Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Портативный мини кондиционер 4в1 для комнаты дома настольный охладитель вентилятор миникондиционер Andowl Q-C030X1 с usb переносной очиститель увлажнитель воздуха от юсб повербанка с подсветкой миникондиционеры портативные кондиционеры

Оценка пользователей 3.52/5
  • AI аналіз відгуків
    39 відгуків:  позитивні 42%, нейтральні 6%, негативні 52%
    Більшість покупців висловили змішані враження щодо портативного кондиціонера. Сильними сторонами відзначаються компактність, достатню потужність для маленьких приміщень та легкість у використанні. Водночас багато хто стикався з технічними несправностями — проблеми з роботою вентилятора, протікання водяного контейнера, відсутність заявлених характеристик, таких як акумулятор чи підсвітка, та загалом нестабільна робота. Є також претензії до шумності, низької ефективності охолодження та якості збірки. Відсутність окремих комплектуючих та розбіжності з заявленим описом суттєво впливають на загальне сприйняття продукту.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Вещь классная, реально охлаждает воздух и ещё увлажняет, что для меня прям важно. Шум немного есть, но терпимо, в общем полезная штука для дома.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Людмила! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Остап К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Компактный, тихий и не греется — почти идеал. Для офиса идеально. Слегка охлаждает и освежает.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Остап! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Вероніка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Очень классный девайс — вентилятор с охлаждением и увлажнением, при этом компактный и тихий.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Вероніка! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Не вартий уваги, бо не охолоджує як зазначено. Трохи ліпше ручного вентилятора

Достоинства:
    Не виявила
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Світлана! Дякуємо за відгук. Шкода, що Ви залишилися незадоволені.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Не прожив і місяця. Вентилятор все повільніше і повільніше крутився, при цьому блок живлення (якого доречі в комплекті не було) та гніздо входу дуже сильно нагрівались. В результаті перестав працювати повністю.

Достоинства:
    Відчутний ефект від роботи, свіжа прохолода дійсно рятує у спеку.
    Недостатки:
    Дуже ненадійний, вистачило на кілька тижнів.
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення питання.

• Алёна Е***

Ни о чем! Шумный очень. Холода хватает на минут 20 -30 максимум

Достоинства:
    Никаких
    Недостатки:
    Шумный, не долго охлаждает
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Альона! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Юрий Ж***

Не работает

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Юрій! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Валерій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Недоліків не побачив. Працює без нарікань. Легкий, не шумить.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Валерій! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Отримали товар швидко. Користуємось щодня, все добре. Ніяких питань. Товар відповідає опису.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Денис! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Товар в первые же 2 часа перестал работать это рекорд конечно ( такого плохо товара я ещё не видел

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Світлана П***

Доброго ранку. Придбала, не дивлячись на негативні відгуки . При огляді, як Б/У
    Не використовувала.

Недостатки:
    Не можливо дістати контейнер
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Світлана! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Алла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Поработал 10 минут.Полное разочарование...Крышка отсека с аккумулятором холода не закрывается.Продали откровенный брак, не исключаю что после ремонта

Достоинства:
    Если бы работал,то в жару спасал бы отлично
    Недостатки:
    Брак
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Алла! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Ігор Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Враховуючи недоліки, товар рекомендую. До того ж дуже турботливий сервіс, дзвонили особисто дізнатися про мої враження про товар

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Вистачає на невелику площу, та на помірну спеку
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ігор! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Все добре працює, заявлений час роботи і охолодження виправданий. Легко переноситься. Охолодження є як і зволожування повітря. Іноді виникають проблеми з контейнерами з водою так як їх складно діставати руками через конструкцію.

Достоинства:
    Переносний, легкий, дешевий
    Недостатки:
    Не такий потужний як минула версія. Складно діставати контейнери для охолодження
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ігор! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Олена Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Наразі покупкою задоволені, працює добре, охолоджує теж непогано

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олена! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Александр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

В перший день перестав працювати

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Виктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Непоганий кондиціонер за свої кошти. Працює норм, я задоволений.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Віктор! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!

• Николай Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Це просто жах. Нікому не раджу купувати цю х-ю! 1. Відсік для розпилу води протікає. 2. Вентилятор перестав працювати через декілька днів використання.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Микола! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Шумный, течет немного, а вот какого о охлаждения я не почувствовал. Слабый. Очень

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Сергій! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам шкода, що Ваш досвід не відповідав Вашим очікуванням.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Чудово працює! Охолоджує швидко!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олена! Дякуємо за позитивний відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Мирослава З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Класна річ! Працює добре.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Мирослава! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Марк К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Дуже класний кондиціонер, компактний і добре дує

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Марк! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Надія В***

Купіть вентилятор більше толку. Гроші на вітер. Покупкою розчарована

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Не холодить, капає знизу
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Надія! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам шкода, що Ваш досвід не відповідав Вашим очікуванням.

• Георгій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Незамінна річ у таку спеку, спасибі. Якість хороша, загалом задоволені!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Георгій! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Марк Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Все чудово! Працює добре!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Марк! Щиро вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Диана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Хороша річ, відповідає опису, всі функції працюють справно!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Діана! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Дима Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Все сподобалось. Товар відповідає очікуванням, працює стабільно добре.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Дмитро! Дякуємо, що знайшли час для написання відгуку. Будемо раді бачити Вас знову.

• Иван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Хороша потужність, якої вистачає щоб остудитися після спеки. Невеликого розміру і компактний кондик, рекомендую

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Іване! Дякуємо за відгук та рекомендації. Будемо раді бачити Вас знову.

• Иван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Цей кондиціонер відповідає опису, працює чудово, недоліків ми не помітили. Залишились задоволені товаром повністю.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Іване! Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Будемо раді бачити Вас знову.

• Олександр Ш***

Неробочий провода не припаяні

• Марк Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Довольны покупкой, классный кондиционер. Увидели такой у наших знакомых и себе заказали, пока проблем с работой не возникало. Прикольная новинка!

• Валерий Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Приобрел домой родителям, т.к. основной кондиционер сломался. Думали что не хватит его на комнату, но все супер и реально достаточно мощно охлаждает небольшое помещение.

Достоинства:
    Компактность и вес, цена
    • Продавец  KayDzen

Вітаю, Валерій! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви обрали саме нас для себе та своїх рідних.

• Віра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Товар не відповідає вимогам паскудний не вздумайте купувати,гроші не повертають,заплатила 1860 грн.насолоди ніякої,буду шукати експертизу,щоб судитися.

Достоинства:
    Ніяких,краще купити звичайний вентилятор.
    Недостатки:
    Одна швидкість якщо воду в контейнері охолодити в морозилці ,витікає конденсат. Ніякого акумулятора.Працював тиждень і то на відстані
    максимум 1 один метр,і перестав працювати зовсім
    • Продавец  KayDzen

Вітаю, Віра. Нам шкода, що замовлення не виправдало ваших очікувань.
      Перевірили ваше повернення - товар працює. Але, на жаль, ми не можемо повернути вам за нього кошти, оскільки він має НЕ товарний вигляд. Замовлення відправлено вам назад.

• Тетіана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Товар не відповідає тому що написано в характеристиці , він не працює від акумулятора, має 2 швидкості і ніякої підсвітки в ньому немає, але головне те що у мене він відпрацював може разів 5 хвилин по 30 і більше не вмикається, викинуті гроші на вітер.

Достоинства:
    Компактный
    Недостатки:
    Немає аккумулятора
    • Продавец  KayDzen

Вітаю, Тетяна! Дякуємо, що Ви звернули на це увагу. Нам шкода, що у Вас був поганий досвід.

• Артем В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Решили порадовать родителей и купить им на дачку такой мни кондиционер) очень классная вещь, освежает) У самих такой же стоит дома! Рекомендую!

Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування

• Ян К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Крутий кондиціонер, дуже потужний, хоч і маленький. Рекомендую!

• Продавец  KayDzen

Дякуємо, що знайшли час для написання відгука!
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.