Отзывы покупателей о Полка органайзер для микроволновки / Многофункциональный кухонный стеллаж
Нет в наличии
- Неля К***Отзыв от покупателя. Продавец: LOKO HOME. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Хоча я відмінила замовлення, мені його все одно надіслали Продавець дуже "цікавий". Проте полицю я таки забрала, най уже буде. А до роботи магазину багато питань.
Доволі непогана за такі гроші. Легко збирається, все зрозуміло. Не сподобалось, що при розсуванні полиць до максимуму, металеві трубки просто спадають, немає ніякого кріплення, треба це мати на увазі, якщо захочеться розширити уже зібрану і навантажену полицю. Заявлено, що в комплекті заглушок має бути 8, в моїй коробці було всього 3...
Ну і навіщо на основне зображення ставити фото іншого товару - не зрозуміло. Не вводіть покупців в оману.- Достоинства:
- Легко збирається
- Недостатки:
- Неповний комплект, нестійка конструкція
- Продавец LOKO HOME
Вітаю. дякуємо за ваш відгук. Ви скасували замовлення на сайті, але посилка вже була в дорозі тому скасувати замовлення немає можливості.
Не зовсім зрозуміло яке саме інше зображення іншого товару стоїть на фото?
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Нормально
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Стелаж непоганий. Але самі полочки з тубочок. Щось маленьке не поставиш. Незручно. Ні чашку,ні спеції. Тільки для великих тарілок. Ну,і каструль,які мені на столі зовсім не треба.
- Достоинства:
- Непогана
- Недостатки:
- Трубчасті полички.
- Петр С***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Все так як на фото,зауважень нема,дякую продавцю товар якісний.
- Достоинства:
- Товар якісний.
- Недостатки:
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Не співпадає із заявленими розмірами. Трубки дуже тяжко входять у отвори, ще і деякі прийшли дещо погнутими
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Все сподобалось, деякі трубки важкувато входять у отвори, але це навіть краще, поличка міцніша, ніж очікувала. Вона розсувна, її можна підігнати під ваші розміри.
- Достоинства:
- Досить міцна
- Недостатки:
- Хотілося б щоб на рейках були ще й накладні суцільні полички для дрібних предметів, але за такі гроші можна й самій щось придумати
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Все супер
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Леся Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Все хорошо. Брали на дачу, отправили быстро. Продавца рекомендую к сотрудничеству.
- Достоинства:
- Удобно
- Недостатки:
- Алла Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Придбала для дачі, дуже задоволена. Складається дуже легко. Дякую!
- Недостатки:
- Не має
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Halium. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Хороша річ!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Собі рада давно, років 5-7 тому, досі в нормі. Тепер для мами - все супер
- Достоинства:
- Витримує тяжкі прилади ( стоїть гриль по всередині)
- Недостатки:
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Halium. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Дуже швидко доставили, полиця гарна така як на картинці
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Владилена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Halium. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Отличный органайзер!
- Аркадій М***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Відправили швидко. Зібралась легко.
- Достоинства:
- Така,як було треба.
- Продавец WOLFSHOP
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Товар відповідає опису, відправили швидко, все в наявності. Мені сподобалось. Дякую!
- Продавец WOLFSHOP
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Дякую за якісну поличку,швидку відправку,усі комплектуючі в наяві. Добропорядного продавець.Рекомендую.
- Недостатки:
- Займає мало місця,а багато можно поставити.
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтеся з задоволенням. Будемо раді співпрацювати й надалі!
- Валентин С***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Товар середнячок, несоответствует то что на фото да то что нужна,в реальности хлипкое мне не понравилась полка!
- Достоинства:
- Не очом
- Недостатки:
- Матерьал плохой!
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня. Щиро перепрошуємо за незручності, наш відділ контролю якості звʼяжеться з вами для вирішення цієї ситуації!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Дуже зручно!
- Достоинства:
- Ціна, зручність
- Продавец WOLFSHOP
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Якість відповідає ціні
- Достоинства:
- Гарна полиця за свої кошти. Відправили товар швидко
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня, Наталя! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Будемо раді співпрацювати й надалі!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Класний стелаж, покращив інтерʼєр на моїй кухні. Дякую!
- Достоинства:
- Добре вписався над мікрохвильовкою
- Недостатки:
- Полички з трубочок, тож не для дрібних речей
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня! Дякуємо за приємні слова щодо нашого магазину. Ми цінуємо кожного клієнта і завжди раді бачити вас знову. Користуйтесь з задоволенням і нехай покупка викликає тільки теплі та позитивні емоції!
- Марія
Підкажіть, будь ласка, вам прийшов комплект без накладок на трубки, які є на фото?
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Все було швидко, товар такий як і в описі .сподобався і товар і якість обслуговування.
- Достоинства:
- Дуже швидко відправили. якісний товар
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня! Дуже дякуємо за високу оцінку магазину та чудовий відгук! Користуйтесь із задоволенням, будемо раді співпрацювати й надалі!
Гарна поличка, ширину можна регулювати.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Продавец WOLFSHOP
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Halium. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Чесно, не розумію навіщо в рекламі показувати одне, а приїжджає інше. Три палки, на які нічого не поставиш, впаде. Конструкція хитається, не стійка
- Недостатки:
- Не зрозуміло взагалі для чого ця поличка...
- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Дякую, я дуже задоволена!!!
- Продавец WOLFSHOP
Вітаємо ! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.
- Нина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Все підійшло. Дякую.
- Достоинства:
- Зручна.
- Продавец WOLFSHOP
Добрий день ! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
Гарна поличка. Купляла ще за 310 грн.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Продавец WOLFSHOP
Вітаємо Татьяна! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP. Цвет: Белый. Количество полок: 2
товар відповідає заявленому опису.Дякую
- Продавец WOLFSHOP
Вітаємо! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.
- Сергей Б***
Якому опису? Навіть розмірів не вказано.
- Татьяна
Розміри регулюються