Отзывы покупателей о Стол журнальный Эверест Соната СЖ-910 для гостиной венге темный (DTM-2137)

Код:  440120699
Оценка пользователей 4.73/5
  • Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 91. Глубина: 61

Столик відмінний. За таку ціну гріх скаржитись. Збирав з похмілля, то трошки довго поки второпав що до чого.

Достоинства:
    Ціна, якість, зовнішній вигляд.
    Недостатки:
    Пакування на чотири з мінусом, але все приїхало неушкодженим.
  • Валерий П***

Гарний і зручний столік з полицею

Достоинства:
    зручний
    Недостатки:
    не має
  • Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Дуб крафт белый. Ширина: 91. Глубина: 61

Стіл сподобався. Все підійшло. Отримали швидко

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Галино! Щиро дякуємо за гарний відгук та чудові світлини! Нехай стіл служить Вам довго та щодня тішить зручністю і виглядом.

• Павел Б***

Сам по собі стіл непоганий, доставка швидка але....
    Замовлення кур'єр НП привіз біля 20-00. Якраз у будинку було стабілізаційне відключення світла, тому замовлення було забрано на вулиці при світлі фонарика. Тобто прискіпливо оглянути замовлення не було можливості. Вже при світлі були виявлені пошкодження упаковки і як результат пошкодження окремих частин столу (сколи на бокових ребрах виробу)....
    Таким чином вважаю, що продавець повинен більш якісно упаковувати свій вироб або слідкувати щоб НП якісно проводила упаковку.....

Достоинства:
    Швидкість доставки
    Недостатки:
    Неякісна упаковка
  • Костянтин М***

Стіл хороший, проте якість пакування та зручність збірки сумнівні

Достоинства:
    Виглядає класно
    Недостатки:
    Відсутність відповідного пакування, приїхав з подертостями та зі сколами. Відсутність деяких отворів кріплення довгої поперечки
  • Татьяна З***

Чудовий столик,зібрала сама!

Достоинства:
    Співвідношення ціни та якості.
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Тетяно! Щиро дякуємо за чудовий відгук та гарне фото! Дуже раді, що стіл Вам сподобався і виправдав очікування. Нехай служить Вам довго та приносить лише задоволення від користування!

• Никита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет столешницы: Дуб сонома. Ширина: 91. Глубина: 61

Хороший журнальный столик за эти деньги. Легкий в сборке.

• Анна С***

Получила посылку. Столик классный, удобный, красивы. А главное за свои деньги качественный. Огромное спасибо.

• Давид В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: chip. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 91

Для мене та моєї зали все підійшло ,нам сподобався,якість добра

• Діана
    Отзыв от покупателя. Продавец: chip. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 91

Дуже гарний столик . І з кольором вгадала під меблі в гостьовій )

Достоинства:
    Стійкий. Величенький за розмірами, підходить для гри в настолки
    Недостатки:
    Було б набагато швидше і легше збирати, якби на дошках були позначення номерів, як в інструкції
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: chip. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 91

Гарний журнальний стіл, якісні матеріали, дуже приємний колір темного дерева. Стіл не гойдається, стоїть монолітно, дуже зручний у використанні. Відносно легкий та логічний у збірці - достатньо лише викрутки (навіть шурупокрут не знадобився). Рекомендую!

Достоинства:
    Якість, ціна, все що потрібно для збірки - в комплекті
  • Данило П***

Продавець записує вашу розмову без вашої згоди. Будьте обережні!

• Данило П***

Журнальний стіл якісний, але хотів би звернути увагу на обслуговування. Якщо плануєте замовляти у цього продавця, врахуйте, що зворотний дзвінок буде лише через кілька днів після оформлення замовлення, а відправлення затягнеться ще на 5 днів. Додатково вам доведеться сплатити за пакування, оскільки продавець не займається цим самостійно, а перекладає відповідальність на перевізника. Рекомендую добре обдумати, перш ніж замовляти у цього продавця.

• Сергей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: chip. Цвет столешницы: Венге темный. Ширина: 91

Заказал столик. Все детали были в комплекте, столик доставили без царапин. Желательно использовать шуруповерт. Единственный минус - на видео в Ютубе при сборке столешницы, мастер использовал деревянные шканты, в реальности необходимы шурупы которые есть в комплекте. Это ввело меня в заблуждение, и я решил что столешница бракованая. При общении с продавцом мне предложили бесплатно отправить вторую столешницу, но я вовремя заметил ошибку на видео. Приятно удивлен сервисом.

Достоинства:
    Повреждений нет, все детали в комплекте.
    Недостатки:
    Видео по сборке не полностью соответствует реальности.
  • Владислав Р***

Дуже гарний стіл, стильний дизайн,швидко зв'язалися та відправили, рекомендую

Достоинства:
    Дизайн, ціна
    • Продавец  ВерестМ

Дякуємо за ваш відгук, Владиславе!

Ми стаємо неймовірно щасливими, отримуючи таку позитивні оцінки. Чекаємо на Вас знову за наступними покупками))

• Вікторія К***

Стіл дуже сподобався. Дуже вдало розроблений дизайн, крута функціональна полиця внизу.
    Збирається легко!

Достоинства:
    Ціна, якість, дизайн
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Вікторіє! Ми дуже вдячні Вам за відгук та фотографії меблів у Вас вдома, користуйтесь з задоволенням)

Чекаємо на Вас знову.

• Глеб А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет столешницы: Дуб Крафт золотой. Ширина: 91. Глубина: 61

Хороший стіл. Всім задоволений

Достоинства:
    Ціна. Розмір.
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Глібе. Дякуємо, що обрали нас та високо оцінили якість наших меблів!

Для нас дуже цінно те, що Ви залишились задоволені)

• Ирина У***

Стіл відповідає опису і фотографії. Отримали без затримок. Дякуємо.

Достоинства:
    Хороший стіл
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  ВерестМ

Доброго дня, Ірино!

Ми дуже вдячні вам, за вашу оцінку та відгук!

Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.

• Ольга М***

Собрали по инструкции без проблем.

Достоинства:
    Цена, универсальный дизайн.
    Недостатки:
    Новая почта взяла оплату не только за доставку, но и за упаковку товара.
    • Продавец  ВерестМ

Доброго дня, Ольго!

Ми дуже вдячні вам, за вашу оцінку та відгук!

Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.

• Наталья М***

Столик классный. Цвет красивый. По инструкции собрала сама. Если руки растут из правильного места ,то соберёт по инструкции и женщина.

• Продавец  ВерестМ

Дякуємо за ваш відгук, Наталіє!

Ми стаємо неймовірно щасливими отримуючи такі позитивні оцінки. Чекаємо вас знову за наступними покупками))

• Максим Ж***

Дуже дякую продавцеві, гарний сервіс, дуже гарний стіл, за таку ціну просто супер!

• Продавец  ВерестМ

Вітаємо, Максиме! Відгуки с фото, це окремий вид задоволення! Меблі чудово вписалися в вашу оселю. Дякуємо, що ділитесь)

• Наталія Ч***

Стіл супер. Збирається легко. Всі деталі цілі і неушкоджені.В ютубі є відео як його складати.

Недостатки:
    Абсолютно ніяких!
  • Владислав

Стол отличный.Розетка на высоте

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не нашёл
    • Продавец  ВерестМ

Доброго дня, Владиславе!
      Дуже вдячні вам за теплі слова та високу оцінку.
      Раді що залишилися задоволені якістю товару. Сподіваємось побачити вас серед наших постійних клієнтів.

Приємного користування!

• Олександра С***

Чудовий стіл!Гарно та стильно виглядає, повністю відповідає фото в оголошені, збирається легко, все є в комплекті, потрібен лише клей!
    Виготовлен якісно, залишків клею не має, надійне пакування, я дуже задоволена та можу рекомендувати цей стіл для придбання!

Достоинства:
    Якість, зовнішній вигляд, ціна!
    Недостатки:
    Відсутні!
  • Альберт М***

Здається переплутана ламінація на торцях ніжок. Чи не мусить вона бути не під стільницю, а знизу, з тієї сторони де дірки під конфірмати?

Збірка наче проста, але потребує мінімального знайомства з таким хобі. Бажано мати шурупокрут з бітами.

Достоинства:
    Функціональний, міцний, не дорогий. Крепіж в комплекті.
    Недостатки:
    За таку ціну немає.
    • Продавец  ВерестМ

Доброго дня, Альберте! Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені. Чекаємо вас знову!

• Горбункова А*** Степанівна

Гарний стіл, швидко зібрали

Достоинства:
    Зручний

Доброго дня, Анно!
      Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.

Чекаємо вас знову!

• Сергей З***

Столик топ

• Олександр

Стіл повністю відповідає опису.

Достоинства:
    Ціна та легкість складання
  • Анна С***

Швидка доставка, дуже гарний стіл, якісний.
    Чесно кажучи, за таку ціну не очікувала настільки гарний стіл.

• Продавец  ВерестМ

Дякуємо що обрали нас, та високо оцінили якість наших меблів!

Для нас дуже цінно те що ви залишились задоволені)

• Елена П***

Дуже гарний стіл

• Продавец  ВерестМ

Дякуємо вам за покупку і відгук! Чекаємо вас знову у нашому магазині)

• Віталій О***

Стіл за таку ціну нормальний. Інших варіантів не знайшов. Не було розмічено дірочки на ніжках для прикріплення планок (довшого боку столу), які підтримують стільницю.

Недостатки:
    Упаковка столу була сильно приклеєна до дошки(полички). Залишилось 3 каплі клею.
  • Олексій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Trend

Магазин працює тільки з кур'єрською службою meest express. Замовлення отримав рівно через тиждень хоча менеджер обіцяла на доставку 2-3 дні. Навіть якщо не брати до уваги два вихідні дні, то всеодно довго. Затримка через недоліки кур'єрської служби чи магазину невідомо. Вцілому якістю товару задоволений.

Достоинства:
    Відповідає опису, актуальна ціна-якість