Отзывы покупателей о Охлаждающий коврик для собак и кошек Cooling Mat подстилка / лежанка для животных с охлаждающим эффектом, 62х50 см, коричневый (87186193)

Оценка пользователей 3.62/5
  • Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Размеры (ДхШхВ): 62 x 50. Цвет: Голубой
    Достоинства:
    Приємний на дотик, розмір підійшов
    • Продавец  Semdem

Дякуємо за вашу оцінку товару. Раді, що килимок підійшов за розміром і вам сподобався матеріал.

Будемо раді вашим подальшим відгукам.

• Сергей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Размеры (ДхШхВ): 55 x 70. Цвет: Розовый

Товар прийшов весь в плямах. Дуже погано. Не рекомендую.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    ----
  • Валерія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Размеры (ДхШхВ): 30 x 40 x 1. Цвет: Коричневый

Пьос не схотів нею користуватися, але багато разів сходив на неї в туалет.

Достоинства:
    Охолоджує, невеликий і приємний на дотик
    • Продавец  Semdem

Дякуємо за ваш відгук.

Нам шкода, що товар не був використаний за призначенням. Охолоджувальний килимок розрахований саме для відпочинку тварин і може по-різному сприйматись у різних улюбленців.

Дякуємо за зворотний зв’язок.

• Виктор Ш***

Все гуд

• Ященко И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Размеры (ДхШхВ): 40 x 30. Цвет: Голубой

Отличный килимок рекомендую всем!

Добрий день, Ірино!
      Дякуємо за такий чудовий відгук.
      Гарного дня!

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Размеры (ДхШхВ): 40 x 30. Цвет: Голубой

Все нормально, єдине що неприємно це трохи брудний.

Недостатки:
    Брудний
    • Продавец  Semdem

Добрий день, Дмитре!
      Дякуємо за відгук! Раді, що загалом усе влаштувало. Перепрошуємо за незначні забруднення — врахуємо це для покращення пакування.

• Мирослава Р***

Викинуті на вітер гроші не розумію гарних відгуків на ці коврики, ефекту ніякого, коврик не охолоджує, а таке відчуття, що навпаки
    Купувала багато інших охолоджуючих килимків, але цей- просто жах
    Виходить, що ми купили не охолоджуючий коврик, а просто невелику мʼяку підтилочку, на якій котики навіть не хочуть лежати
    Просто жах

• Продавец  Semdem

Доброго дня, Мирославо! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що килимок не справив очікуваного ефекту. Такі килимки діють за принципом відведення тепла від тіла тварини, тому відчуття прохолоди стає помітним поступово. В нас більше сотні продажів цього товару і скарг не надходило, можливо, килимок не підійшов індивідуально Вашій тварині. Ви можете оформити повернення протягом 14 днів, якщо товар не був в активному використанні та не має пошкоджень

• Виктория Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Размеры (ДхШхВ): 50 x 40. Цвет: Голубой

Сьогодні отримала замовлення, поклала на підлогу і мій кіт одразу на нього ліг і постійно там лежить, на вулиці 30+ градусів, дякую

Достоинства:
    Підійшов
    • Продавец  Semdem

Добрий день, Вікторіє! Ми дуже раді, що Вам сподобався наш товар, дякуємо за відгук!

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Размеры (ДхШхВ): 50 x 40. Цвет: Коричневый

Моя собачка зацінила новий коврик - майже одразу уляглась на ньому. Якість мені сподобалась.

Достоинства:
    Головне, що сподобалось собакену))
    • Продавец  Semdem

Добрий день, Марино! Ми дуже раді, що Вашому собакену підійшов килимок)) Дякуємо за відгук, до нових зустрічей в нашому магазині

• Наталья Х***

Собака спить на ньому , коли спека . Тож працює

• Продавец  Semdem

Добрий день, Наталья! Дуже раді, що Вам сподобався наш товар, дякуємо за відгук!

• Кристина М***
  • Кристина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Размеры (ДхШхВ): 50 x 40. Цвет: Голубой

Эффекта не увидели, ощущение что не охлаждает вовсе , на ветер выкинутые 500 грн
    За такие деньги хотя бы немного должен охлаждать , а так получается просто кусок подстилки за 500 грн

Достоинства:
    Легкий, приятный на ощупь, животное поместилось
    Недостатки:
    Не охлаждает
    • Продавец  Semdem

Добрий день, Кристина! Охолоджуючі коврики для тварин спеціально розроблені для того, щоб надавати комфорт та охолодження тваринам у спекотну погоду. Це досягається завдяки використанню матеріалів, які активуються при контакті з тілом тварини і забезпечують охолоджуючий ефект.
      Головна причина, чому охолоджуючі коврики працюють для тварин, але не ефективні для людей, полягає в різниці в температурі тіла. Температура тіла тварин, зазвичай, вища ніж у людей. Тому матеріали коврика, які реагують на тепло тіла, активуються краще при взаємодії з тілом тварини, забезпечуючи їм охолодження.
      Люди, з іншого боку, мають нижчу температуру тіла, що робить ці охолоджуючі ефекти менш помітними або навіть несприйнятними. Таким чином, охолоджуючі коврики ефективно допомагають знижувати температуру тіла тварин, але не мають такого ж впливу на людей через цю різницю у фізіології.

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Размеры (ДхШхВ): 40 x 30. Цвет: Голубой

Коврик сам по себе хороший ,но маленький .
    Подойдет для котенка .
    У меня кошка сама по себе не большая,но для нее оказался мал

Достоинства:
    Хороший материал
    Недостатки:
    Размер маловат ,подойдет для котенка ,либо очень маленькой собачке
    • Продавец  Semdem

На наступному тижні в нас будуть в наявності вже і більщі розміри таких самих килимків ;) а сам килимок дуже крутий

• Ірина К***
    Продавец: Semdem. Размеры (ДхШхВ): 150 x 100. Цвет: Серый

Отримали.Не холодить(пробували по-різному),навіть місцями протилежний ефект(нагрівається),шкода людей,що викинуть такі гроші.

Достоинства:
    Недостатки:
    не холодить
    • Продавец  Semdem

Добрий день, Ірина! Такі килимки діють за принципом відведення тепла від тіла тварини, тому відчуття прохолоди стає помітним поступово. В нас більше сотні продажів цього товару і скарг не надходило, можливо, килимок не підійшов індивідуально Вашій тварині. Ви можете оформити повернення протягом 14 днів, якщо товар не був в активному використанні та не має пошкоджень