Отзывы покупателей о Ваттметр цифровой энергометр со счетчиком измеритель мощности многофункциональный 220В 7 режимов Sinometr White

Оценка пользователей 4.43/5
  • Ельмадин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар прийшов вчасно, працює добре. Без нарікань.

• Ростислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

7 режимів вимірювання: Показує все, що потрібно. Дякую!

• Бейко Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Ватметр не подає ознак життя

Достоинства:
    Товар приїхав
    Недостатки:
    Товар не працює
    • Бейко Є***

прислали інший в робочому стані

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз приносимо вибачення за незручності через заводський брак товару. Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок.

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Отримав в розетці товар. Приніс до дому включів в розетку дивився на нього хвилини три так нічого на екрані і не побачів. Тобто товар зовсім не в робочому стані. Зложив в коробок і відніс в розетку . Ось такий сумний відгук. Пообіцяли вернути гроші.Як це буде з проблемами чі ні зараз не знаю. Товар від магазину StarLight.

Достоинства:
    Недостатки:
    Товар не працює
    • Сергей Б***

Продавець вернув грошi на карту. Все пройшло добре.

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз приносимо вибачення за незручності через заводський брак товару. Питання було вирішено шляхом повернення повної суми за замовлення у зв'язку із ситуацією.

• Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар гарної якості.Магазин рекомендую,швидка відправка.

Достоинства:
    Якість товару
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  StarLight

• Николай С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Чудовий товар, працює ок.
    Дякую

• Лариса С***

Використовували пару разів, все ок. Показники +- чіткі

• Артур С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Хороший якісний товар. Повністю відповідає опису.