- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Отлично
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum, за ваш відгук та високу оцінку. Користуйтесь з задоволенням.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Очень качественный товар, взял три штуки, более года назад. Все работают до сих пор, при ежедневной нагрузке 8 - 10 часов.
- Достоинства:
- Очень качественный товар, батареи хорошо держат заряд 4 - 5 часов на максимуме.
- Недостатки:
- Это не недостаток. Заказывал лампы с небольшим перерывом. Крайняя пришла с разъёмом для подзарядки tipe - c, для людей со слабым зрением легче подключать. Сегодня заказал ещё одну лампу.
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Фонарь пришел на 2400, к сожалению. Отказалась и очень расстроена недобросовестностью Розетки. Спасибо отзывам, иначе могла бы не обратить внимание.
Розетка! Как заказать фонарь, отвечающий описанию? Я хочу купить именно этот фонарь.- Недостатки:
- Пришел фонарь, не соответсвующий описанию.
- Представник бренду
Просимо вибачення за помилку на стікері. Зверніть увагу, будь ласка, на інформацію у відповідях. Ми неодноразово зазначали це у відповідях на відгуки. Технічні характеристики, вказані в описі, повністю відповідають дійсності. Ємність акумулятора становить 3600 мА·год, складаючись із блоку з трьох акумуляторів по 1200 мА·год кожен.
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Ліхтар непоганий. краво світить, прикольний дизайн, зручне керування, можна зручно розмістити будь-де.
Але прийшов з ємність аккумулятора 2400mAh хоча заявлено 3600mAh. Розєм для зарядки MicroUSB як в старих моделях, хоча в цій моделі уже повинен бути USB Type-C. Пїд час зарядки, коли колба підсвічується червоним кольором, всередині неї проявляється якась червона смужка непавильної форми - наче хтось грязним пальцем провів. Зовні цієї смужки не видно, в тому разі коли ліхтар виключено, або коли яскраво світить. Наче дрібниця, але викликає підозру щодо якості.- Достоинства:
- Яскраво світить, прикольний дизайн, зручне керування, можна зручно розмістити будь-де.
- Недостатки:
- Ємність акумулятора 2400mAh замість 3600mAh. Червона смужка на колбі.
- Представник бренду
Будь ласка, зверніть увагу на відповіді до відгуків, де зазначено, що акб має ємність 2400 мАгод. Це лише технічна помилка на стікері, адже фактична ємність акумулятора становить 3600 мАгод. У пристрої використовується блок із трьох акумуляторів 1200 мАгод кожен.
- Олег Ф***
Головне не відкручуйте ручку, бо болтики впадуть у середину и можуть щось замкнути. Я ледь розібрав щоб встанговити все на місце.
- ShmigserОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Ліхтарик гарний, але Розетка підсовує модель з 2400 mAh. Судячи з відгуків, не вперше. Соромно.
- Достоинства:
- Світить непогано.
- Недостатки:
- Обман з акумулятором.
- Представник бренду
Вибачте за незручності, але ми вже згадували про цю помилку у своїх відгуках. Це друкарська помилка на стікері лампи. Завіряємо вас, що джерелом живлення є акумуляторний блок з ємністю 3600 мАгод.
- Shmigser
Придбав по акційній ціні ще один ліхтар, для порівняння. Через 5 днів після першого. Прийшов з наліпкою 3600 mAh, ще й порт type-c. Зарядив обидва на максімум і ввімкнув минулої ночі одночасно для порівняння.
Перший, той, що з цифрою 2400, в максимальному режимі протримався біля 2,5 годин і потім перейшов в режим нічника. Згас остаточно десь через 10 годин. Заряджався з нуля до максимуму повільним струмом біля 6 годин, Наче непогано.
Але другий, той, що з 3600, світив на максимумі 3 години, потім перейшов в мінімальний режим і трохи світить досі, загалом вже 25,5 годин.
Ви певні, що там однакові акумулятори? - Представник бренду
Ми впевнені, що акумулятори мають однакову ємність. У нових партіях товар постійно вдосконалюється: змінюються порти для заряджання та система захисту розрядження акумулятора.
- Артем В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Якісь приладу гарна.
А от Розетка дурить людей, в характеристиках вказано 3600mAh, а по факту приходить той, що на 100 грн дешевший, з 2400.
Просто розводять людей , бачу це не перша скарга така- Недостатки:
- Обманюють і присилають прилад з меншою батареєю
- Представник бренду
Будь ласка, уважніше ознайомлюйтесь із відповідями до попереднього допису. Ніхто не намагається вас ввести в оману, це лише прикра помилка на стікері.
- Представник бренду
Будь ласка, читайте відповіді на ці відгуки, ніхто не вводить в оману - це помилка на стікері.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Дивіться уважно, коли оглядаєте товар!
У характеристиці заявлено потужність 3600 mAh а в реальному я отримала 2400mAh, у розетці не оглянула, ось тепер маю!!!- Достоинства:
- Зручна ручка
- Недостатки:
- На мало вистачає заряду
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук, він допомагає нам удосконалювати продукцію. Акумулятор ліхтаря має ємність 3600 мАгод. Помилка на стікері товару буде виправлена у наступних партіях. Щоб ліхтар працював довше, радимо дотримуватись рекомендацій з інструкції та повністю заряджати акумулятор.
- Shmigser
Та сама історія
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Дуже сподобався ліхтарик :)
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Недостатки:
- Не виявила
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum, за ваш відгук та високу оцінку. Користуйтесь з задоволенням!
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Нравится
- Достоинства:
- Заряд держит долго
- Недостатки:
- Пока нет
- Данилюк І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Інженери, ви тим пробували користуватись?)
- Достоинства:
- Вцілому якісний гарний ліхтар, добре світить, функцію виконує, все ок!
- Недостатки:
- Сенсорна кнопка жахлива, її постійно випадково торкаєшся і світло гасне. Невдале рішення з регулюванням яскравості довгим натисканням сенсору. Ручка погана, туди заледве пролазять пальці.
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Меньше ніж за годину світить тускло, через дві вже з ним до туалету не сходиш. Зазначено що він кемпінговий але його нікуди не візьмеш, бо вмикається як ти його не візьмеш в руки. Сенсорна кнопка красиво але дуже не практично. Хтось писав є регулювання яскравості - то нема тут такого. (На фото це він працює аж 2г 47хв)
- Достоинства:
- Ручка
- Недостатки:
- Через годину погано світить
- Представник бренду
Для використання ліхтарем скрористайтесь інструкцією або описом на сайті, де вказано режими роботи - заряджання, освітлення.
Під час використання з розрядженням акумуляторів світловий потік буде зменшуватися. - Олексій Ж***
Тисни на сенсор довго, і він буде змінювати яскравість))))
- Представник бренду
Зарядіть АКБ до повної ємності.
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Сам ліхтар дуже сподобався - яскравий, зручний, симпатичний дизайн. Відповідає опису. Але захисна плівка на ньому - це жах, після зняття залишає липкі плями на поверхні. Очистити вдалося спиртом і ватними паличками. Але за це мінус одна зірочка.
- Достоинства:
- Яскравий
- Недостатки:
- Захисна плівка
- Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Очень полезный,удобный,свет яркий.Мы довольны.Спасибо
- Недостатки:
- Пока нет
- Представник бренду
Дякуємо вам за вибір Quantum, за ваш відгук та високу оцінку. Користуйтесь з задоволенням.
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Заказали два таких фонаря, получили товар вовремя.
Все описанию соответствует.
В предыдущих комментариях к модели 3010 было много замечаний на счёт защитной пленки, мы думали производитель это учел. Но она так же плохо снимается, местами остаются следы клея. Пришлось использовать постное масло и моющее для посуды, чтобы аккуратно без повреждений снять остатки клея. В итоге все получилось хорошо. Сам фонарь очень выручает во время отключения света. Под него можно читать или свободно что-то делать по хозяйству.
Рекомендую.- Достоинства:
- Яркий, можно регулировать яркость, удобная ручка, сенсорная кнопка достаточно чувствительная.
- Недостатки:
- Защитная плёнка оставляет следы клея на фонаре, требуются дополнительные усилия для их снятия.
- Дина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Дуже зручно, яскраве світло. Працює супер. Задоволена.
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum, за ваш відгук та високу оцінку.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Хорошее качество. Ярко светит. Купили фонарь, перестали выключать свет.
- Достоинства:
- Все ок.
- Недостатки:
- Нет.
- Представник бренду
Дякуємо за вибір Quantum, за ваш відгук та високу оцінку.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Добре виглядає і дуже яскравий
- Представник бренду
Дякуємо, що обрали Quantum, за ваш відгук та високу оцінку. Користуйтесь з задоволенням.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Дуже зручний, яркий ліхтар. Є індикатор показує коли ліхтар повністю заряджений під час заряджання
- Достоинства:
- Дуже ярко, дуже зручно - навіть краще ніж я очікував
- Недостатки:
- Не помітив
- Представник бренду
Дякуємо, що обрали Quantum, за ваш відгук та високу оцінку!
- Игорь Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Белый с оранжевым
Все отлично работает, время работы совпадает с описанием. На меньшей яркости будет работать больше чем 3 ч.
- Достоинства:
- Дизайн, сенсорная кнопка, время работы при средней яркости, удобная регулировка яркости.
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за вибір Quantum, за ваш відгук та високу оцінку!