- AI аналіз відгуків52 відгуки: 98% позитивні, 2% нейтральні, 0% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Гуд
- Продавец Antloot
Артеме, дякуємо за відгук! Раді, що напальчники вам підійшли і все гуд) Вдалих вам ігор!)
- Віталій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Все чудово! Швидко відповіли на замовлення, швидко відправили. Велике дякую!
- Продавец Antloot
Віталію, дякуємо за такий приємний відгук! Тішимося, що ви оцінили нашу швидку відповідь та оперативну відправку замовлення) Вдалих ігор!)
- Нікіта Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Все прийшло напаличники топ
- Продавец Antloot
Микита, щиро дякуємо за відгук! Класно, що все прийшло вчасно і напальчники для вас просто топ) Вдалих матчів!)
- Илья Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Отличная штука
- Продавец Antloot
Ілля, дякуємо за ваш коментар! Раді, що ви залишилися задоволені напальчниками) Вдалих вам перемог!)
- Антоніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Чудова якість дитина задоволена
- Продавец Antloot
Антоніно, дякуємо за відгук! Надзвичайно приємно, що дитина задоволена чудовою якістю напальчників) Вдалих ігор!)
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Дуже хороші напальчники, приємно грати в ігри з ними і дуже добре ковзають по екрані!
- Продавец Antloot
Ірино, щиро дякуємо за коментар! Дуже приємно, що вам комфортно грати і напальчники добре ковзають по екрану) Вдалих вам перемог!)
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Все супер! До речі, дуже піклується продавець щодо своїх товарів та сервісу, а це дуже важливо! Рекомендую!
- Продавец Antloot
Оксано, дякуємо за такий теплий відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили наш сервіс та турботу про клієнтів) Вдалих вам перемог!)
- Рома П***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Рекомендую
- Продавец Antloot
Романе, дякуємо за вашу рекомендацію! Раді, що ви залишилися всім задоволені) Вдалих ігор!)
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Продавець одразу написав, переуточнив всі деталі замовлення. Відправив номер замовляння та коли прийшла посилка. Тобто взаємодія з продавцем на вищому рівні. Великий плюс продавцю!
Купляла сину. Після отримання товару, син дуже задоволений напальчниками. Сказав дуже зручні, приємні на дотик, не сповзають коли грає. Окремо дякую за смаколик який Ви поклали, син був ще більше задоволений- Достоинства:
- Якісні, приємні на дотик, не сповзають коли грає на телефоні/планшеті
- Продавец Antloot
Катерино, дякуємо за такий розгорнутий відгук! Дуже приємно, що ви оцінили високий рівень нашої взаємодії, а син у захваті від напальчників та смаколика) Вдалих йому ігор!)
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Хороша якість. Все сподобалося.
Рекомендую!!!
Менеджеру окреме дякую)))- Продавец Antloot
Юліє, щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили хорошу якість напальчників та роботу нашого менеджера) Вдалих матчів!)
- Лілія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Все ок
- Продавец Antloot
Ліліє, дякуємо за вашу високу оцінку! Раді, що з замовленням усе пройшло на відмінно) Вдалих вам ігор!)
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Все прекрасно чудовий тавр та просто суперові менеджери
- Продавец Antloot
Віталію, дякуємо за теплий відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви високо оцінили товар та роботу наших менеджерів) Вдалих вам матчів!)
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Все добре, хороші розмір дуже підійшов,рекомендую
- Достоинства:
- Не рвутся
- Недостатки:
- Немв
- Продавец Antloot
Андрію, дякуємо за рекомендацію! Раді, що розмір напальчників ідеально підійшов і ви відзначили, що вони не рвуться) Вдалих вам перемог!)
- Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Даже комфортні
Гарні подгончики в додаток
Дякую- Продавец Antloot
Назаре, дякуємо за високу оцінку! Раді, що напальчники виявилися дуже комфортними і вам сподобалися наші приємні подарунки) Вдалих ігор!)
- Осовская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Дитині все сподобалось
- Продавец Antloot
Анна, щиро дякуємо за вашу оцінку! Дуже приємно, що дитина залишилася повністю задоволеною) Вдалих їй матчів!)
- Валерія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Спасибо , все пришло быстро и в хорошем состоянии
- Продавец Antloot
Валерія, дякуємо за довіру до нашого магазину! Раді, що все приїхало швидко та в ідеальному стані) Вдалих вам перемог!)
- Іван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
якість дуже хороша)рекомендую
- Достоинства:
- Все бистро відправили)рекомендую
- Продавец Antloot
Іване, дякуємо за ваш коментар! Раді, що ви відзначили високу якість напальчників та нашу швидку відправку) Вдалих вам ігор!)
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Дуже хороші Напальчники не стираються
- Недостатки:
- Чорниют если много іграти
- Продавец Antloot
Олено, дякуємо за відгук! Раді, що ви оцінили міцність напальчників, а зауваження щодо потемніння, з часом вони вбирають піт, пил та інший бруд який може бути на екрані. Вдалих вам перемог!)
- Денис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Приїхало швидко, якість гарна, продавець чудовий
- Продавец Antloot
Денисе, дякуємо за високу оцінку! Дуже раді, що ви задоволені якістю товару та швидкістю доставки) Вдалих вам перемог!)
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Все добре, зручно, бонусом приємні маленькі подарунки
- Продавец Antloot
Михайле, дякуємо за коментар! Класно, що напальчники виявилися зручними і вам сподобалися наші приємні маленькі подарунки) Вдалих вам перемог!)
- Медведська Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Товар чудовий. Продавець відповідальний. Задоволені дуже
- Продавец Antloot
Ганно, щиро дякуємо за довіру! Дуже приємно, що ви задоволені чудовим товаром та нашою відповідальністю) Вдалих матчів!)
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Все супер довар дійсно відповідає якості
- Продавец Antloot
Світлано, дякуємо за довіру до нашого магазину! Тішимося, що товар повністю відповідає високій якості) Вдалих вам ігор!)
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Товар відповідає вказаним характеристикам
Все добре!!!
Відправили швидко- Достоинства:
- Гарний товар
- Продавец Antloot
Іване, дякуємо за ваш коментар! Раді, що напальчники повністю відповідають характеристикам і приїхали до вас швидко) Вдалих вам перемог!)
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Все супер!
- Продавец Antloot
Лариса, дякуємо за високу оцінку! Дуже раді, що з вашим замовленням усе пройшло просто супер) Вдалих ігор!)
- Назар Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Супер якість
- Продавец Antloot
Назаре, дякуємо за вашу лаконічну оцінку! Раді, що ви залишилися задоволені суперякістю нашого товару) Вдалих вам перемог!)
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Товаром задоволений, якість гарна, пальці не перегріваються, дійсно матеріал дихаючий, приємний на дотик
- Достоинства:
- Якість, приємний матеріал
- Продавец Antloot
Олександре, дякуємо за відгук! Приємно чути, що ви оцінили якісний дихаючий матеріал напальчників і пальці в них не перегріваються) Вдалих ігор!)
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Хороші
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Antloot
Олексію, дякуємо за відгук! Раді, що напальчники виявилися хорошими та зручними для вас) Вдалих ігор!)
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Хорошие качество и отличный сервис
- Продавец Antloot
Сергію, дякуємо за ваш коментар! Раді, що ви залишилися задоволені гарною якістю товару та нашим відмінним сервісом) Вдалих вам матчів!)
- Казимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Зручні та приємні Напальчники для ігор рекомендую брати все добре
- Достоинства:
- Зручні та приємні Напальчники для ігор
- Продавец Antloot
Казимире, дякуємо за відгук та рекомендацію! Чудово, що напальчники виявилися зручними та приємними в іграх) Вдалих вам перемог!)
- Максим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Чудові напальчники, продавець приємний, клієнтоорієнтованний (також в комплекті приємний подарунок)
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Продавец Antloot
Максиме, дякуємо за такий теплий відгук! Приємно, що ви оцінили ідеальне співвідношення ціни та якості, а також наш приємний подарунок у комплекті) Вдалих вам перемог!)
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Товар швидко відправили. Все добре.
- Продавец Antloot
Юліє, дякуємо за вашу оцінку! Класно, що замовлення приїхало швидко і ви всім задоволені) Вдалих вам матчів!)
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Все сподобалось! Особливо- уважність,якість обслуговування все на відмінно! Дякую!
- Достоинства:
- !!!!
- Продавец Antloot
Ірино, щиро дякуємо за коментар! Нам неймовірно приємно, що ви високо оцінили нашу уважність та якість обслуговування) Вдалих вам перемог!)
- Христина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Товар відповідає фото ! Щиро дякую продавцю ,що вспіли відправити ,щоб дитина отримала подарунок до дня народження!Син щасливий .
- Продавец Antloot
Христино, дякуємо за такий теплий відгук! Нам надзвичайно приємно, що ми встигли вчасно доставити подарунок і ваш син щасливий у свій день народження) Вдалих йому перемог!)
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Все просто чудово, син задоволений! Швидко відправили, гарна якісь, дякуємо
- Продавец Antloot
Яна, дякуємо за чудовий відгук! Дуже раді, що ваш син задоволений якістю та швидкою відправкою) Вдалих йому ігор!)
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Дитині сподобалося
- Продавец Antloot
Марія, щиро дякуємо за відгук! Найбільша радість для нас це знати, що ваша дитина залишилася задоволеною) Вдалих ігор!)
- Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 4. Цвет: Черный с серебристым
Рекомендую
- Достоинства:
- Швидка доставка, дизайн, доступна ціна
- Продавец Antloot
Любов, дякуємо за вашу рекомендацію! Раді, що ви оцінили швидку доставку, класний дизайн та ціну) Вдалих перемог!)