Отзывы покупателей о Футбольный мяч для улицы стритбола зала фристайла спортзала 5 размер мячик для футбола профессиональный тренировочный универсальный износостойкий мячик для игры в футбол для взрослых и детей активного отдыха сшитый пятого размера шитый Hechpro АН9953

Оценка пользователей 4.69/5
  • Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Гарний мʼяч за свою ціну

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Отримав.Все вчасно, згідно опису товару, акуратно спауований. Вже приніс задоволення.
    Життєстійкість виробу покаже час)

• Георгій Б***

Доброго дня!
      Цікавить як з його міцністю? Як довго прослужив на даний момент?

• Іван К***

На відмінно

• Тарас В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже сподобався, якісний м'ячик, дитина з ним ганяє цілими днями, все ок.

Достоинства:
    швидка відправка
  • Ірина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Був зламаний насос,за таку ціну можно було б і насос нормальний прислати, а не аби що, неякісний пластмас в ньому репнута резинка, дуже погано я розчарована, не знаю яка якість у м'яча наскільки він прослужить, але якщо насос такий всунули в посилку то про м'яч я вже сумніваюсь в його хорошой якості. Не реконмендую за такі гроші 700 грн можно купити і насос і мяч вище якості.

Достоинства:
    Недостатки:
    Зламаний насос неякісний
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Доброго дня.
      Дякуємо за ваш відгук, хоча нам щиро прикро читати про подібний досвід. Ми повністю розуміємо ваше розчарування, адже кожен клієнт очікує якісний товар, особливо при комплексній покупці.

Стосовно ситуації з насосом — це, безумовно, неприпустимо. Ми вже звернули увагу на це та ініціювали перевірку партії. Хочемо зауважити, що вартість товару включає як м’яч, так і насос у подарунок — але навіть у такому випадку якість комплектуючих не повинна викликати сумнівів.

Ви можете звернутися до нашої служби підтримки для обміну несправного насоса. Ми завжди готові знайти рішення, аби ваші очікування були виправдані.

Ще раз вибачте за ситуацію. Надіємося, що сам м’яч не підведе, і ви зможете оцінити його у процесі використання. Дякуємо, що поділилися з нами своїм досвідом.

• Інна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Продавець хороший, якість відповідає написаному, сервіс на висоті

Достоинства:
    Хороша якість мяча
    Недостатки:
    поки не виявлено
  • Інна М***

Хороший мячик, добре прошитий

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не виявлила
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дякую менеджеру за роботу. Я купувала футбольний м'яч на подарунок, який поїхав в Німеччину. Дуже гарно і швидко вирішили всі питання. Дякую за терпіння і професіанолізм.

Достоинства:
    Професійні менеджери. Швидкість в вирішені питання.
  • Дмитро С***
  • Світлана

Якісний мʼяч

Достоинства:
    Якісний мʼяч за свою ціну.
  • Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Купувала м'ячик синові і він нам дуже сподобався. Матеріал міцний, шви добре прошиті, і після кількох тренувань на вулиці м'яч не втратив форму і не здувся, що для мене було важливим. Загалом, дуже задоволена покупкою.

Достоинства:
    якість, класний дизайн
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Приємно з вами працювати. Дякуємо вам за відгук :)
      Бажаємо приємних і продуктивних тренувать.

• Дарій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

М'яч хороший. Відповідає характеристикам. Діти стали частіше проводити час без телефонів.

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Дякуємо за оцінку!Приємних вам тренувань,

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Син задоволений. Грає на подвір'ї тепер кожного дня. Тому можу сказати досить міцний м'яч. Дякую

Достоинства:
    Міцний
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Нам приємно чути, що Ви задоволені. Приємного відпочинку! Будемо раді бачити Вас серед постійних клієнтів.

• Ангеліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

комфортний для гри, добре прошитий
    сподобалась якість

Достоинства:
    хороший
  • Онищенко В***

Сподобався цей м'ячик
    Дитина задоволена

Достоинства:
    хороша якість
  • Інна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Класний м'яч, племінник задоволений, аще насос в подарунок- дуже практично. Дякую, за якісне обслуговування.

Достоинства:
    хороша якість і швидка відправка
  • Виктория Б***
    Продавец: НОВОНЕЙМ

Отказалась от товара,шел 10 дней,не рабочий насос(пародия на насос)и уже вырванный кусочек материала на мяче

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Дякуємо за ваш відгук і щиро шкода, що товар не виправдав очікувань.

Насос ми додаємо як бонус до м’яча, оскільки всі м’ячі надсилаються у здутому вигляді для збереження форми під час транспортування. Нам прикро, що насос виявився несправним — хоча це не основний товар, ми завжди стараємось, щоб навіть подарунки були корисними.

Також у нашому асортименті є інші моделі насосів, які можна замовити окремо — будемо раді допомогти з вибором.

Щодо пошкодження м’яча — щиро вибачаємося. Ви завжди можете звернутись до нас для обміну або повернення — ми відкриті до діалогу й готові вирішити ситуацію.

У вашому випадку товар був відправлений вже на наступний день після оформлення замовлення, а подальший час доставки залежить від логістичної служби Rozetka. Ми, зі свого боку, завжди стараємося обробляти замовлення максимально швидко.