Отзывы покупателей о Повербанк магнитный 3 в 1 Andowl 5000mAh Power Bank 7109-3X1 с индикатором заряда съёмные разъёмы Type-C Lightning Micro-USB УМБ портативная батарея для телефона

Код:  440622020
Оценка пользователей 4.75/5
  • Отзывы про товар продавца KayDzen
  • Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный

Отримала павербанк, гарний дизайн, компактний, легенький. Замовлення прийшло швидко. Заряджається три години.Заряду хватає підзарядити смартфон на 40 процентів, одноразово.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Тетяна! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Лілія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный

Легкий і компактний пауербанк реально зручний у користуванні, магнітне підключення — тема. Ємності вистачає на кілька підзарядок, хоча хотілося б трохи яскравіший індикатор.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Лілія! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!

• Дмитро І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный

Вирішив спробувати. Ну, чесно кажучи, сподобався цей товар. Дійсно, все працює як треба, нічого зайвого. Хоча доставка трохи затрималась. Користуюсь все по простому і без заморочек.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Дмитро! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный

Цікава штука, брала для походу, щоб павербанк не займав багато місця.
    Не зовсім зручно, що насадки не зберігаються всередині (по типу як у бездротової миші, наприклад), також треба наловчитися їх діставати з телефону, не ламаючи нігті та чохол) гадаю це справа техніки
    Зручно тим, що він легкий і компактний, але саме через це є ймовірність, що він непомітно випаде з сумки та загубиться, що зі мною і сталося ;(

Достоинства:
    Легкий та компактний
    Недостатки:
    Треба окремо носити насадки
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Валерія! Дякуємо за відгук. Раді, що вам сподобалась компактність пристрою. Шкода, що він загубився, сподіваємось наступний служитиме довше. Завжди Вам раді!

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный

Класний повербанк із крутими портами, дуже зручно. Ціна/якість топ!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Анно! Дякуємо за відгук. Дуже приємно, що Ви оцінили якість нашого товару. Завжди Вам раді!

• Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный

Перший раз такий крутий повербанк побачила, дуже сподобався функіціоналом і зручністю використання. Дякую!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Оксано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Данил П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный

Дуже сподобалася можливість приєднувати роз'єми за магнітами, на практиці все дуже класно працює. Дякую!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Данило! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями від покупки.

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный

Доброго Дня. Другий комплект прийшов без мікро USB.

Достоинства:
    Ще не знаю. Заряджається.
    Недостатки:
    Ще не знаю. Напишу після того, як зарядиться.

• Владислав П***
    Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный