Отзывы покупателей о Ваттметр цифровой энергометр со счетчиком измеритель мощности многофункциональный 220В 7 режимов Sinometr White
- Аріна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісна збірка, компактний розмір і точні показники. Відмінний помічник для дому, допомагає контролювати витрати та економити електроенергію. Рекомендую!
- Станіслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Не работает!
Доброго Вам дня!
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через заводський дефект товару, що виявив себе тільки під час застосування товару за призначенням.
На цей товар Ви маєте повноцінну гарантію, тому з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер для вирішення даного питання.
Будь ласка, очікуйте та гарного Вам дня!
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Зручний та інформативний ватметр для контролю витрат електроенергії!
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудовий побутовий ватметр. Білий, акуратний, з великим дисплеєм.
- Ельмадин М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар прийшов вчасно, працює добре. Без нарікань.
- Ростислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
7 режимів вимірювання: Показує все, що потрібно. Дякую!
- Бейко Є***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Ватметр не подає ознак життя
- Достоинства:
- Товар приїхав
- Недостатки:
- Товар не працює
- Бейко Є***
прислали інший в робочому стані
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз приносимо вибачення за незручності через заводський брак товару. Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Отримав в розетці товар. Приніс до дому включів в розетку дивився на нього хвилини три так нічого на екрані і не побачів. Тобто товар зовсім не в робочому стані. Зложив в коробок і відніс в розетку . Ось такий сумний відгук. Пообіцяли вернути гроші.Як це буде з проблемами чі ні зараз не знаю. Товар від магазину StarLight.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Товар не працює
- Сергей Б***
Продавець вернув грошi на карту. Все пройшло добре.
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз приносимо вибачення за незручності через заводський брак товару. Питання було вирішено шляхом повернення повної суми за замовлення у зв'язку із ситуацією.
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар гарної якості.Магазин рекомендую,швидка відправка.
- Достоинства:
- Якість товару
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудовий товар, працює ок.
Дякую- Продавец StarLight
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Використовували пару разів, все ок. Показники +- чіткі
- Артур С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороший якісний товар. Повністю відповідає опису.