірина Силенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

Гарні. Якісні. Робота продавця на відмінно.

Достоинства:
    За свою ціну усе супер!
    • Продавец  sport-society

Дякуємо всім за відгуки!
      Набір фішок для покеру цієї моделі, перевірений часом! В наборі іде цілих 160 шт. Готовий комплект для гри. Та в зручному ПВХ кейсі.

• Тетяна Корнійчук
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

Фішки брала для гри настільної! Хороші фішки, в коробці, зручно зберігати! Дякую!

Достоинства:
    В коробці для зберігання
    Недостатки:
    Трохи завеликі, але я просто не звернула увагу!
    • Продавец  sport-society

• Тимур Михайленко
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

Товар не якісний, цифри наклеено криво

Достоинства:
    Приїхала доставка швидко
    Недостатки:
    Не якісно, криво
    • Продавец  sport-society

Дякуємо всім за відгуки!

Тімур, Ви можете перевірити товар на відділенні вибранної Вами почти. І якщо Вам він не підходить, то відмовитись від нього. Готові замінити товар, або повернути та перевести за нього кошти. На всяк випадок уточнюємо, цифри не наклеєні, а нанесені краскою виробника, як і фон самих фішок.

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

Нормальні фішки, граємо в покер вдома. Ніяких проблем з фішками нема. Виготовлені якісно

Достоинства:
    Гарні якісні фішки
    Недостатки:
    Відсутні, тим паче за таку ціну
    • Продавец  sport-society

• Олександр Воловік
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

Товар прийшов з пошкодженнями. Не рекомендую

Дякуємо всім за відгуки!
      Олександре, набори фішок для покеру цієї моделі, вже перевірені часом! Ми їх багато продали і раніше не було жалоб. Набір фішок бюджетний, в наборі цілих 160 шт.! Також в комплекті іде щє й зручний ПВХ кейс!

Наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей, що саме не так з товаром. Також даруємо Вам знижку 7% на наступне замовлення!

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

Все супер!Прийшло навіть раніше чим очікувалося

• Ірина Ільїна
    Отзыв от покупателя. Продавец: sport-society

Дуже дякую! Все швидко, зручно, приємно!