- Ніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HikingShop. Молния: Правая. Цвет: Pixel
Прийшов спальник інший. Але я дуже задоволена! Тому що той, який прийшов краще і дорожче, ніж я замовляла (у мене на нього не вистачало грошей). А тут такий подарунок! Дякую!
- Достоинства:
- фліс, теплий, легкий
- Недостатки:
- поки не побачила
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: HikingShop. Молния: Правая. Цвет: Pixel
Зручний,легкий,можна прати у стиральній машинці.Важко забруднити через колір.
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: JC TEXTILE. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Pixel
Спальник якісний, відповідає заявленим характеристикам. Вже декілька разів використовував у сховищі під час обстрілів, при температурі 10-13 градусів спати без верхнього одягу було комфортно.
- Достоинства:
- Дешевий і якісний
- Недостатки:
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: JC TEXTILE. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Pixel
Хороший спальник, капюшон весьма порадовал.
- Достоинства:
- Капюшон
- Кристина В***Отзыв от покупателя. Продавец: JC TEXTILE. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Pixel
відкривається як велика ковдра. на мій зріст 164 см з великим запасом, перегортаюсь не відкриваючись, зручна застібка. теплий, але не зима.
- Достоинства:
- гарний великий мішок, теплий
- Недостатки:
- подушка не передбачена; чохол великуватий, не компресійний та з поганого матеріалу
- Синичкин А***Отзыв от покупателя. Продавец: JC TEXTILE. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Pixel
Хороший мешок
- Достоинства:
- Недостатки:
- Недолговечный чехол
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: JC TEXTILE. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Pixel
Зручний, комфортний. Відповідає заявленим характеристикам і якості.
- Достоинства:
- Легко піддається пранню і чистці
- Недостатки:
- Поки не виявив
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: JC TEXTILE. Молния: Двухсторонняя. Цвет: Pixel
Хороший спальник за свої гроші топ. Трохи короткуватий (192см), та це дрібниці.
- Достоинства:
- Ціна, матеріали, фурнітура
- Недостатки:
- Особисто мені короткуватий