Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Туристическая палатка для кемпинга 2 местная 210x180x135 см ветрозащитная кемпинговая двухслойная с двумя входами и вентиляцией салатовая

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Салатовый

Проста та якісна палатка, ніяких зусиль не прикладала при встановленні. Дуже задоволена та рекомендую!

• Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Салатовый

Гарний та якісний товар! Все відповідає очікуванням!

• Александр А***

На какой рост подходит? У вас лично, какой?

• Галина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Салатовый

Чудовий якісний намет! Ніяких нарікань. Рекомендуємо)

• Наталія Н***

Все супер

• Продавец  SmatX

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою!)

• Маргарита Ф***

Дуже великий намет
    Для пішого походу буде заважкий, але загалом дуже крутий! Легко складається і розкладається

Достоинства:
    Великий і легкий в складанні
    Недостатки:
    Важкий по вазі
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Бежевый

Палатка надійшла цілою та неушкодженою, в комплекті йшли 10 кілочків та 6 натяжок, також був приємний бонус у вигляді мангалу Палатка зручна, не знаю як буде трьом людям в ній, але вдвох точно буде комфортно.

Достоинства:
    Швидко розкладається та складається
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  SmatX

• Вікторія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Бежевый

Швидко та зручно розкладається!! Компактна, зі складанням теж не було проблем!! Мангал в подарунок - приємно, ще не тестила