- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Зажигалка проработала 3 месяца и умер пьезоэлемент- нет искры, хотя зажигалка использовалась настольно и даже не носилась в кармане и заряжалась правильным газом.
Не советую никому.- Продавец FlashShop
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Ймовірно, причина відсутності іскри може бути пов’язана з природним зносом п’єзоелемента або забрудненням контактів у процесі використання. Такі елементи з часом можуть виходити з ладу, навіть при акуратному користуванні. Сподіваємось, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні враження.
- Віталій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
4 тому що є недолік в самій конструкції запальнички можливо
- Достоинства:
- Доставили швидко
- Недостатки:
- Заправляється до половини
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Ми не є розробниками даної продукції. Водночас, завдяки зворотному зв’язку від клієнтів, ми щодня працюємо над покращенням нашого сервісу, а також якості представленого товару. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Ростислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Ціна відповідає якості. Дуже рідко зустрічаються якісні речі, дуже здивувався. Дякую. Усім рекомендую.
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Дмитро Х***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Тяжёлая, приятно в руке лежит, зазоров нет. Рекомендую.
- Достоинства:
- Соотношение цена/качество
- Недостатки:
- Немного слабоват регулировка максимума, есть пропуски
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
для made in china вері гуд. Дякую від зсу.
- Продавец FlashShop
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Гарна запальничка, швидка доставка! Дякую за подарунок, рекомендую продавця!
- Достоинства:
- Все добре
- Євгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Придбав собі таку запальничку і на жалкую. Раджу всім!
- Продавец FlashShop
Добрий день, Євгене! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Виктор А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Дуже задоволений якістю за ці гроші, дякую.
- Продавец FlashShop
Добрий день Вікторе! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Олена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
За ці гроші - чудова запальничка, з цікавим та не тривіальним дизайном.
Продавець швидко зв'язався та відправив замовлення. Рекомендую товар та магазин.- Достоинства:
- Оригінальний дизайн за невеликі гроші
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец FlashShop
Доброго дня, Клієнте!
Перегляньте також інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати!
Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Запальничка шикарна
Подарувала братові, він у захваті!
І стильна, і зручна!! Тепер хизується перед друзями. Супер- Продавец FlashShop
Доброго дня, Клієнте!
Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Екатерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Гарний товар
- Наталя Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Потрійна запальничка - це просто щось, нереально крута в дизайні та в міцному корпусі, щира рекомендація для кожного чоловіка
- Достоинства:
- не виявлено
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Дуже класна запальничка,особливо для поціновувачів турбо-запальничок, зручно заправляти,є захисна кришечка(що важливо для безпеки і уникнення випадкових натискань).
Швидко доставили,товар відповідає опису- Достоинства:
- солідно,безпечно,зручно
- Виталик Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Отлично
- Достоинства:
- Работает
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Дуже солідна зажигалка, легка в руці, але при цьому дуже мощьна при підпалюванні. Мої хлопці на гаражах усі оцінили, рекомендація від мене особиста. При цьому вона легко заправляється, і нею реально можна користуваться все життя
- Достоинства:
- Підпалює все за секунди, бо аж три язика пламені
- Любомир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Черный
все прекрасно, товаром задоволений
- Продавец JuliShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Черный
Добротні, та ще приємний подарунок))
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Біллі. Цвет: Черный
Гарна запальничка, масивна з металевими вставками
- Достоинства:
- Потужний струмінь з потрійним соплом
- Недостатки:
- Не знайшов
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Черный
Гарна запальничка!
- Руслан І***Отзыв от покупателя. Продавец: Біллі. Цвет: Черный
Я задоволений, класна жига
- Руслан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Біллі. Цвет: Черный
Хотел купить сначала zippo почитал что с ней много хлопот и ухода и купил эту,вообще не пожалел в руке лежит удобно автоген работает как воспламенитель всего вокруг ветер наверное будет тушить потому что когда дуешь на огонь он тухнет что очень странно для такого пламени
- Достоинства:
- Понравилась.Прислали полностью заправленую
- Недостатки:
- Легко можно погасить огонь .Странно для такого автогена