Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Умный Wi-Fi автомат защиты вольтметр, амперметр, УЗО, дифавтомат счетчик электроэнергии TOMZN TOMPD-63WiFi с подсветкой экрана (24070762)

• Анатолій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVDstore

Дякую за зворотній зв'язок постачальника. Надали відповідь миттєво та з розумінням. Рекомендую постачальника.

Достоинства:
    Дистанційна робота.
    Недостатки:
    Збій після вимкнення світла.
    • Продавец  EVDstore

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Нам надзвичайно приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою.
      Завжди раді бачити вас знову в інтернет магазині "Електрика в домі"
      Гарного вам настрою та комфортного користування!

• Анатолій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVDstore

Якщо залишив в режимі «OFF”, а світло пропало і потім увімкнули, то автоматично сам вмикає режим «ON”. Що є не дуже зручним!

• Продавец  EVDstore

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Нам надзвичайно приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою.
      Завжди раді бачити вас знову в інтернет магазині "Електрика в домі"
      Гарного вам настрою та комфортного користування!

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVDstore

Автомат загалом працює, але дуже сильно бреше з потужністью та спожитою енергією. Просто щось нереальне рахує. Потужність замість 700 Вт рахує кілька кіловат. За приблизно годуну нарахувало спожиту енергію в 17 кВт*г при цьому реально сподивалось мнньше 1 кВт.

Достоинства:
    Олайн моніторінг напруги та струму.
    Недостатки:
    Нереальна потужність та спожита енергія
    • Продавец  EVDstore

Доброго дня, Олександр!

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми цінуємо вашу довіру і завжди прагнемо вирішувати подібні питання якомога швидше.
      Ваше звернення не залишилося без уваги. Ми вже повернули вам кошти за товар, а також відправили його експертам для детального дослідження. Як виявилося, причина проблеми полягає у помилці в прошивці саме в цьому приладі.
      Крім того нами була перевірена вся партія цих приладів, що надійшла в наш магазин. Бракованих не було виявлено.
      Дякуємо за ваше терпіння і розуміння. Ми сподіваємося, що це не вплине на вашу думку про наш магазин, адже для нас важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним. Якщо у вас будуть будь-які додаткові питання або потреба у допомозі, ми завжди готові вам допомогти!

З повагою,
      EVDstore