Отзывы покупателей о Казан "узбецький" WOK чавунний 8л з кришкою-сковородою Т405СР Майстерня
- Екатерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный
Дуже задоволені.
Прекрасно стає в мангал, дуже смачні блюда виходять. А верхню кришечку ми використовуємо як сковорідку для жарки м'яса або риби- Достоинства:
- Всі
- Недостатки:
Дякуємо за відгук ! Раді, що вам все сподобалось. Смачних страв!)
- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный
Товар отримав. Дуже сподобалось обслуговування. Велике дякую хлопцям! Молодці!!!
- Достоинства:
- Швидкість
- Недостатки:
- Є питання до виробника!пательня не полотно прилягає до казана
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Объем кастрюли/казана: 12
Все чудово
- Продавец Далайн
Дякуємо за довіру та ваш відгук! Бажаємо смачних страв
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Объем кастрюли/казана: 12
Чудовий казан, але щоб гарно служив обов'язково дотримайтесь інструкції щодо першого використання!
- Продавец Далайн
Дякуємо за теплі слова! Бажаємо вам натхнення на кухні, смачних страв і приємного користування нашою продукцією!
- Дима Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный
Класний
- Достоинства:
- Все чудово
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Объем кастрюли/казана: 12
Нажаль якість казана бажає кращого, всередині казана багато горбів,також типу тріщини багато, напевно потрібно шліфувати вручну щоб був кращий,очікував набагато кращої якості
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук. Перепрошуємо, що якість товару не виправдала ваших очікувань. Зараз ми, зв'яжіться з нами, і ми безкоштовно замінимо казан. Вибачте за незручності.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный
Дуже якісний та вмісткий чавун,важкий,користуюсь із задоволенням
Дякуємо зав відгук, раді, що ви задоволені ! Смачних вам страв !
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 12. Цвет: Черный
Товар бракований. Деформована кришка казана. Не прилягає щильно. Прошу замінити товар на якісний
- Достоинства:
- Товар бракований
- Недостатки:
- Товар бракований
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный
Казан перевершив усі очікування! Готували і смажену картоплю з підчеревиною, і бограч — все виходить дуже смачно. Чавун рівномірно тримає тепло, нічого не пригорає, а на відкритому вогні готувати — саме задоволення. Казан виглядає якісно та надійно. Тепер кожен виїзд на природу — це не просто шашлик, а повноцінна польова кухня. Однозначно рекомендую всім, хто любить готувати на вогні!
Дякуємо дуже за такі чудові світлини та відгук ! Ми раді, що ви задоволені. Нехай кожна страва буде ще смачніша !
- Андрій С***
Підкажіть де брали триногу під казан?
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Объем кастрюли/казана: 12
Хотілось би дізнатись чи це норма така обробка. Я так розумію шліфовка напливів. Чи подальшому при використані не завдасть незручностей?
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Объем кастрюли/казана: 12
Кришка-сковородка не прилягає щільно да казана. Все інше ще не дивився не пробував.
Вітаю!
Шкода, що така оцінка була поставлена ще до використання виробу. Якщо після прожарювання та першого використання кришка-сковорідка дійсно не буде належним чином прилягати до казана, будь ласка, зверніться до нас. Ми обов'язково розглянемо ситуацію та, за потреби, замінимо виріб
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный
все відповідає опису
Дякуємо за відгук ! Користуйтесь із задоволенням)
- Степан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный
Класний, готовий до використання казан
- Достоинства:
- Хороша якість
- ЄвгенПродавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный
Товар прийшов неякісний, покриття на казані нанесене тільки на половину, сковорідка із тріщинами
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Неякісне покриття, тріщини
Яке покриття? Він БЕЗ покриття. Ви мабуть щось попутали)
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 12. Цвет: Черный
Вітаю. Покупкою задоволені. Дарувала чоловіку, він в захваті.
Головне правильно його випалити.
Гарна упаковка.- Достоинства:
- Якісь
Гарна упаковка - Недостатки:
- Поки не виявили
Дякуємо за відгук і світлину) Раді, що ви задовлені, смачних вам страв !)
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
На вид очень шикарный но ещё не использовал
Дякуємо за відгук, сподіваємось ви подружитесь) Смачних страв !
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный
Чудова річ для приготування їжі на мангалі.
Дякуємо за відгук і таку смачну світлину !
- Микола З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный
Для дачі, то шо треба!
- Достоинства:
- Не пригарає
- Недостатки:
- Поки не має
Дякуємо за відгук ! Користуйтесь із задоволенням)
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный
Казан просто супер всим задоволений
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный
Чавун це найкращий посуд.
Дякуємо за відгук ! Користуйтесь із задоволенням)
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 12. Цвет: Черный
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Анатолій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный
Хороший товар. Випалював його і сковорідку 4 години. На вигляд крутий і якісний. Але ще не практикував. І доставка була день в день.
Чому . Інструкція, багато лишнього тексту - рекомендую підготовити до використання зовсім по іншому. Також було б круто, аби пропонували до казана та сковорідка дужку та кришку (додатково)
Тому що, при готуванні в казану певних страв, кришка-квоворідка не практична. А так РЕКОМЕНДУЮ. МОЯ ОЦІНКА 4.8 з 5 !!!- Достоинства:
- Якість. Швидкість.
- Недостатки:
- Відсутність кришки та дуги. Якщо підготовити по інструкції казана, будуть недоліки у використані.
Дякуємо за високу оцінку та слушні поради!
Раді, що якість та сервіс вас задовольнили. Щодо зауважень: кришки (склянні) та дужки є в нашому асортименті, їх можна придбати окремо для вашої зручності. Інструкцію обов’язково переглянемо та доопрацюємо.
Приємного користування!
- Леонід Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 12. Цвет: Черный
Кришка в трищинах
Я не совєтою брати- Достоинства:
- Нема не якіх
- Недостатки:
- Трищина на крищи
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 12. Цвет: Черный
Кришка не прилягає до казана
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 12. Цвет: Черный
Гарна річ
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Олександра Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный
Рекомендую))
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Объем кастрюли/казана: 12
Нарешті спробували в дії) Плов просто чудовий
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв!
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 12. Цвет: Черный
Спасибо! Деньги за бракованный товар вернули.
Брак ! Вернул на розетку, сказали рассмотрят в течение 2-3 недель . Тщательно проверяйте в магазине.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Могли предложить в короткий срок качественный товар!
Не советую ! Овальный крышка не прилегает , дно неровное , литьё в трещинках !
- Достоинства:
- Недостатки:
- Перечислил !
Спасибо за отзыв. Такое тоже нужно. Для тех, кто не в теме и ожидает от чугуна без покрытия идеальной зеркальной(не нужной в пользовании) поверхности).
- Олег Г***Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 12. Цвет: Черный
Прийшов в пункт видачі. Оглянув. Коробка пошкоджена, перемотана скотчем. Казан в кратерах. Лиття кришки-сковорідки криве. Кришка на казан не підійшла, гуляла при натиску на одну сторону, візуально також крива. Відмовився від замовлення.
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Объем кастрюли/казана: 12
Брали на подарунок, дуже сподобався!
- Достоинства:
- Міцний якісний презентабельний
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Щиро раді, що подарунок вдався! Нехай смачненько годує нового власника=)
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 12. Цвет: Черный
Ну таке...Чесно кажучи чекав іншого. Радів як дитина коли отримав. Тільки відкрив подивився, настрій зник. Судячи з усього цей казан не тільки в мене побував. Його мабуть вже повертали мінімум два рази.
- Достоинства:
- Гарний принт на коробці, гарна інструкція
- Недостатки:
- Кришка крива, щілина з одного боку, раковини, тріщини в казані і в сковорідці
Вітаємо! Нам дуже шкода, що перше враження від покупки було зіпсоване. Візуальні особливості поверхні (як-от невеликі шорсткості чи сліди лиття) — це специфіка виробництва чавуну, яка ніяк не впливає на смак страв чи довговічність виробу. Навпаки, після першого прожарювання казан набуває свого справжнього вигляду і стає лише кращим з роками.
Будемо раді, якщо дасте йому шанс проявити себе в роботі!
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Черный
Казан з кришкою отримав, покупкою задоволений дякую.
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 12. Цвет: Черный
Казан хороший.литво якісне.
- Достоинства:
- Швидко нагрівається.хороша тепловіддача.
- Недостатки:
- Тяжкий.без машини ніяк.))
Дякуємо за відгук! Приємного користування!