- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Все працює добре
- Достоинства:
- Сонячна батарея
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Вікторія! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Все чудово
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Юліан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Якість відповідає опису, працює без збоїв. Зручно в користуванні.
- Достоинства:
- Провода та сонячна батарея
- Недостатки:
- Поки нема
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Юліан! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Товар норм, зпрацював краще, ніж очікував чесно.
- Достоинства:
- Заряд от сонца
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Василина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Удобный павер с нормальной емкостью и четырьмя проводами сразу. Солнце подзаряжает, светит фонарик в темноте, в общем полезно иметь при себе.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Василина! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Повна фігня.
Заявлених характеристик взагалі нема, максимум 7000mah, а сонячна батарея працює мабуть на відстані не більше 100м від сонця- Недостатки:
- 5
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ігор! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалось таке враження.
Звертаємо увагу, що фактична ємність powerbank може відрізнятись через втрати при перетворенні напруги та залежить від типу підключеного пристрою — це стандартна технічна особливість. Щодо сонячної панелі — вона має допоміжний характер і працює значно повільніше, ніж зарядка від мережі.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
- Достоинства:
- Клас
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ірина! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Цей павербанк реально тягне багато заряду і зручно що всі кабелі вже вбудовані. Сонячна панель теж працює.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Оксана! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Адріан К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Повербанк зручний і він досить міцний. Сонячна панель працює на випадок, якщо нема розетки, вбудовані кабелі теж є плюсом. Єдине, зарядка не найшвидша, але для мене підходить добре.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Адріана! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Работает, как часы, только солнце не всегда есть)
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ольга! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Устройства работает стабильно, удобен и универсален в использовании.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Руслан! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!
- Елеонора К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Зручно і надійно, хоч сонце світить не завжди.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Елеонора! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!
- Єва К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Повербанк з сонячною панеллю і вбудованими кабелями зручний у використанні.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Єва! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Зручно і практично, підходить для різних пристроїв.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Василь! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Отличный повербанк, всегда выручает , удобная.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Світлана! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Не заряджає ємність і близько заявленой
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сам товар недолік
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Віктор! Дякуємо за відгук. Для того, щоб повербанк почав працювати коректно, потрібно зробити 3 повні цикли заряду, для: калібрування батареї, оптимізації ємності, продовження терміну служби.
Якщо питання залишиться, то зверніться до нас через Листування з продавцем для вирішення.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Повербанк не плохой но там нету 20к мач от силы 10, если заряжать от панели то понадобится недели 2
- Достоинства:
- Солнечная панель, фонарик , кабели
- Недостатки:
- Долго заряжает с помощью солнечной панели, нету 20к мач
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Сергій! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Для того, щоб повербанк почав працювати коректно, потрібно зробити 3 повні цикли заряду, для: калібрування батареї, оптимізації ємності, продовження терміну служби.
- Ауріка М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Заряджає и світить, є ліхтарик, тримає норм
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ауріка! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Анна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Чому всі вказані телефони не активні? Де інструкція ? Тільки гроші можете брати?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все г***о
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Придбали Цей павербанк і зовсім розчаровані. Не вистачає навіть, щоб 1 телефон підзарядити повністю(((
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Наталія! Спробуйте зробити три повних цикла заряду пристрою, якщо питання залишиться, то зверніться до нас через Листування з продавцем для його вирішення.
- Адам В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Працює чітко, зручно таскати з собою, нормально тримає заряд.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Адам! Щиро дякую за відгук. Завжди Вам раді!
- Оксана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Юсать цей павербанк — суцільний кайф: і сонце ловить, і світло маєш, і кабелі всі під рукою. Суперський!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Оксана! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Никому не рекомендую покупать эту зарядную «банку»!
Она не заряжает телефоны и в режиме очень медленного заряда (1% в 30 мин.) прожила 2 дня.- Достоинства:
- Недостатки:
- Вся работа- сплошной недостаток
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Юлія! Прикро, що у вас виникли проблеми з замовленням. Ваш відгук передано відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Анатолий М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
При использовании воняет, при зарядке павербанка на 100% смог зярядить только один раз телефон и внутри павербанка что то тарабанит
- Достоинства:
- Их нет
- Недостатки:
- Для зарядки павербанка нужно докуплять отдельно специальный кабель
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Анатолій! Прикро, що Ви залишилися не задоволені.
Кабель зарядки не входить до комплекту, Ви можете використовувати кабель живлення від телефону.
Для калібрування ємності батареї рекомендуємо зробити 3 повні цикли зарядки-розрядки повербанку.
Якщо питання залишиться, то зверніться до нас через Листування з продавцем для його вирішення.
- Ангелина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Не рекомендую. Брала дешевле другой марки на 10000 и он прослужил дольше на 40 мин чем этот, заявленный на 20000. Кабеля зарядки самого повера нет, хорошо если есть свой. Солнечная батарея условная..потому что она активируется от света даже от лампы ) Заряд от солнца не тестировала, сказать ничего не могу.
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Недостатки:
- Быстро разряжается
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ангеліна! Дякуємо за відгук.
Для колібрування ємності батареї рекомендуємо зробити 3 повні цикли зарядки-розрядки повербанку.
- Ганна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Будь ласка, розкажіть як його заряджати. Перепрошувала всі зарядні пристрої в домі - не йде зарядка
- Достоинства:
- Заряджає все
- Недостатки:
- Сам не заряджається
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ганна! Ваш відгук передано відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Ганна Д***
Я сама знайшла контакти і павербанк замінили. Новий працює чудово, заряджається та заряджає інші прилади, там ще й ліхтарик є! Дякую
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ганна! Дякуємо за доповнення. Ще раз перепрошуємо за незручності.
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Зручно, що всі потрібні кабелі вже вбудовані, а ліхтарик доречний. Сонячна панель працює, хоч і не супершвидко, але підзарядить при нагоді.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олексій! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Устройство удобное, кабели все под рукой, заряд держит нормально.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олег! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Назар М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Зручно, що є всі потрібні кабелі, тільки сонце не завжди є) Але від мережі все добре працює.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Назар! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Павер банк абсолютно не соответствует заявленой характеристике.Зарядила телефон процентов на 10, и павер разрядился.буду пытаться вернуть.
- Достоинства:
- Есть солнечная батарея
- Недостатки:
- Очень легкий, что не соответствует 20000 махов, очень быстро разряжается.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Світлана! Дякуємо за відгук.
Для калібрування ємності батареї необхідно зробити 3 повних зарядки павербанка.
Ваш відгук передано відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Ігор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Удобный и функциональный, но кабели могли бы быть немного длиннее.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ігор! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Юзаю вже цей павербанк із сонячною панелью, кабелі на різні порти дуже зручно, можна кілька гаджетів заряджати одночасно. Ємність хороша, заряд держить довго.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Максим! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!
- Силаева Я***
Скажіть, будь ласка, він дійсно заряджається він сонця?
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Яна! Дякуємо за питання. Так, заряджається, але повільніше.
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Замовив пізно ввечері 19.03, ранком 21.03 вже прибуло до відділення. Дякую за швидкість. Придбав 3 шт хлопцям на передову. До вечора зарядів до 85%, ранком відправив. Від мережі заряджається не дуже швидко, від сонця, звісно, ще повільніше. Яка реальна ємність не знаю, часу на тестування не було. Пробував заряджають смартфон. Все працює. Відгуків від користувачів покі не було. Сподіваюсь, все добре. Ззовні банки виглядають доволі якісно, приємно взяти в руку. Ще раз, дякую за товар і обслуговування.
- Достоинства:
- Якісна конструкція
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександр! Вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені.
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Там і 10000 mAh немає
- Достоинства:
- Фонарик
- Недостатки:
- Заряжа раз телефон іто не повнісьтю
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Сергій! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук допомагає нам стати кращими.
- Геннадий М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Отличный павербанк
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Геннадій! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
На свої гроші хороший павер банк
- Достоинства:
- Сонячна панель і дроти на різні телефони
- Недостатки:
- При користуванні світетця табло постійно
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Сергій! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!