Отзывы покупателей о Роутер Xiaomi Router be5000 white

Оценка пользователей 4.52/5
  • Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Белый

Крутий роутер, налаштування не складне, працює чудово

• Олександр М***

Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Белый

Все добре

• Андрей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

у меня роутер xiaomi be5000 к нему подключен телевизор и компьютер когда я хочу раздать экран с компьютера на телевизор не подключается когда я подключен к другому роутеру то все работает

где находится настройка AP Isolation

Достоинства:
    Недостатки:
    Нет перевода софта + много проблем в пользовании
    • Продавец  Smartodshop

Сподіваємся що це сама головна проблема Вашого роутера, котра заслуговує на одну зірочку.
      AP Isolation в роутері немає, він увімкнут.
      Із-за чого може не працювати, 1 - Ваш телевізор і комп'ютер під'єднані до різних мереж 2.4 Ггц і 5 Ггц. 2 - Ваш віндовс міг автоматично призначити мережу як "публічна, що блокує з'єднання. 3. Увімкніть режим UPnP, розширені налаштування, переадресація портів, в самом низу статус UPnP. Перекласти можна в самому браузері, правю кнопкою, і перекласти.

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Белый

Абсолютно незадоволений не конкретно роутером, а тим що продавець не повідомляє про комплектування даної моделі вилкою (типу А) що не підходить для наших стандартних європейських розеток типу (EU), що може негативно відобразитись на ваших думках, і враженнях за день в цілому, щире "дякую" продавцеві за гарно проведений вечір, поїхав шукати перехідник

• Володимир Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Працює але зона покиття стандартна

• Артур Н***

Все супер рекомендую

Достоинства:
    Найкращий роутер з тих що в мене були
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Богдан Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Роутер достоит своих денег! Всем рекомендую, а те, что говорят тяжело в настройке, попросите помощи провайдера. Из 1гб выдает 900.

Достоинства:
    Такой на всю жизнь
    Недостатки:
    Посмотрим
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Дуже крутий сервіс вцілому, швидко звʼязались і швидко відправили

Достоинства:
    Швидкість
  • Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Motivator. Цвет: Белый

Все відмінно. Обслуговування, доставка швидко. Товар відповідає опису. Роутер працює супер. Задача була покрити сигналом всю квартиру 70 кв., роутер впорався на відмінно. Рекомендую.

Достоинства:
    Широке покриття сигналом простору
    Недостатки:
    Поки немає
  • Андрей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

У вас роутер не прошит под русский язык
    видел вы в комментариях писали , что софт переведен

• Продавец  Smartodshop

Вітаємо. Раніше можна було прошити, зараз ні, що і вказано в першому реченні в описі товару. - На жаль нова прошивка не дозволяє прошити роутер на англійську або українську мови. Мова роутера китайська.

• Олег У***

Мини гайд, с старому роутеру подключаете через кабель новый, работает интернет заходите у настройки роутера , в веб версии работает авто переводчик, настраиваете, подключаете работает.

• Анастасія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Китай , не скажу , що супер. Тому що робот пилосос теж ксяомі , але буває ,що в нього Інтернет відпадає

• Продавец  Smartodshop

Вітаємо. Так виробник Китай, як і Ваш пилосос, що вказано в характеристиках до товару. Якщо інтернет відповідає тількі на пилососі, то це вже питання не до роутера .

• Владислав

Для пристроїв розумного будинку використовується або гостьова мережа, налаштована на 2,5 ГГц або спеціальний пункт IoT Wi-Fi через програму Mi Home

• Михайло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

В 3-кімнтаній квартирі (моноліт) сигнал добре пробивається в усі дальні кутки. Це була основна вимога, я задоволений.
    Прошивка адмінки хоч і китайська, але телефон + гугл перекладач (режим камера) і все що необхідно легко конфіжиться.

Достоинства:
    Гарна сила сигналу
    Недостатки:
    Не помітив
  • Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Китай- Китаєм, добре, що до нього теж був Xiaomi. Тож з налаштуванням розібрався більш менш. А так потужна машинка, гарно пробиває стіни

• Олег Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Белый

Найгірший роутер який тільки міг купити жалію про витрачені гроші
    Тяжкий в налаштуванні, а через рік просто здох без всяких на то причин

Недостатки:
    Висока ціна, тяжкий в налаштуванні
  • Мвн
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Белый

Отличное покрытие , там где микрот ас2 не доставал -теперь порядок, не надо камасутру устраивать -отлично! Настроек "всякого" -нет. Антены - монолит с корпусом. Как домашний роутер- 5.

Достоинства:
    Покрытие, скорость
    Недостатки:
    Мест креплений к стене нет, хотя антенны не сгибаемые и это ....
  • Кирилл Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Роутер працює чудово. Меню на китайському. Перекладач гугла справляється, але тільки з розширеним меню. В розширеному меню обов'язково поставте максимальний ліміт на завантаження та вигрузку мб/с. Бо якщо стоїть авто, трохи ріже швидкість. Майте на увазі що в комплекті не йде перехідник на китайську вілку.

Достоинства:
    Пробиває декілька стін
    Недостатки:
    Китайська мова, нема перехідника на китайську вілку
    • Продавец  Smartodshop

Вітаємо, Перехідник завжди є, від в коробці, або завернутий у бумагу окремо від коробки. Буває таке, що його не помічають і викидують бумагу разом з перехідником.

• Игорь Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Роутер дав більше ніж я очікував, дякую!

• Тім Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMXStore. Цвет: Белый

Швидкий та потужний, один з найкращих представників wi-fi 7, на ринку, а за таку ціну щось схоже навіть на wi-fi 6 фіг знайдеш

Достоинства:
    Характеристики, ціна
    Недостатки:
    Не підходить для OpenWRT, але це мало кому потрібно
  • Олексій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Це не роутер) це знахідка, він сигналом пробиває все шо можна) квартира на 8 поверху, я біля сусіднього будинку (метрів 250), в мене дві палочки сигналу на айфоні ))) на пк, на wifi адаптері прийом видає 850-920мб

Достоинства:
    Мощнєйша штуковина
  • Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: THE HUB. Цвет: Белый

Вайфай супер 2гігбіта ловить без проблем, все літає.

Достоинства:
    Швидкість
    Недостатки:
    Важко знайти адаптер для живлення від павер-банку.
  • Никита В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Белый

Отличная замена для моего старого Tp-Link. Все технологии работают, настроить было относительно легко, ловит почти до лифта в подъезде (когда раньше ловило только до коридора и то еле еле) За свои деньги очень хороший вариант.

Достоинства:
    Дешевый, Wi-Fi 6e работает, красивая индикация, очень далеко ловит
    Недостатки:
    Интерфейс на китайском, дизайн не очень практичный (роутер обязательно должен стоять)
  • Олександр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Белый

Купував роутер в магазині Panovision Shop. Дуже класний магаз - рекомендую! Сам маршрутизатор весь китайською, але Олексій надає класний фідбек: і текстом, і скрінами, і відео, і в телефонному режимі. Настроїв я з його допомогою дуже швидко і різниця між моїм старим TP-Link Archer 50C як небо і земля. Потім в мене ще були питання по оптимізації та камерам в «розумному будинку» і на всі питання я отримав змістовну відповідь. Дякую і рекомендую цей магазин - дуже клієнтоорієнтовний сервіс. Давно такого не зустрічав.

Достоинства:
    Розумний роутер, Wi-Fi 7, велике покриття, чудове рішення для будинку на декілька поверхів
    Недостатки:
    Китайське меню, але це швидко «лікується»
  • Валерій Г***

Гарний пристрій

Достоинства:
    Дальність сигналу, пробиває 2-3 несучі стіни
    Недостатки:
    Не має
  • Андрей А***

Работает стабильно . Покупкой доволен

• Денис В***

Замовлення отримав швидко. Роутер підключив легко. Працює справно

• Яна Д***

Дякую

• Костянтин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Белый

Магазин просто супер. Доставка швидка! Товар суперовий, працює чудово.

• Эвгений Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Отличный роутер к покупке рекомендую

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: THE HUB. Цвет: Белый

Все гаразд, швидка доставка, працює без проблем

Недостатки:
    Китайська локалізація, не має можливості змінити, із за цього не інтегрується в розумний будинок
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Чудовий роутер! Підключив, налаштував за 10-15 хв. Хвилювався що через китайську прошивку, будуть проблеми з налаштуванням. Все інтуїтивно і просто! Щоб зайти через міхоум, треба при реєстрації ввести китайську локалізацію, як рекомендував адмін, вище в коментах! Едине, коли переключив на 5герц то роутер, як мені здалось, завис і не реагував взагалі але через хв.5, десь приблизно, запрацював в 5герц режимі і швидкісь в мережі wifi зросла до майже до 100мегабіт (Down i Upload)у всій 2 кімнатній 65квадратів квартирі з кабелем від провайдера на 100мегабіт. Навіть на вулиці, перший поверх квартира, 4 поділки з 5, на відстані від 15м.і це 5 герц!

Достоинства:
    Дуже потужний, не урізаний по мощності роутер, на відміну від европейських версій, які законодавчо урізані! Простий в налаштуваннях. Він може набагато більше! На апгрейтом на майбутне.
  • Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

До роутера питань не має, все працює як потрібно і рідна китайська мова на місці. А от блок живлення підозрілий, на виході без навантаження має 11,5 Вольт, чого може не хватити, при великих навантаженнях на роутер.
    Маю БПЖ для роутера і комплектним блоком живлення не користувався.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Підозрілий блок живлення
  • Дмитрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

Доброго дня всім. По роутеру, прикольний дизайн, працює стабільно, поки що все норм, але юзаємо лише тиждень. Єдина складність це перше підключення. Сайт на китайській мові і клацаєшь все інтуїтивно, гуглперекладачь у помочь. І заводській пароль спрацював тільки після перезавантаження роутера. Тому 4 зірки

• Продавец  Smartodshop

Дякуємо за відгук. Всі роутери ми прошиваємо на англійську і російську мову ( майже весь інтерфейс) цього достатньо для налаштування роутера. Пароль має підходити з першого разу, бо ми його самостійно встановлюємо при прошивці роутера, щоб Ви не гралися з самого початку де треба встановити пароль і вибрати налаштування роутера.

• Виталий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartodshop. Цвет: Белый

До роутера немає жодного питання. Єдине що було не зрозуміло, не міг підключити до ноутбука, може по тій причині що йому вже надцять років. Через телефон зайшов у меню роутера,змінив пароль і тільки тоді підключився ноутбук.

Достоинства:
    Його форм фактор.
    Недостатки:
    Напів мова в меню роутера.
  • Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: THE HUB. Цвет: Белый

Все чудово інтернет літає, рекомендую до покупки! Дякую магазину за швидку обробку і доставку замовлення.

Достоинства:
    Швидке з'єднання
    Недостатки:
    Не виявив