Отзывы покупателей о Шкаф угловой Эверест Бриз ШКУ-14 венге + дуб молочный (DTM-2312)

Оценка пользователей 4.69/5
  • Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Дуб Сонома / Дуб Трюфель

Дякую за шафу, дуже удобна, виглядає чудово, місця в кімнате займає мало .

Достоинства:
    Займає мало місця
    Недостатки:
    Вузенькі полиці
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Світлано! Дякуємо за позитивний відгук! Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів.

• Юрий Я***

Товар відповідає якості,дуже зручний,

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Юрію! Висловлюємо щиру подяку за позитивний відгук! Ми цінуємо кожного клієнта і прагнемо, щоб кожна покупка була приємною.

• Ирина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Дуб Сонома / Дуб Трюфель

Покупкою задоволена, доволі вмістка, як для свого розміру. Рекомендую

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Ірино! Велике спасибі за відгук і фото! Раді, що меблі сподобалися та виправдали Ваші очікування. Хай служать довго та приносить лише комфорт. Гарного дня вам!

• Мар'яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Дуб Сонома / Дуб Трюфель

Шафа непогана, хоч у нас верхня полиця стала нижньою, бо так просвердлили дірки. Але поки зрозуміли, що не так, то понервувались добряче. Загалом, дуже містка і практична шафа для невеликого коридору. Більше зможу сказати лише після тривалого використання.
    Відправили на два дні раніше, аніж обіцяли. Виробника рекомендую.

Достоинства:
    Ціна, компактність
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Мар'яно! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що наші меблі задовольнили Ваші очікування. Ваші зауваження для нас дуже важливі, і ми обов'язково врахуємо їх для покращення нашої продукції. Вибачте за незручності. Сподіваємося, що меблі служитимуть Вам довго і будуть приносити тільки задоволення! Чекаємо на Вас знову)

• Людмила С***

Мої щирі рекомендації!
    Шафу отримали. Якість на відмінно. Доставка НП кур'єром до дверей - без пошкоджень, запаковано все ідеально! Дякую за акційну ціну та можливість отримання перевізником.

Достоинства:
    Швидко зв'язатись, якість виробу
    Недостатки:
    Поки не виявлено, ще не зібрали)
    • Продавец  ВерестМ

Доброго дня, Людмило!
      Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.

Чекаємо вас знову!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет фасада: Венге темный / Дуб молочный

Норм

• Продавец  ALBAMIX

Дякуємо за відгук ,дякуємо за замовлення та фото! Гарного дня

• Лилия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Венге / Дуб молочный

Дякую, хороша шафа, користуємось, вмістка. Легко збирається

• Продавец  ВерестМ

Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.

Чекаємо вас знову!

• Ирина Р***

Очень вместилельный и удобный. На свои деньги, нормального качества. Подробная инструкция, легко собирается.

• Продавец  ALBAMIX

Дякуємо за відгук та замовлення! Гарного дня

• Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Венге / Дуб молочный

За свої гроші - гарна шафа. Звісно, про супер якість матеріалів не йдеться, але вона достатньо містка, симпатична і компактна. Інструкція зрозуміла. Конструкція продумана. Зібрала її сама без проблем. Єдине питання до виробника: чому не було отворів під саморези на дверцятах? Петлі було кріпити не дуже зручно.

Стосовно упаковки - вона погана(( Фурнітура в звичайному зіп пакеті, що вкладений між кришками. Дивом доїхав повний комплект. Диво що тільки одна подряпина на верхній кришці. Кути плит не ущільнені додатково, один надколовся, але зовсім трошки. Думала підклеїти пва, але виявилося що це місце всередині шафи. Жодної плівки для захисту від вологи, тільки картон. Але врешті обійшлося.

Достоинства:
    Вище перераховані
    Недостатки:
    Пакування
    • Продавец  ВерестМ

Доброго дня, Анно! Зауваження щодо пакування та отворів уже предали виробнику, впевнені, що цедопоможе покращити їм свій продукт. Дуже прикро, що Ваше замовлення пошкодилося при транспортуванні. Ми відправляємо товар у фабричному пакуванні, НП доупаковує його за своїми правилами перевезення. Тому завжди просимо покупців оглянути товар перед отриманням, в разі виявлення пошкоджень відмовитись від посилки і ми відправимо Ваше замовлення повторно. Сподіваємося бачити Вас в числі наших постійних покупців. З найкращими побажаннями, команда ВерестМ

• Дышкант Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Венге / Дуб молочный

Все супер! Ребята молодцы! Все во время и быстро. Качество соответствует! Спасибо

• Продавец  ВерестМ

Огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Татьяна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Венге / Дуб молочный

Отличный шкаф. Собрали без проблем. Полностью соответствует картинке и описанию. Пользуюсь больше месяца - нареканий нет

Достоинства:
    Прост в сборке, удобен в пользовании
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • Продавец  ВерестМ

• Максюта л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Дуб Сонома / Дуб Трюфель

Покупали в село, смотрится прилично за такую сумму.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  ВерестМ

• Мирослава

Шкаф устроил.

Достоинства:
    Компактный, удобный в сборке. Быстро доставлен. Оптимальная высота для комнаты.
    • Продавец  ВерестМ_old

Спасибо за теплый отзыв! Рады, что Вам понравилось!

• Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Дуб Сонома / Дуб Трюфель

Інструкція погана, нічого не ясно. Є тільки зображення як він має бути. В результаті дві зайві маленькі дошки.

Достоинства:
    Ціна, компактність
    Недостатки:
    Інструкція
    • Продавец  ВерестМ

Дякую за Ваш відгук. Щодо інструкції … Кожен наш товар в обов'язковому порядку комплектується докладною інструкцією та схемою складання. Мабуть, у Вашому випадку інструкція могла випасти під час транспортування. Просимо вибачення за цю ситуацію. Що стосується 2-х маленьких дощечок, це підкладки, щоб деталі не пошкодилися при транспортуванні. Зі свого боку, ми обов'язково передамо цю інформацію на фабрику, оскільки раніше таких випадків не було. Раді, що Ви впоралися зі складанням без інструкції, це говорить про високу технологічність товару. Бажаємо довгих років користування купленими меблями. Гарного дня!

• Елена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов

Недорого и на вид отличный и компактный шкаф.

Достоинства:
    Компактный шкаф. Собрался дома легко с шурруповертом
    Недостатки:
    пока не увидели.
    • Продавец  48 квадратов

Добрый день, спасибо за Ваш отзыв. Будем рады Вашим новым заказам)

• Бережна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов

Шкаф отличный для кладовок, балконов, дач. Он не подходит в центральные комнаты так как выглядит очень дешево.
    Но в целом очень вместительный и удобный, не хватало некторых деталей и инструкции.

Достоинства:
    Дешевый, вместительный
    Недостатки:
    Некоторые куски отпадали
    • 48 к***

Добрый день, сделайте фото чего не хватило и мы закажем на фабрике, за счет компании.

• 48 к***

• Рогальская И***
    Продавец: 48 квадратов

Здравствуйте,подскажите пожалуйста,данный шкаф есть в наличии ?

• 48 к***

Добрый день! Есть в наличии.