Отзывы покупателей о Стіл кемпінговий металевий для пікніка складаний 95*55*50 см, бежевий
- Артем У***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
- Продавец SmatX
Вітаємо! Щиро дякуємо за високу оцінку. Звертайтесь за потреби.
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Хороший товар
- Продавец SmatX
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок! Раді, що стіл залишив позитивне враження.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Хороший стол
- Продавец SmatX
Добрий день! Дякуємо за покупку та високу оцінку. Раді, що стіл вам сподобався! Користуйтеся із задоволенням!
- Янков Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Choises. Цвет: Графитовый
Дуже зручний, компактний,міцний.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Прислали стіл з пошкодженнями лдамелей столу. Забрав бо був потрібен та пошкодження не кидаєтьсяв очі особо. Була пошкоджена та чатина конструктора, яка була запакована у пупирку. Незнаю що і думати. Чи то продавець перепакував пошкодження чи китайці продали таке. Стіл сам пособі досить якісний.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- пошкоджено стіл
- Продавец SmatX
Вітаємо. Напишіть менеджеру з особистого кабінету для вирішення вашого питання.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Стол хороший! Только вот такая беда!
Не приятно, я думаю со временем поподет влага поднимет поверхность !- Продавец SmatX
Вітаємо. Можливо дана позиція має брак. Напишіть менеджеру з особистого кабінету для вирішення вашого питання обміну чи повернення коштів.
- Віта Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Прислали стіл туристичний пошкоджений, зробила заявку на повернення, але мені ніхто не зателефонував скільки часу ще чекати?
- Галина З***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Дякую. Легенький та зручний
- Достоинства:
- Легкий, компактний, з ручкою для перенесення
- Продавец SmatX
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!
- Наталя А***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Стлік гарний за свої гроші,щось стільниця якась тонка,але час покаже скільки прослуже.Дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- Дешевий
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
На поганий варіант,за таку вартість
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Зручний стіл,виглядає як на фото. Легко розкладається. Розміри середні,нормальна висота. Якість відповідає ціні. Відправили швидко,без проблем. Продавцю за відповідальність окрема подяка!
- Достоинства:
- Легкий, зручний у користуванні.
- Недостатки:
- Поки не знайшли.
- Продавец SmatX
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
То что я хотел, за те деньги за которые хотел.
- Достоинства:
- Качество, цена
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Якщо натягувати надійно тент то він то усі кільця відриваються через 5 хв. Ним можна тільки щось накрити, але на розтяжку його не можна натягувати тому, що він дуже тонкий.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Продавець, зверни увагу що цей товар раніше був стіл, а зараз ви змінили на крісло. Відгуки про стіл, а продаєте крісло
- Достоинства:
- Нормальний столик на двох людей достатньо
- Недостатки:
- Чохол дуже неякісний, рветься одразу
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Черный
Столик очень хороший, легко собирается. Металлическая столешница, которая удобно складывается и не занимает много места. Столик устойчивый, компактно собирается в чехол. Когда сидишь в раскладном туристическом кресле высота столика достаточная. Покупала по отзывам- довольна))
Рекомендую.- Достоинства:
- Компактный. Хороший размер. Устойчивый.
- Недостатки:
- Пока не нашла))
- Продавец SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!) Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый
Класний, дуже устойчивий стіллегко збирається, швидко відправили, приємний менеджер
- Достоинства:
- Супер товар на свої гроші
- Продавец SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Комфортні оселі. Цвет: Графитовый
Прислали стіл не такого розміру. Прислали 120*50*50 замість 95*50*50. Сказали, що такий як треба був з браком, тому відправили такий і про це мав попередити менеджер, але ніхто не попередив. Погодились на повернення товару. Товар отримали назад ще 27 травня. Станом на зараз ніякі кошти ніхто не повернув.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не той товар. Кошти не повернули
- Олександр Б***
кошти повернули, дякую магазину, що хоть повернули!
- Кирилл Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: LeoDik. Цвет: Графитовый
Сам стіл супер, не хитається, велика площа. Шкода тільки пару пластин було пом'ято, та чохол наче вже використовували та не кріпкий. Так цілком задоволений
- Достоинства:
- велика площа, надійні опори, не хитається
- Недостатки:
- низький трохи, чохол дуже слабкий і наче вже використовувався неодноразово
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый
Швидка доставка! Якісний товар! Прослужить не один рік! Рекомендую !
- Продавец SmatX
Дякуємо за позитивний зворотній зв'язок!)
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый
Отримав стіл...перше враження, що буде добре виконувати свої функції. Дякую.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый
Придбала стіл, дуже сподобався, міцний, із легкістю витримає їжу та напої, 6 - річна дитина лежачи вже протестувала, рідко пишу відгуки, але рекомендую на 100%
- Достоинства:
- Міцний, надійний
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец SmatX
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Черный
Столик якісний , багато можна поставити. Було би чудово , якби в комплекті йшла інструкція , але і самі розібрались як скласти
- Продавец SmatX
Вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Юля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Черный
Все добре
- Денис Е***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый
Стіл хороший. Чесно кажучи, він мені здавався по фото не дуже міцним, поки не побачив відео, де дівчина на нього прям добряче сідає (не ніжно) і він навіть не скрипнув. Тож це відео стало вирішальним для придбання.
Мені дуже подобається колір- Достоинства:
- Адекватна ціна, класний пастельний колір, доволі міцна річ
- Недостатки:
- У стола за косарь я недоліків не бачу. Може б хотілось щось покраще - але то вже інша цінова група столів
- Продавец SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Черный
Дуже якісний , і що найголовніше компактний стіл) відправили дуже швидко, і вже навіть встигли випробувати)
- Достоинства:
- Легкий, стійки, гарний
- Недостатки:
- Низький, але це вказано в характеристиках будьте уважні. І для пікніка саме)
- Продавец SmatX
- Бондарь В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Черный
Крутий стіл, не очікувала що за таку ціну буде так якість
Дякую продавцю, за швидку доставку та приємне обслуговування- Продавец SmatX
- Аліса М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Хороший столик, компактний, легкий в установці. Все відповідає опису. Швидка доставка. Дякую продавцю.
- Продавец SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук з фото! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Лариса В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Все сподобалось.
- Достоинства:
- Гарний столик. Дуже компактний в складеному виглядв
- Владислав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
В цілому за свою ціну стіл нормальний металічні трубки в конструкції добротні та ніжки прорезинені стіл не хитається для моїх задач підійде розкласти снасті або поїсти на риболовлі.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Наплутали з адресою доставки, але в ході розмови с менеджером домовились що мені компенсують переадресацію.
- Продавец SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук з фото! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Олег
Чому на фото квадратний стіл а не прямокутний??
- Олег Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Якість 8/10, що є супер за таку ціну!!! Легкий, компактний. Просто монтується. Не косить - стабільно стоїть!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не має
- Продавец SmatX
- Олег
чому на фото квадратний стіл? і продавець нічого не відписав про це також??
- Иван М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Покупал для рыбалки . Для моих задач отличный стол.
- Достоинства:
- Компактный, удобный в транспортировке.
- Недостатки:
- Пластиковое шарниры.
- Продавец SmatX
- Віталій І***
Підскажіть, будь ласка, яка модель саме вашого стола, чи габарити?
- Продавец SmatX
Віталій Іванов, Стіл що на фото: Код товару 477410519, розмір 95х55х50 см, навантаження до 40 кг.
- Рустам С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Гарний стол за таку ціну!
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Поки не виявлено час покаже
- Продавец SmatX
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Швидко опрацювали замовлення та відправили. Якість товару на перший погляд гарна. Більш детальну інформацію надам після експлуатації в реальних умовах.
- Достоинства:
- На перший погляд надійний, в складеному стані займає мінімум місця, що дуже добре для поїздок на природу!
- Недостатки:
- Не виявлено!
- Продавец SmatX
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Стіл чудовий.Рекоменд
- Достоинства:
- Складається і розбирається легко.Компактний.
- Продавец SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Дуже гарний столик , свої функції виконує чудово.
- Достоинства:
- Зручний, легкий , комфортний
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Графитовый
Дуже гарний легкий і водночас міцний столик, швидко збирається (в комплекті нема інструкції як збирати, але виявилось все достатньо інтуїтивно, і потім збирається буквально менше хвилини)
- Достоинства:
- ціна, якість, легкий та швидко розкладається/складається, гарно виглядає
- Недостатки:
- нема
- Продавец SmatX