Отзывы покупателей о Ліхтар Quantum Hummer 3W LED+COB з функцією Power Bank (QM-FL1034)
- Ростислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Сломался. Но от павербанка светит. Кстати, достаточно функциональный.
- Достоинства:
- Цена.
- Недостатки:
- Нет.
- Представник бренду
Скористайтесь гарантією для ремонту товару.
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Ребята берите не пожалеете светит отлично зарядку держит класс и заряжает мобилу тоже отвечаю
- Достоинства:
- Не прихотливый
- Недостатки:
- Не знаю что за металлическая вставка с перед фанаря
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum, за ваш відгук та високу оцінку. Користуйтесь з задоволенням.
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Все добре!
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Фонарик неплохой, светит ярко. Быстро заряжается 1 час 15мин., но и быстро разряжается. Как дополнительное освещение норм.
- Достоинства:
- Ярко светит, быстро заряжается.
- Недостатки:
- Быстро разряжается, надолго не хватает.
- Мар.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Заряджається 1:30. Світить менше години, ніякого там павербанку не має, звичайний ліхтар.
- Достоинства:
- Ціна, магніт.
- Недостатки:
- Мені прийшов з датою виготовлення 02.2022.
- Представник бренду
Скористайтесь, будь ласка порадами інструкції та зарядіть ліхтар до повної потужності. В інструкції та опису товару на сайті вказані технічні параметри. Час зарядки до 5 год. Безперервний час роботи ліхтаря фронт. макс. – 1 год, мінім. – до 2 год, СОВ біле – до 3 год.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Окрім основного світлодіода попереду на ручці ще є додаткова LED-панель. Зарядка від Micro-USB. На передній частині є магніти для тримання на металевих поверхнях. Ліхтарик всім подобається.
- Достоинства:
- Гарний ліхтарик. Тривалий час роботи.
- Недостатки:
- Не виявив
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Ліхтарик заряджає телефон.має магніт .добре кріпиться.виручив під час відключення світла
- Таісія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Акум вбудовано, світло статичне без регулювання. Але є склобійник, ніж, і, здається, магніт. Світить гарно і працює довго, чудово!
- Достоинства:
- Працює як павербанк
- Недостатки:
- За ці гроші вогонь
- димуля л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Отличный фонарь ,светит два часа на максимальной мощности.
- Достоинства:
- Долго светит