Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Беспроводная колонка караоке с двумя микрофонами RGB подсветка 5 режимов транслитерации 4 голоса совместимость с 3-мя устройствами 8 часов без подзарядки Bluetooth ANDER ONE голубая (514511001529)

Оценка пользователей 3.6/5
  • Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Голубой

Чудова маленька колонка,купувала для дитини,гучно працює,мікрофони пластмасові гарно передають звук

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Голубой

Купувала дитині на подарунок. Дуже сподобалась. Гарний звук.

Достоинства:
    Гарне обслуговування
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Слободянюк Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Голубой

Колонка супер, брала для дитини то в захваті

• Таміла Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Голубой

Дуже гарна колонка, все працює добре, задоволені.

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Голубой

1 мікрофон одразу не працював. Колонка пропрацювала від сили 5 разів, і більше не включається.

Достоинства:
    Цікава ідея з 2ма мікрофонами.
    Недостатки:
    Не якісний товар
    • Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Нам щиро прикро, що ви зіткнулися з несправністю комплекту. Ми дуже цінуємо лояльність наших покупців і завжди намагаємося йти назустріч у вирішенні технічних питань.

Переглянувши дані замовлення, ми помітили, що покупка була здійснена ще на початку грудня 2025 року. Нам дуже шкода, що ви не звернулися до нашої сервісної служби одразу, коли помітили проблему з мікрофоном або колонкою. Протягом гарантійного терміну ми б без вагань здійснили заміну пристрою або повернення коштів, щоб ви залишилися задоволені покупкою.

На жаль, оскільки з моменту отримання товару минуло вже понад 5 місяців і гарантійний термін вичерпано, ми не можемо провести безкоштовне обслуговування. Проте ми завжди відкриті до діалогу і радимо на майбутнє зв'язуватися з нами за контактами одразу при виявленні будь-яких нюансів.

Дякуємо за ваш відгук, він допомагає нам ставати кращими!

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Голубой

Дитина подарунком задоволена, колонка гучна, є два мікрофони, все працює, для подарунку - те, що треба

Достоинства:
    Гучна, легка у використанні для дитини, синхронізується з телефоном
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Голубой

На жаль один мікрофон не заряджається і не працює. Теж зіпсований настрій у обох дітей.

Спеціально брала дорожчий товар, сподівалась, що якість буде краща, а склалось враження, що просто завищили вартість товару.

Добрий день.

Нам щиро прикро, що один із мікрофонів виявився несправним і це затьмарило святковий настрій Вашим дітям. Ми розуміємо Ваше розчарування і хочемо допомогти.

Ціна 689 грн за комплект із потужної Bluetooth-колонки та двох мікрофонів з RGB-підсвічуванням та зміною голосу є однією з найдоступніших на ринку для такого функціоналу. Професійні системи караоке коштують значно дорожче, проте ми обираємо модель ANDER ONE саме за найкраще співвідношення ціни та можливостей. На жаль, навіть у перевірених моделях електроніки іноді трапляється відсоток заводського дефекту окремих аксесуарів (мікрофонів).

Ваше звернення зафіксовано. Оскільки Ви отримали товар 23.12 і повідомили про проблему 03.01, Ви перебуваєте в межах гарантійного терміну.

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом. Ми не залишаємо клієнтів із несправним товаром і запропонуємо варіант заміни мікрофона або всього комплекту, щоб діти нарешті змогли повноцінно користуватися подарунком.

Іноді мікрофон може не заряджатися через нещільне підключення кабелю у роз'єм. Будь ласка, спробуйте зарядити його іншим кабелем Type-C (наприклад, від смартфона) — це допоможе нам швидше зрозуміти причину несправності під час розмови з менеджером.

Дякуємо за Ваше терпіння. Ми зробимо все, щоб виправити цю ситуацію!

• Аліна Б***

Спробували заряджати іншим шнуром, теж не заряджається. Буду згодна на обмін одного не робочого мікрофону. Скажіть будь ласка коли зможуть зв’язатися? На жаль не завжди буваю на зв’язку, або номер телефону для того, аби самостійно вам набрати. Дякую

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Голубой

Сьогодні отримали замовлення. Але нажаль 1 мікрофон не працює і не заряджається. Дуже шкода, адже це мав бути подарунок дитині під ялинку

Достоинства:
    1 мікрофон і колонка працюють
    Недостатки:
    Другий мікрофон не працює, настрій зіпсовано
    • Продавец  LICVID-SHOP

Добрий день.

Прийміть наші щирі вибачення за те, що свято було затьмарене несправністю мікрофона. Ми розуміємо, наскільки важливо, щоб дитячий подарунок працював бездоганно, особливо в такі дні.

Хочемо запевнити Вас, що ми не залишимо цю проблему без уваги:

Ваше звернення вже офіційно зафіксоване. Ми передали інформацію до сервісного відділу для оперативного вирішення питання у межах гарантійного терміну.

Всі товари проходять контроль, проте електроніка, на жаль, іноді може давати збій через особливості акумуляторів або під час тривалого транспортування.

Найближчим часом наш менеджер зв'яжеться з Вами, щоб запропонувати варіанти розв'язання проблеми (заміна несправного мікрофона або всього комплекту), аби дитина змогла якомога швидше насолоджуватися караоке в повному обсязі.

Дякуємо за Ваше терпіння. Ми зробимо все можливе, щоб виправити цю ситуацію та повернути Вам гарний настрій.

• Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Голубой

Прийшов товар у не робочому стані.
    На колонці кнопки вдавлені у корпус.
    Нажали для вмикання кнопки лишилися у середині.

Недостатки:
    Не якісні товари
    • Продавец  LICVID-SHOP

Добрий день.

Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам щиро прикро, що Ви отримали товар у такому стані. Описана Вами ситуація з кнопками є абсолютно неприпустимою для нашої продукції та, за попередніми даними, може бути наслідком сильного механічного пошкодження під час логістики або рідкісного виробничого дефекту.

Ми вже зафіксували Ваше звернення, яке Ви залишили у чаті з продавцем.

Ваша заявка передана до профільного відділу. Ми не залишаємо покупців наодинці з подібними проблемами та обов'язково знайдемо варіант вирішення, який Вас влаштує.

Дана інформація передана на склад для додаткової перевірки поточної партії товару, щоб виключити повторення таких випадків.

Очікуйте, будь ласка, на дзвінок нашого фахівця або повідомлення в чаті для узгодження подальших дій. Ми зробимо все можливе, щоб виправити це прикре враження.

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Голубой

Крутий подарунок для дітей та дорослих, хорошої якості)

• Альона М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Голубой

Дитина в захваті все працює.

• Сергій С***

Все норм

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Голубой

Дуже класний подарунок діти в захваті. Користуємось вже 5 місяців і тепер стала колонка швидше розряджатись

Достоинства:
    Добрий звук
    Недостатки:
    Швидко розряджується
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Анастасія З***

Один мікрофон не працює.
    Розпач. Подарувати дитині до Свята, і не можна погратись

Недостатки:
    Не працює мікрофон
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня!

Дуже прикро, що у Вас виникла така ситуація саме перед святом – розуміємо Ваше розчарування, коли подарунком не можна повноцінно скористатися.

Колонка ANDER ONE постачається новою, у заводській комплектації, а в наборі передбачено 2 бездротові мікрофони, які підключаються по черзі за однаковим принципом. Якщо один із них «не працює», у багатьох випадках причина в режимі підключення або живленні:

мікрофон потрібно окремо ввімкнути й дочекатися з’єднання з колонкою;
      важливо, щоб він був заряджений (за низького заряду він може не подавати звуку, хоча підсвітка є);
      другий мікрофон іноді підключається з невеликою затримкою після першого.
      За правильної послідовності під’єднання обидва мікрофони мають працювати, як заявлено в описі товару. Інформацію з Вашого відгуку ми вже передали до відповідного відділу, щоб фахівці зв’язалися з Вами в порядку черги та допомогли перевірити налаштування.

Описана ситуація виглядає як поодинокий випадок (питання з підключенням або можливий брак конкретного мікрофона), а не показник якості всієї моделі чи роботи продавця.

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Голубой

Гарна колонка ,звук просто супер так само як і ціна на неї)