Отзывы покупателей о Щоденник шкільний Зроби це A5+ 40 аркушів інтегральна обкладинка ZIBI (ZB.13921)
- Алина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляли один щоденник, приїхав інший. Мені не принципово, але дитині таке не сподобається
Дякуємо за зворотний зв’язок. Перепрошуємо за неточність - інформацію вже оновлено
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надіслали інший. Замовляли конкретно той, що на картинці. Заради конкретної обкладинки. Це якби ви замовили апетитний бургер з яскравого меню, а вам принесли бутерброд під логікою "це також їжа".
- Достоинства:
- Замовляли заради конкретної обкладинки. Надіслали зовсім інший. Ми не розраховували навіть. Тому про переваги сказати не можу нічого.
- Недостатки:
- Надіслали інший товар
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний щоденничок.
Лариса, добрий день.Дякуємо за довіру та чудовий відгук! Нехай покупка дарує лише позитивні емоції!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Марку ZiBi канцелярію купую дуже часто,подобається якість товару.Щоденник сподобався зовнішнім яскравим принтом,твердою обкладинкою,в середині універсальний,є місце і для розкладу і для оцінок.Ціна чудова.Рекомендую.
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нічого зайвого. Дитині дуже сподобався
- Достоинства:
- Тверда обкладинка. Ціна
- Леся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не має
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Как на фото!!!!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий щоденник!
- Достоинства:
- якість, ціна
- Недостатки:
- не має
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щоденник гарної якості, зображенню повністю відповідає.Нічого зайвого не має.
- Достоинства:
- Якість, ціна.