- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Отримала павербанк, гарний дизайн, компактний, легенький. Замовлення прийшло швидко. Заряджається три години.Заряду хватає підзарядити смартфон на 40 процентів, одноразово.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Тетяна! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Лілія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Легкий і компактний пауербанк реально зручний у користуванні, магнітне підключення — тема. Ємності вистачає на кілька підзарядок, хоча хотілося б трохи яскравіший індикатор.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Лілія! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!
- Дмитро І***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Вирішив спробувати. Ну, чесно кажучи, сподобався цей товар. Дійсно, все працює як треба, нічого зайвого. Хоча доставка трохи затрималась. Користуюсь все по простому і без заморочек.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Цікава штука, брала для походу, щоб павербанк не займав багато місця.
Не зовсім зручно, що насадки не зберігаються всередині (по типу як у бездротової миші, наприклад), також треба наловчитися їх діставати з телефону, не ламаючи нігті та чохол) гадаю це справа техніки
Зручно тим, що він легкий і компактний, але саме через це є ймовірність, що він непомітно випаде з сумки та загубиться, що зі мною і сталося ;(- Достоинства:
- Легкий та компактний
- Недостатки:
- Треба окремо носити насадки
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Валерія! Дякуємо за відгук. Раді, що вам сподобалась компактність пристрою. Шкода, що він загубився, сподіваємось наступний служитиме довше. Завжди Вам раді!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Класний повербанк із крутими портами, дуже зручно. Ціна/якість топ!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Анно! Дякуємо за відгук. Дуже приємно, що Ви оцінили якість нашого товару. Завжди Вам раді!
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Перший раз такий крутий повербанк побачила, дуже сподобався функіціоналом і зручністю використання. Дякую!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Оксано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Данил П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Дуже сподобалася можливість приєднувати роз'єми за магнітами, на практиці все дуже класно працює. Дякую!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Данило! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями від покупки.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Доброго Дня. Другий комплект прийшов без мікро USB.
- Достоинства:
- Ще не знаю. Заряджається.
- Недостатки:
- Ще не знаю. Напишу після того, як зарядиться.
- Владислав П***Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
З магнітом більше втрат