Отзывы покупателей о Сухий корм для дорослих собак JosiDog Active Високоенергетичне годування для активних собак 2,7 кг (50013179)

Код:  440196434
Оценка пользователей 4.71/5
  • Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

Моїм собакам не сподобався, в мене великі собаки мабуть це не їх корм.

Достоинства:
    Акція
    Недостатки:
    собакам не сподобався

Дякуємо за відгук! Шкода, що корм не сподобався Вашим собакам.

Смаки та вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, тому в такій ситуації рекомендуємо звернути увагу на корми супер преміум класу Josera - у лінійці є раціони з різними джерелами тваринного білка та більш привабливим ароматом для вибагливих улюбленців. Багато позицій доступні у пакуванні 900 г, що зручно для проби.

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

Собаці, німецька вівчарка, сподобався.

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Андрей

Перевели собак на этот корм, нареканий нет, кушают с удовольствием.

Дякуємо за зворотний зв’язок! Нехай корм і надалі смакує Вашим улюбленцям.

• Кристина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

Собака їсть з задоволенням

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 900 г

Песику по нравилось иногда использую для команд

Достоинства:
    Хороши
    Недостатки:

Щиро дякуємо за відгук! Ми раді, що корм припав до смаку Вашому улюбленцю.

• Баруш Ю***

Хороший корм за свою ціну

Щиро дякуємо вам за відгук та високу оцінку! Робимо усе для того, аби наші клієнти були задоволені продукцією та якістю обслуговування.

• Наталья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.7 кг

Мнение сложилось неоднозначное. Собака ест этот корм хорошо, но после пьет очень много воды. Сильный запах гранул, для меня неприятный, для собаки наверное нормальный

Достоинства:
    Собака (питбуль) ест этот корм хорошо, удобный размер гранул
    Недостатки:
    После этого корма собака пьет много воды, очень много! Сильный запах гранул

Дуже дякуємо за відгук та оцінку. Нам дуже приємно, що Ви обираєте нас.

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 18 кг

Рік тому перевів свого хаскі з більш дорогого josera на цей корм - політ нормальний: собаці смакує добре, гарно сприяє набору та утриманню потрібної ваги, проблеми з травленням відсутні.

Достоинства:
    співвідношення ціна-якість
    Недостатки:
    відсутні
  • Леся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animals. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 900 г

Все добре!

• Семён
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROFESSIONAL. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 18 кг

Псу нравится (хаски), но он у меня не очень привередливый

• Наталія Б***

Невдалося забрати товар з відділу доставки містекспрес,тому що , не вдалося оплати,не відкривалося посилання.Умовою покупки було оплата картою у відділенні.Краще замовити доставку в інших перевізників.Розетка , завжди дуже якісно обслуговує,А от перевізники...

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 18 кг

Отличный корм ! Кане Корс ест с удовольствием !

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Нету
  • Ирина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 18 кг

Корм хороший. У нас пит. Алергии нет. Конечно натуральную пищу ест с большим аппетитом чем корм. Почти год покупаем этот корм. Выбираем Актив так как ну очень энергичная и активная собачка у нас.

Достоинства:
    Все в срок
  • Валентина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 18 кг

Очень хороший корм.Собака чувсвует себя хорошо.Аллергии нет.Шерсть шикарная.

Достоинства:
    Соотношения цены и качества
  • Екатерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 18 кг

Хороший корм ! Пахнет вкусно , наш коне Корсо ест хорошо , даже поправился )))

Достоинства:
    Цена и качество
  • Константин Д***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

НЕ суперпреміум

Дякуємо за Ваш коментар!
      JosiDog — так дійсно, це корми преміум-класу.
      Рекомендуємо, звернути увагу на нашу лінійку супер-преміум кормів Josera, яка розроблена для найвибагливіших улюбленців. Сподіваємося, Ви знайдете серед них ідеальний варіант для Вашого собаки.

• Анастасия О***
    Продавец: StarFish. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 18 кг

Подскажите почему такая цена ? Если он намного дороже !

• Laguna

Добрый день, акционная цена от поставщика.

• Олена Д***

з пересилкою буде значно дорожче ніж у виробника