Отзывы покупателей о Проектор домашний кинотеатр LED портативный Wi-Fi Android 720P HD 120 ANSI люмен с автофокусом автокоррекцией трапеции голосовым управлением пультом с поворотом 180° для просмотра фильмов сериалов игр на стену потолок компактный для дома квартиры отдыха

Оценка пользователей 4.81/5
на основе 71 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    39 відгуків:  позитивний — 82%, нейтральний — 11%, негативний — 7%
    Користувачі в переважній більшості залишились задоволені проектором, відзначаючи його якість зображення, простоту у використанні та гарне співвідношення ціни і можливостей, особливо для домашнього перегляду. Позитивно сприймають також звук, функціональність (Wi-Fi, підключення HDMI, робота з різними пристроями), компактність і легкість у налаштуванні. До мінусів відносять відсутність інструкції чи коротку комплектацію окремих кабелів, відсутність української мови меню, шум вентилятора, розмиття зображення по краях у деяких випадках та невисоку яскравість в умовах денного освітлення. Деякі користувачі висловили розчарування через некоректні фото, де не було показано блок живлення окремо.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Кобзєв А***

Все добре

Вітаємо, Антон!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що все добре. Користуйтесь із задоволенням і дякуємо за ваш вибір!

• Кобзєв А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Настав час проектор почистити в середині, бо пилюка осіла на матриці. І тут я зрозумів, що це звичайне китайське ла@но. Один з гвинтів просто не має хрестовину - вона просто збита, стерта вщент. Відкрити його не можливо.

Вітаємо, Антон!

Дякуємо за ваш зворотній зв’язок!
      Бачимо, що ви користуєтеся проектором вже понад рік.
      Що стосується внутрішнього чищення — самостійне розбирання пристрою не рекомендується, особливо якщо він ще на гарантії.
      Що стосується гвинтів — у деяких моделях вони мають нестандартну конструкцію, тому самостійне розбирання може пошкодити їх.
      Щоб продовжити роботу проектора та очистити пил, можна скористатися безпечними способами:
      обережно продути корпус стисненим повітрям через вентиляційні отвори;
      використовувати м’яку пензлик або щітку для видалення пилу з зовнішніх решіток;
      тримати проектор у сухому та чистому приміщенні, щоб пил осідав мінімально.
      Такі методи допомагають підтримувати оптимальну роботу без ризику пошкодити гвинти або внутрішні компоненти.

• Олександра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже рада що замовила, він просто ідеальний. Якісь чітка, у вечері сісти глянути- прекрасний вайб

Вітаємо, Олександра!

Дякуємо за теплі слова!
      Нам дуже приємно чути, що проектор дарує вам чудовий вечірній вайб. Насолоджуйтесь кожним моментом!

• Олена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Це наш перший проектор, брали на подарунок дитині, орієнтувалися більше на відгуки і не прогадали. Він справді легкий в користуванні, треба тільки розібратися в налаштуваннях, зображення чітке, навіть не очікували, задоволені і дорослі і малі. Трохи шумить, але то норм, не заважає. Звук абсолютно достатній. Є вбудований Netflix. Дуже класна штука. Рекомендую)

Вітаємо, Олена!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що проектор став вдалим подарунком і подобається як дітям, так і дорослим. Приємно, що зображення чітке, звук достатній, а наявність Netflix робить користування ще зручнішим. Дякуємо за рекомендацію і бажаємо багато приємних кінопереглядів!

• Євгеній Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Хороший проектор даже при світлі добре видно

Вітаємо, Євгеній!

Дякуємо за відгук! Раді, що проектор справляється навіть при світлі — насолоджуйтесь яскравим зображенням!

• Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Легкий і компактний. Працює з різними поверхнями і ракурсами (може дещо погіршуватися чіткість в певних ракурсах), але можна підлаштувати під особливості поверхні. Легко підключається і налаштовується. Пульт інфрачервоний - треба направляти на проектор для спрацювання, але для зручності можна підключити мишку чи клавіатуру. Чудово працює від WiFi

Достоинства:
    Хороший проектор за таку ціну
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо)

Дякуємо вам за детальний відгук!
      Раді, що проектор вам сподобався: легкий, компактний, зручний у підключенні та налаштуванні, а також чудово працює від WiFi. Дякуємо за ваші спостереження щодо ракурсів та пульта — це буде корисно іншим користувачам.
      Бажаємо приємного перегляду та комфортного користування!

• Євгенія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Порівняти немає з чим, це наш перший проектор, але впринципі все влаштовує, налаштування швидке і зрозуміле, зображення в темній кімнаті чудове, при денному світлі не дуже, але ж це й не телевізор. Звук для маленької кімнати достатній. Шум є, але він не заважає. Також потрібен окремо штатив, ми використали від кільцевої лампи.

Вітаємо, Євгенія!

Дякуємо вам за детальний відгук!
      Раді чути, що перший досвід користування проектором залишив приємні враження: налаштування зрозумілі, зображення в темній кімнаті гарне, а звук достатній для маленької кімнати. Дякуємо за корисні спостереження щодо шуму та штатива — вони точно допоможуть іншим користувачам.
      Бажаємо приємного перегляду та яскравих вражень від користування!

• Щербакова Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Доставили швидко. Проектор хороший: у налаштуваннях просто розібратися. Гарна картинка навіть увечері при слабкому світлі

Достоинства:
    Гарна якість зображення. Швидка доставка.
    Недостатки:
    Короткий HDMI кабель
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо)

Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що проектор вам сподобався, налаштування прості, а картинка гарна навіть при слабкому освітленні. Дякуємо також за ваші зауваження щодо HDMI кабелю — це допомагає нам ставати кращими.
      Бажаємо приємного перегляду!

• Оксана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Доставка швидка , товар співпадає опису товару.Все сподобалося

Вітаємо, Оксана!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що доставка була швидкою, а проектор повністю відповідає опису. Бажаємо приємного та зручного користування!

• Володимир З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Я думав що за таку ціну буде такий- собі.Але всьо оКєйно.

Достоинства:
    Заєб'''''''сь.
    Недостатки:
    Шумить.Але то так має бути.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Володимир!

Дякуємо за відгук!
      Раді чути, що проектор вас приємно здивував і повністю задовольнив очікування. Бажаємо яскравих переглядів!

• Генріх Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Покупкою задоволений. Гарна якість зображення. Швидка доставка.

Вітаємо, Генріх!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що покупка вам сподобалась, якість зображення вас задовольнила, а доставка була швидкою!
      Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Все працює,картинка гарна,це мій перший проектор.Треба трохи розібратися з налаштуванням,а так все ок.Спроектувала на стелю,зручно дивитися,діти задоволені.Рекомендую однозначно!

Вітаємо, Ірина!

Щиро дякуємо вам за такий детальний відгук!
      Дуже раді, що проектор вам сподобався, картинка тішить, а діти задоволені — це для нас найкраща оцінка.
      З налаштуваннями справді потрібно трохи часу, але якщо виникнуть питання — із задоволенням підкажемо.
      Приємного перегляду та гарних вражень!

• Андрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Загалом проектор дуже класний, питань нема, інтуїтивно зрозуміло,як налаштувати. 4 зірочки кладу лише по тій причині,що нема української мови меню,а також через те,що HDMI кабель,що йде в комплекті,ну дуже вже короткий і щоб зручно підключати ноутбук необхідно було купити додатковий

Достоинства:
    Якість зображення, простота використання
    Недостатки:
    Короткий рідний HDMI кабель і відсутність української мови меню
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Андрій!

Дякуємо за ваш детальний відгук!
      Раді чути, що проектор вам сподобався — висока якість зображення та простота використання дійсно важливі. Дякуємо за зауваження щодо короткого HDMI кабелю та відсутності української мови в меню — врахуємо це для майбутніх покращень.
      Користуйтеся проектором із задоволенням!

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Задавали питання, про можливість роботи від повер банку. Продавець пише що теоретично працює. Нажаль це неправда. На фото товару є окремий блок живлення. Але це невірне фото. Окремого блока живлення нема. Блок живлення вбудований, є тільки вхоід 220. У комплекті вилка 220. Окремих протів DC нема.

Достоинства:
    За свої гроші терпимо
    Недостатки:
    Нема входу DC. Для автономного використання треба інвертор 220.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Дмитро!

Дякуємо за ваш зворотній зв’язок!
      Хочемо уточнити важливий момент, щоб уникнути непорозумінь.
      У цій моделі проєктора блок живлення дійсно вбудований виробником— це нормальна конструкція для даного типу пристроїв. Підключення здійснюється напряму через стандартну вилку 220V, як і зазначено в характеристиках.
      Щодо можливості роботи від павербанку:
      ми відповідали, що теоретично це можливо лише через спеціальний інвертор або павербанк з DC 12V, який перетворює напругу на 220V AC. Звичайний USB-павербанк на 5V, звісно, працювати не буде — і ми це також вказували.
      Таким чином, відсутність DC-входу не є дефектом, а є особливістю конструкції моделі. Проєктор працює справно та відповідає характеристикам.
      Дякуємо, що поділилися думкою — ваша інформація може бути корисна тим, хто планує автономне використання. Якщо виникнуть питання — із задоволенням допоможемо!

• Ксенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Брали проектор на подарунок, імениник залишився задоволений:)
    У майбутньому плануємо брати і собі такий)

Достоинства:
    Ціна - якість
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Ксенія!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що подарунок сподобався! Будемо раді бачити вас знову для покупки проектора для себе.

• Євген М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Проектор шикарний просто, не очікував від нього таке. Налаштування миттєве(майже), все дуже просто. Якість зборки ок, гучність 4,картинка 4, на екрані 4 (досить не погано), рекомендую, мені сподобався. Окремо, передаю привіт Каріні, яка дуже швидко допомогла ... Дякую..Сервіс дійсно на висоті.. Замовлю ще такий схоже) скоро Новий рік)..

Достоинства:
    Все з ним норм
    Недостатки:
    На Новий рік треба ще купувати, бо з Розетки навряд чи зроблять подарунок))
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Євген!

Дякуємо вам за такий детальний і теплий відгук!
      Дуже раді, що проектор перевершив очікування, швидко налаштувався та показує себе чудово і по збірці, і по якості картинки. Приємно чути, що сервіс вам сподобався!

Гарного користування та чудового настрою напередодні свят!

• Олег В***

Чудовий,рекомендую,але чистити прийдеться частенько

Достоинства:
    Чудовий,гучний,гарна якість.
    Недостатки:
    Через місяць використання,лінза повністю засорилася пилом і все в темних плямах,Розбирав,чистив,так і не допомогло.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Олег!

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам сподобалась якість проектора. Щодо лінзи — ми завжди готові допомогти у вирішенні подібних ситуацій.
      Радимо регулярно протирати лінзу серветкою з мікрофібри або використовувати повітряний балончик для безпечного видалення пилу. Також зберігайте проектор у чистому, сухому місці, коли він не використовується.
      Бажаємо приємного користування!

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Занадто гучний, відсутня інструкція але служба підтримки на пальцях допомогла розібратись з підключенням телефон, хоча обіцяли відео інструкцію надіслати, через блютуз підключає виключно колонки, по краях розмите зображення. Загальне враження - таке собі... Не гарне і не погане, ніяке скоріше.

Вітаємо, Наталія!

Дякуємо за зворотній зв’язок. Хочемо уточнити: гучність можна регулювати безпосередньо на пристрої, чіткість зображення — за допомогою фокусування, а телефон підключається дзеркальним відображенням. Інструкція від виробника вже є всередині проектора. Ми раді, що змогли допомогти!Ми завжди піклуємося про наших клієнтів та кожне замовлення, щоб ви залишалися задоволені.

• Елена Ч***

Супер якість, звучання теж ок, брали для дитини в кімнату 10,5 кв. Все чудово

Вітаємо!

Дякуємо за чудовий відгук! Дуже приємно, що проектор виправдав очікування та добре підходить для кімнати. Нехай дарує багато приємних моментів!

• ВОЛОДИМИР Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Гарний дизайн, працює справно. За свої гроші виконує всі функції згідно характеристик.

Дякуємо Вам за відгук!
      Раді, що товар відповідає Вашим очікуванням і добре виконує всі заявлені функції.
      Нехай і надалі працює справно та тішить своїм дизайном і якістю!

• Юлия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Хороший товар за свои деньги, картинка яркая, простой в управлении, звук не плохой, доставка быстрая!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що проектор вам сподобався — яскраве зображення, просте управління та хороший звук роблять користування комфортним.
      Також дякуємо за відзначення швидкої доставки!
      Сподіваємося бачити вас серед наших покупців знову!

• Наталія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Прикольна штука за свої кошти

Вітаємо!

Дякуємо за відгук! Раді, що проєктор вам сподобався! Бажаємо яскравих вечорів і крутих переглядів!

• Гарбуз С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже гарний проектор. Придбала на подарунок, користувач задоволений. Дякую.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Дякуємо вам за чудовий відгук!
      Раді чути, що подарунок сподобався і користувач залишився задоволений.
      Ми завжди стараємось, щоб доставка була швидкою, а враження — лише позитивними.
      Нехай ваш проектор дарує багато яскравих моментів!

• Анжелика Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

На свою ціну навіть чудовий

Недостатки:
    Шумний, але терпимо
    • Продавец  ІнтерХом

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що проектор в цілому виправдав ваші очікування. Шум, який ви чуєте, є нормальною частиною його роботи, оскільки проектор потребує охолодження під час функціонування. Якщо виникнуть додаткові питання, не соромтесь звертатися!

• Галина Л***

Чудовий проектор.

Достоинства:
    Гарна якість, чітке зображення.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Дуже приємно, що вам сподобався проектор — якість зображення дійсно має значення! Нехай дарує яскраві враження та затишні вечори переглядів!

• Лариса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дякую магазину за демократичний за ціною товар і за його якість, яка нашу родину задовільнила повністю! Товар відповідає заявленим характеристикам! Особливе дякую представникам інтернет-магазину, які дали повну відповідь на всі питання, які виникли на етапі налаштування пристрою! Проектор рекомендую!

Достоинства:
    Ціна та співвідношення з заявленими характеристиками
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Щиро дякуємо за такий теплий та розгорнутий відгук!
      Нам дуже приємно, що проектор повністю виправдав Ваші очікування, а наша команда змогла бути корисною під час налаштування!

Нехай перегляди з новим девайсом будуть яскравими, затишними та дарують море позитивних емоцій!

• марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Чесно кажучи, здивована! Обрала за відгуками, прийшов на наступний день.
    Зручний, легкий, підʼєднується до wi-fi, фільми дивитись можна на великому екрані в будь-який точці дому чи подвірʼя Маркетинг продавця на висоті!

Вітаємо!
      Дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Раді, що проектор виправдав ваші очікування і що ви змогли насолоджуватись фільмами на великому екрані в будь-якому місці! Завжди приємно чути, що наші продукти приносять задоволення.

Дякуємо за відзначення роботи продавця! Ваші позитивні слова — найкраща нагорода для нас. Залишайтеся на зв'язку, завжди готові допомогти!

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Швидка доставка,якісний товар,звук та відображення супер.Дуже задоволені покупкою.

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що ви задоволені проектором та його якістю. Сподіваємось, він приноситиме вам багато позитивних вражень! Якщо виникнуть питання, не соромтесь звертатися!

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Покупкою задоволений. Проєктор на свою ціну класний.
    Блок живлення вмонтований. В комплекті: кабель живлення 220v, пульт, та короткий 40см HDMI кабель.
    Фокусування зображення тільки вручну з пульта! Пультом можна цілитись спереду, позаду, або в екран.
    Реальна роздільна здатність матриці 1280х720.
    Якщо ставити під кутом і вирівнювати геометрію - роздільна здатність буде ще менша (як на більшості проекторів).
    Для вирівнювання геометрії краще подавати FULLHD сигнал, а не 720p - буде трохи краще виглядати.
    В налаштуваннях є автоматичне вирівнювання геометрії, і є більш точне - ручне (в усі сторони).
    Є цифрове масштабування, якщо зображення завелике. Але враховуйте, що: роздільна здатність зменшується, та яскравість не збільшується.
    (Тому краще "дідівський метод" - підсунути проєктор ближче - буде і чіткіше і яскравіше).
    Є режими дзеркального і перевернутого відображення.
    Динамік кращий ніж на телефонах і ноутбуках - десь на рівні "JBL Go2" (як в недорогих телевізорах). Проте з повноцінними колонками не зрівняти.
    З Вайфаєм 5ГГц подружився без проблем, з USB мишкою та Bluetooth колонкою "XB43" - також.
    Яскравість складно описати, суб'єктивна річ. Якщо ви звикли пропалювати очі максимальною яскравостю на телефоні та телевізорі, то будете розчаровані. Якщо бережете очі, як я - будете задоволені.
    На відстані 3м зображення 210х140см, але потрібна повна темінь, щоб було комфортно дивитись такий розмір
    (в притемненій кімнаті вдень дивитись можна яскраві мультики чи презентації, але якщо похмурі темні фільми - то погано видно).
    Якщо відстань зменшити до 1,5м - можна комфортно дивитись в притемненій кімнаті вдень, але розмір зображення буде 115х65см.
    Найменша відстань, на якій можна сфокусувати - 70см; а найбільша, що я перевірив - 10м (хоча запас фокусу ще є і далі, проте яскравості вже не достатньо навіть в повній темряві).
    З пультом ще не розібрався, як вдалося перейти в режим курсору, і як виходити з цього режиму.

Достоинства:
    Ціна, компактність, смарт функції, USB, Wi-Fi, Bluetooth, стандартне кріплення до штативу, гарно виглядає
    Недостатки:
    Шумить, супершвидкості і плавності немає. Яскравість та роздільна здатність - не супер. Але за таку низьку ціну це складно назвати недоліками
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Дякуємо за детальний та об'єктивний відгук! Ми дуже раді, що проєктор вас задовольнив і що ви поділилися своїм досвідом використання. Дійсно, для свого класу це чудове співвідношення ціни та якості. Зрозуміло, що деякі моменти, як яскравість і роздільна здатність, можуть бути суб'єктивними і залежати від умов використання. Ваша порада щодо налаштувань та оптимальних відстаней для проєкції буде дуже корисною для інших покупців. Дякуємо ще раз за ваш відгук і бажаємо приємного користування!

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Працює все добре.Шум заважає.

Недостатки:
    Шум кулера.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Хочемо зазначити, що після певного часу роботи та нагрівання проектора, шум кулера зменшується. Для таких ситуацій ми також рекомендуємо перевіряти місце розташування проектора, оскільки деякі поверхні можуть посилювати звук. Якщо будуть питання, завжди раді допомогти!

• Горілейчук Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Гарний проектор для домашнього кінотеатру,все видно навіть в день, гарна якість та зручний в користуванні

Достоинства:
    Компактний,хороша якість картинки,хороший звук
    Недостатки:
    Трішки шумний поки не прогріється
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався проектор та його якість зображення й звуку. Щодо шуму – це нормальне явище на початку роботи, і після прогрівання він дійсно стає тихішим. Бажаємо вам приємного перегляду фільмів!

• Інна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Проектор просто чудо! Качество звука и изображения отличное, особенно учитывая его размеры. Можно смотреть фильмы даже днем, потому что картинка не теряет четкости. Он идеально подходит для учебы, а еще мне нравится, что можно легко подключать через Wi-Fi

Вітаємо!

Дякуємо за чудовий відгук! Дуже раді, що вам сподобалася якість зображення та звуку. Дійсно, компактність і можливість перегляду навіть удень – це великий плюс! А підтримка Wi-Fi робить підключення ще зручнішим. Бажаємо вам багато приємних моментів!

• Наталія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Чудовий проектор. Нетфлікс, ютуб, вімео й багато інших сервісів доступні за одним кліком. Дивилися підкасти Байдака на всю стіну? а от тепер зможете))

Достоинства:
    Легке налаштування, якість зображення чудова навіть в сонячний день.
    Недостатки:
    трошка гуде, немає української мови в налаштуваннях.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобався проєктор і тепер можна дивитися улюблені підкасти в максимальному розмірі! Щодо шуму – це нормальна особливість проєкторів через систему охолодження. Якщо будуть питання – завжди раді допомогти!

• Олексій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Гарний проектор, якісне зображення, швидке підключення. При лампі на шпалерах видно добре, звук хороший навіть без колонок.

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що вам сподобався проектор і що ви задоволені його якістю зображення та звуком. Це чудово, що він забезпечує такий комфорт навіть без додаткових колонок.

Якщо у вас будуть ще які-небудь питання або потрібна допомога, не вагайтеся звертатися. Ми завжди раді допомогти!

• Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Якість зображення просто вражає, навіть у світлому приміщенні все видно чітко. Використовуємо його вдома для кіносеансів з родиною це справжній домашній кінотеатр

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що проектор став таким чудовим доповненням до вашого дому. Ваша задоволеність якістю зображення і комфортом для кінопереглядів з родиною — це справжня нагорода для нас. Сподіваємося, що він приноситиме вам ще багато чудових моментів у майбутньому!

• Дмитро

Але чого тоді 4 зірки??? Якщо поєднати ваші враження, відсутність мінусів та його ціну, то і 5 зірок буде замало. (обираю дешевий проєктор та не розумію подібних відгуків. Чуму ви не вказали мінуси, за які знизили зірку???)

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Проектор чудовий,зручний та легкий в налаштуванні! Всі задоволені. Рекомендую!

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що вам сподобався проектор та що ви залишилися задоволені його роботою. Нехай дарує вам яскраві враження та комфортний перегляд!

Дякуємо за рекомендацію та довіру!