Отзывы покупателей о Стол тумба трансформер Dolli 1400x450x756 Белый брилиант (GATB27010100000)

Код:  440195069
Оценка пользователей 4.23/5
  • Отзывы про товар продавца Green apricot
  • Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green apricot. Цвет: Венге. Ширина: 140

Хороший стіл,все досить просто зібрати навіть без інструкції

Достоинства:
    Все влаштовує
  • Алена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green apricot. Цвет: Венге + Белый. Ширина: 140

Цей столик це просто моя любов з першого погляду. Збирати досить швидко, нічого складного, навіть я, як дівчинка, включилась в процес зборки. Дуже цікаво, прямо руки чесались щось допомогти підкрутити))) По кольору то взагалі 10/10. Просто ідеально підійшов під домашні меблі. Досить компактний в зібраному вигляді і ну дуууже просторий якщо розкласти. Зручний, гарний, для мене ідеальний варіант. А ще приємно здивувало ставлення продавця, постійно підтримував зв'язок з моменту оформлення заявки і після отримання замовлення, уточнив чи нормально доставили товар, чи не виникло проблем. Після покупки залишились тільки приємні враження

Достоинства:
    Зручний, компактний, гарний колір, якщо розкласти, то дуже місткий.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Мария К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rest & Joy. Цвет: Дуб шервуд + Белый. Ширина: 45

Дуже класна річ. Все відповідає опису.

• Андрей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Венге. Ширина: 50

Все чудово.

Достоинства:
    Одні достоинства
    Недостатки:
    Немає.
  • Владислав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Венге. Ширина: 50

Досвіду в самостійному збиранні меблів не маю, складав тільки невелику поличку з JYSK.

Вирішив замовити стіл, забрав з відділення розетки. Пакування хороше, 2 коробки, але важкі, самому нести незручно.

Всередині все гарно перекладене картоном. Є інструкція, на 2 листочках. На першому – перелік всіх деталей. На другому – маленька картинка зі стрілочками, шо куди кріпити. Для повноцінної збірки треба викрутка і молоток. Шестигранник є в комплекті.

Склав, все ок. Знову ж, важкий. Щоб потягнути за ручку і розкласти стіл, треба однією рукою притримувати «основу» – бо їде за всією конструкцією. Але в розкладеному вигляді наче надійно тримається, поставив ноут, блокнот, лампу – нічого не люфтить, не прогинається.

Достоинства:
    Доступна ціна, компактність
    Недостатки:
    Інструкція по збиранню (хотілося б більш розгорнуту). Ручка для розкладання не дуже зручна – витягати всю конструкцію тільки пальцями незручно (а може в мене сил нема)
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый + Графитовый. Ширина: 50

Загалом стіл-тумба виглядає стильно.
    Механізм працює.
    Колір як на фото.

Достоинства:
    Кольорова гама та ціна
    Недостатки:
    Обидва отвори під конфірмат, який кріпить ролик, не досвердлене на 4 см, і деякі стикування стінок розходяться на 1-2 мм
  • Вера П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый + Графитовый. Ширина: 50

Ну просто моя любоффф

Достоинства:
    Не займає багато місця
    Недостатки:
    Поки немає
  • Геннадій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб сонома. Ширина: 50

Замовив та отримав стіл-тумбу в термін, який був заявлений. В комплекті входила інструкція по якій дуже легко можна зібрати стіл. Всі розміри співпадають, нічого не потрібно підганяти, підрізати, кожна деталь стає на своє місце чітко. Стіл зроблений якісно. Дуже радий, що замовив саме у вас. Дякую!

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб сонома. Ширина: 50

Не можу оцінити якість цієї тумби, бо ніяк її зібрати. Не вистачає комплекту саморізів та інших елементів для збірки цієї тумби...

Достоинства:
    Не можу оцінити
    Недостатки:
    Немає комплекту деталей для збірки тумби
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб сонома. Ширина: 50

Забрали коробку в якій 6 досок. Ціна повна, досок не вистачить ні на що. Служба підтримки не відповідає. Шановні продавці, яке вирішення питання?
    Має бути 12 досок, прийшла рівно половина.

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Не вистачає деталей. Прийшла рівно половина.

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.

• Марія

Аналогічно було і в мене, тільки мені відправили іншу частину того стола-тумби. Мабуть, нам з вами по 1 коробці того самого комплекту товару відправили, бо у нас було те, що вам на фото не витачає. Тільки ми це замітили ще у точці видачі, не забирали і наразі вирішується питання з товаром. Шкода потраченого часу на очікування і на відвідування точки видачі (((

• Наталія

Розетка, дякую! Питання вирішене. Довезли недостаючих деталей. Стіл зібрано.

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый бриллиант. Ширина: 50

По сборке никаких вопросов

Достоинства:
    Все в размер
    Недостатки:
    Ручку пришлось усовершенствовать. Она не под саморез
  • Марія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый бриллиант. Ширина: 50

Замовляла стіл-тумбу, а отримала 6 досок ДСП, деталей не вистачить навіть просто на тумбу. Ні ручки, ні коліс, ні інструкції, і не вистачає всіх дочок. Заплатила повне суму незрозуміло за що.

Достоинства:
    Недостатки:
    Половини деталей немає

• Надія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rest & Joy. Цвет: Белый бриллиант. Ширина: 45

Тумба чудова. Задоволена, дякую.

Достоинства:
    Чудова
  • Влад М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ателье светлый / Жемчужина белая. Ширина: 50

Сподобалась тумба, сьогодні забрали

Достоинства:
    Зручна і мало займає місця
    Недостатки:
    Поки ще не знайшли
  • Тарас
    Продавец: Rozetka. Цвет: Ателье светлый / Жемчужина белая. Ширина: 50

Розміри на фото.