- AI аналіз відгуків39 відгуків: позитивні 42%, нейтральні 6%, негативні 52%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Вещь классная, реально охлаждает воздух и ещё увлажняет, что для меня прям важно. Шум немного есть, но терпимо, в общем полезная штука для дома.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Людмила! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!
- Остап К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Компактный, тихий и не греется — почти идеал. Для офиса идеально. Слегка охлаждает и освежает.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Остап! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Очень классный девайс — вентилятор с охлаждением и увлажнением, при этом компактный и тихий.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Вероніка! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Не вартий уваги, бо не охолоджує як зазначено. Трохи ліпше ручного вентилятора
- Достоинства:
- Не виявила
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Світлана! Дякуємо за відгук. Шкода, що Ви залишилися незадоволені.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Не прожив і місяця. Вентилятор все повільніше і повільніше крутився, при цьому блок живлення (якого доречі в комплекті не було) та гніздо входу дуже сильно нагрівались. В результаті перестав працювати повністю.
- Достоинства:
- Відчутний ефект від роботи, свіжа прохолода дійсно рятує у спеку.
- Недостатки:
- Дуже ненадійний, вистачило на кілька тижнів.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення питання.
- Алёна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Ни о чем! Шумный очень. Холода хватает на минут 20 -30 максимум
- Достоинства:
- Никаких
- Недостатки:
- Шумный, не долго охлаждает
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Альона! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Юрий Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Не работает
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Юрій! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.
- Валерій С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Недоліків не побачив. Працює без нарікань. Легкий, не шумить.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Валерій! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Отримали товар швидко. Користуємось щодня, все добре. Ніяких питань. Товар відповідає опису.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Денис! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Товар в первые же 2 часа перестал работать это рекорд конечно ( такого плохо товара я ещё не видел
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Андрій! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Доброго ранку. Придбала, не дивлячись на негативні відгуки . При огляді, як Б/У
Не використовувала.- Недостатки:
- Не можливо дістати контейнер
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Світлана! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Поработал 10 минут.Полное разочарование...Крышка отсека с аккумулятором холода не закрывается.Продали откровенный брак, не исключаю что после ремонта
- Достоинства:
- Если бы работал,то в жару спасал бы отлично
- Недостатки:
- Брак
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Алла! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.
- Ігор Є***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Враховуючи недоліки, товар рекомендую. До того ж дуже турботливий сервіс, дзвонили особисто дізнатися про мої враження про товар
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Вистачає на невелику площу, та на помірну спеку
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ігор! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Все добре працює, заявлений час роботи і охолодження виправданий. Легко переноситься. Охолодження є як і зволожування повітря. Іноді виникають проблеми з контейнерами з водою так як їх складно діставати руками через конструкцію.
- Достоинства:
- Переносний, легкий, дешевий
- Недостатки:
- Не такий потужний як минула версія. Складно діставати контейнери для охолодження
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ігор! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
- Олена Є***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Наразі покупкою задоволені, працює добре, охолоджує теж непогано
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олена! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
В перший день перестав працювати
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександр! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.
- Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Непоганий кондиціонер за свої кошти. Працює норм, я задоволений.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Віктор! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!
- Николай Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Це просто жах. Нікому не раджу купувати цю х-ю! 1. Відсік для розпилу води протікає. 2. Вентилятор перестав працювати через декілька днів використання.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Микола! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Шумный, течет немного, а вот какого о охлаждения я не почувствовал. Слабый. Очень
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Сергій! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам шкода, що Ваш досвід не відповідав Вашим очікуванням.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Чудово працює! Охолоджує швидко!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олена! Дякуємо за позитивний відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Мирослава З***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Класна річ! Працює добре.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Мирослава! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Марк К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Дуже класний кондиціонер, компактний і добре дує
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Марк! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Надія В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Купіть вентилятор більше толку. Гроші на вітер. Покупкою розчарована
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Не холодить, капає знизу
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Надія! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам шкода, що Ваш досвід не відповідав Вашим очікуванням.
- Георгій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Незамінна річ у таку спеку, спасибі. Якість хороша, загалом задоволені!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Георгій! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Марк Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Все чудово! Працює добре!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Марк! Щиро вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Диана К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Хороша річ, відповідає опису, всі функції працюють справно!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Діана! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Дима Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Все сподобалось. Товар відповідає очікуванням, працює стабільно добре.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Дякуємо, що знайшли час для написання відгуку. Будемо раді бачити Вас знову.
- Иван К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Хороша потужність, якої вистачає щоб остудитися після спеки. Невеликого розміру і компактний кондик, рекомендую
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Іване! Дякуємо за відгук та рекомендації. Будемо раді бачити Вас знову.
- Иван С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Цей кондиціонер відповідає опису, працює чудово, недоліків ми не помітили. Залишились задоволені товаром повністю.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Іване! Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Будемо раді бачити Вас знову.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Неробочий провода не припаяні
- Марк Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Довольны покупкой, классный кондиционер. Увидели такой у наших знакомых и себе заказали, пока проблем с работой не возникало. Прикольная новинка!
- Валерий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Приобрел домой родителям, т.к. основной кондиционер сломался. Думали что не хватит его на комнату, но все супер и реально достаточно мощно охлаждает небольшое помещение.
- Достоинства:
- Компактность и вес, цена
- Продавец KayDzen
Вітаю, Валерій! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви обрали саме нас для себе та своїх рідних.
- Віра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Товар не відповідає вимогам паскудний не вздумайте купувати,гроші не повертають,заплатила 1860 грн.насолоди ніякої,буду шукати експертизу,щоб судитися.
- Достоинства:
- Ніяких,краще купити звичайний вентилятор.
- Недостатки:
- Одна швидкість якщо воду в контейнері охолодити в морозилці ,витікає конденсат. Ніякого акумулятора.Працював тиждень і то на відстані
максимум 1 один метр,і перестав працювати зовсім
- Продавец KayDzen
Вітаю, Віра. Нам шкода, що замовлення не виправдало ваших очікувань.
Перевірили ваше повернення - товар працює. Але, на жаль, ми не можемо повернути вам за нього кошти, оскільки він має НЕ товарний вигляд. Замовлення відправлено вам назад.
- Тетіана К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Товар не відповідає тому що написано в характеристиці , він не працює від акумулятора, має 2 швидкості і ніякої підсвітки в ньому немає, але головне те що у мене він відпрацював може разів 5 хвилин по 30 і більше не вмикається, викинуті гроші на вітер.
- Достоинства:
- Компактный
- Недостатки:
- Немає аккумулятора
- Продавец KayDzen
Вітаю, Тетяна! Дякуємо, що Ви звернули на це увагу. Нам шкода, що у Вас був поганий досвід.
- Артем В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Решили порадовать родителей и купить им на дачку такой мни кондиционер) очень классная вещь, освежает) У самих такой же стоит дома! Рекомендую!
- Продавец KayDzen
Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування
- Ян К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Крутий кондиціонер, дуже потужний, хоч і маленький. Рекомендую!
- Продавец KayDzen
Дякуємо, що знайшли час для написання відгука!
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.