- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: HikingShop
Зручний, малий по об'єму. Легко надувається. Але здувається поки лежиш на певну ємність, не повністю
- Достоинства:
- Компактний, зручний
- Недостатки:
- Трішки здуває
- Жанна П***Отзыв от покупателя. Продавец: HikingShop
Поки мала нагоду протестити цей килимок двічі, наразі нарікань немає - було зручно, комплект повний (килимок, чохол, ремкомплект), не здувався анітрохи
Плюси: Плотний, швидко надувається, спати комфортно, не ковзає крепко, не шарудить.
Мінуси: Клапан, через який надувається карімат, випускає повітря (тобто потрібно постійно його тримати поки надуваєш і одразу закрутити, коли він вже надутий).
Трохи складно здувати - в деяких відсіках лишається повітря і його треба прям витиснути все, щоб килимок вмістився в чохол. Але загалом складається досить компактно.
Ну і вага - 0.5 кг за люксове похідне ліжко для мене особисто більш ніж окей, але якщо ви поціновувачі ультралегкохідних мандрівок - раджу не жлобитись і обрати щось дорожче і легше.
Я не впевнена, наскільки стійкий він буде до якихось паличок/гострих камінців, бо користуюсь такими килимками тільки поверх звичайної пінки, але на дотик не тонкий.- Достоинства:
- Плотний, швидко надувається, спати комфортно, не ковзає крепко
- Недостатки:
- Клапан, через який надувається карімат, випускає повітря під час надування
Трохи складно здувати і складати
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: HikingShop
Брав для сучасно-тцристичних потреб. Зручний килимок, дуже компактний порівняно з пінковими. Окремо сподобалась оперативна обробка замовлення та швидка доставка.
- Достоинства:
- Легко надувати
Добре тримає тиск
Не загубити в лісі - яскравий колір - Недостатки:
- Ніжний матеріал - краще не використовувати на поверхні з гострими предметами - камінням, гілками і т.п.
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: HikingShop
Каремат супер Користуюсь вже більше півроку нарікань немає, якість супер.