Отзывы покупателей о Подставка органайзер для виниловых пластинок Teslyar стойка музыкальная под винил из дерева и акрила Коричневая (PV001)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store

Підходить до будь якого інтер'єру, виглядає дуже цікаво, зроблено якісно, а головне виконує свою функцію

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  EcoCraft Store

Дякуємо за відгук! Підставка вміщує до 50 платівок, має прозорі акрилові стінки для зручного перегляду колекції та декоративне гравіювання, що додає ретро-акценту інтер’єру. Дякуємо за покупку!

• Олесь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store

отримав сьогодні підставку . Виглядає в інтер'єрі дуже цікаво. Видно, що виготовлена якісно. Інструкція присутня і зібрати легко. Не відразу помітив, що на акрилі присутня захисна плівка - зверніть увагу при збірці.

Достоинства:
    легка зрозуміла збірка, цікавий дизайн

Дякуємо за ваш відгук!

Ми раді, що підставка сподобалася вам своїм цікавим дизайном і якісним виконанням. Також приємно чути, що процес збірки був для вас легким і зрозумілим.

Щиро дякуємо за згадку про захисну плівку на акрилі. Ця деталь справді важлива, і ваша порада буде корисною для інших покупців.

Бажаємо, щоб підставка стала стильним та зручним доповненням вашого інтер’єру! Якщо виникнуть додаткові питання чи побажання, ми завжди готові допомогти.

Приємного користування!

• Даниил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store

Ексклюзивна річ, таких підставок я більше ніде не бачив. Сподобалось все - дизайн, якість, міцність. Акрил достатньої товщини, який не прогинається під вагою моїх платівок.
    Приємно вражений такою якістю та продуманим дизайном від українського виробника.

Достоинства:
    Гарний сервіс, швидка доставка
    • Продавец  EcoCraft Store

Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що підставка перевершила ваші очікування та стала ексклюзивним елементом вашого інтер’єру. Ваші слова про якість, міцність та продуманий дизайн надихають нас і надалі створювати найкращі вироби. Звертайтеся ще, будемо раді допомогти!

• Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store

Столик норм але різьба під самокрут закоротка

Недостатки:
    Не закрутиш нормально, ледь шкіру викруткою не поздирав.
    • Продавец  EcoCraft Store

Дякуємо за ваш відгук! Ми зв’язалися з вами додатково, щоб детальніше з’ясувати причини труднощів під час складання.

Ваші зауваження дуже цінні для нас, і ми докладемо всіх зусиль, щоб забезпечити зручність і якість продукції. Якщо у вас будуть додаткові запитання або пропозиції, звертайтеся — ми завжди раді допомогти! Нам важливо що ви були задоволені покупкою.

• Володимир Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoCraft Store

Крута річ, як функціонально так і як елемент інтер'єру.

Достоинства:
    Якість виконання, пакування, дизайн.
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  EcoCraft Store

Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно, що вам сподобалася якість виконання, пакування та дизайн нашого виробу. Раді, що він став не лише функціональним доповненням, а й стильним елементом інтер’єру. Сподіваємося, що і надалі наші товари радуватимуть вас. Звертайтеся, якщо знадобиться допомога або консультація!

• Всеволод П***
    Продавец: EcoCraft Store

Розпочати хочу з якості древесини. Вона низьяка. Мені дісталася покоцана і залакована поверх покоцаного (перше і друге фото)
    Якість лакування панелей супер низька, типу нанометровий шар лаку. Воно вже відразу віглядає вінтажно-совково-б\ушно, на фото це складно передати, але ті у кого були погано-залаковані речі зрозуміють про що я

Далі колір — ніжки і панелі відрізняються по кольору (фото 3,4) — і це просто під дуже розсіяним денним світлом, навіть не уявляю як воно буде виглядати під якісним світлом

Ну і окрема "подяка" за отвори і якість саморізів.

Отвори на кілька міліметрів не співпадають з дірками в акрилових панелях і навіть не те щоб отвори, а більш як рекомендації
    Як результат деякі саморізи заходять криво
    Але й ті які заходять рівно, до деякого моменту йдуть нормально, а потім просто завмирають.

Якщо у вас є дрель — просверліть нові отвори якщо зможете, буде краще. В мене дрелі нема, тому я зловив ще один баг — саморізи зроблені з супер дешевого металу і дуже швидко втрачають різьбу.

Дуже не задоволений якістю, як речі за майже дві тисячі гривень

Достоинства:
    Акрілові стінки майже не покоцані
    Недостатки:
    отвори, лакування, колір, якість древесини