- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Дуже класно випікати на такому камені в дров'яній печі
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Камінь прийшов добре запакований, все добре, відправка швидка, продавець телефонував для уточнення розмірів. Дякую зо увагу і оперативність)
- Достоинства:
- Очікувана якість
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
За потреби ще буду звертатись.
- Продавец KERAMTOP
Дякуємо за Ваше замовлення! Гарного використання!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Сподобалась. Як раз вгадала з розміром духовки.
- Достоинства:
- Недорого,
- Недостатки:
- Поки немає
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Дуже уважний і ввічливий менеджер.Дав корисні поради,ретельне пакування,ми дуже задоволені.
- Достоинства:
- Якісний товар і доставка
- Лариса Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Ну что- я довольна! Выпечка перестала подгорать. Выпекается быстрее, хотя духовка газовая разогреваться стала немного дольше. Перерасхода газа не наблюдаю. Товар хороший
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Небольшой скол на ребре плиты( зашлифованный). На функционал не влияет
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Хочу поблагодарить компанию.Все ответственно, быстро,идеально!!Упаковка отличная!Все очень аккуратно.Камень по качеству шикарный: ровненький,красивый(т.к девушки и на это тоже смотрят).Теплоотдача высокая.Не то ,что стало комфортно выпекать.Жизнь поделилась на до и после!Газовые плиты имеют один и тот же недостаток.Низ горит,а верх не пропекается.Пиццу еще на нем не готовила.Но!!!Хочу сказать ,что результат будет отличный.То что выпечка теперь будет радовать,так это точно.Люблю готовить и много пеку .Как долго собиралась купить его.Не ждите чего то там.Раз задумываетесь и есть ньюансы при выпекании ,шамотный камень точно облегчит ситуацию. У кого до какой степени "проблемы"с выпеканием не знаю. Ну точно улучшит обстановку.Короче говоря, благодарю фирму и желаю процветания!!!P.S:перед покупкой, промерьте длинну и ширину дна духового шкафа.Общайтесь с фирмой.Можно написать вопросы и размеры поберут.
- Достоинства:
- Качество,улучшение скорости выпекания,комфорт при пользовании духовкой
- Недостатки:
- Долго думала покать или нет
- Продавец KERAMTOP
Дякуємо за Ваш відгук! Гарного використання та смачної випічки.
- Анатолій В***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Якість відмінна. Запакували дуже добре. Люди стараються доставити крихкий товар цілим.
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Купувала для випічки хліба в домашніх умовах. Свою функцію виконує. Обслуговування магазину сподобалось - телефонував дуже привітний продавець. Дякую
- Ирина О***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
В в користуванні вже 3 місяці,все ок . Дякую
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Тепер випікання чудове, знизу не пригорає.
- Достоинства:
- Своє призначення виконує
- Ящук Н***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Камінь супер. Пекла піцу- результат потішив. Продавець приємний, швидко відправили. Покупкою дуже задоволена.
- Недостатки:
- Поки не знайшла.
- Ганчук Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
швидко зв"язались та відправили. Все ОК. Рекомендую
- Дария А***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Класний камінь. Ідеальний по розміру у стандартну духовку. Дякую
- VladyslavОтзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Комунікація з продавцем швидка та інформативна.
Надіслали другий камінь. Забрав.
Але і тут не все ок - нижня частина каменя не гладка а в хвилі глибиною до половини товщини. І тут товщина каменя в найтовстішому місці 18 мм замість обіцяних 2 см.- Достоинства:
- Піца на камені помітна краща ніж без нього
- Недостатки:
- Перший раз надіслали камінь зі столами та подряпинами
- Продавец KERAMTOP
Дякуємо за ваш відгук!
Ми є виробниками даних каменів, і всі лекала, за якими виробляються камені, є стандартними, тобто розміри всі однакові відповідно до опису.
Рельєфна нижня частина каменя має всього 2-3 мм заглиблення (використовується у всіх видах каменів для випікання).
Бажаємо, щоб ваш камінь виконував свої функції довго та приносив вам задоволення!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Доставили швидко
- Достоинства:
- Зроблений акуратно, працює добре
- Хейтер 2***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Все подошло супер
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Ще не встиг скористуватися товаром, але вже є необхідність написати відгук.
Отже, що очікував від даного виробу: зручність та естетичний вигляд (ну, правильно ж я розмірковую, бо можна було підти та купити шамотну цеглину за 80 грн. та не морочити собі голову).
Зручність у товара наче є. Але що з естетичним видом? Саме у моєму екземплярі (на відміну від тих, які я бачу на фото інших користувачів), виробник навіщось вирішив бокові грані стисати літерою U, до того ж дивно спилявши бокові кути.
І все це зроблено дуже криво (знову ж, на відміну від інших фото з рівнесенькими кутами та боковими гранями). Таке враження, що мій екземпляр дали виробляти якомусь учню, який спилював якісь недоліки на гранях. Ну і колір: за рахунок того, що поверхня та грані значно відрізняються за кольором, а грані оброблені дуже криво - виглядає жахливо.
За підсумком: на інших фото товар виглядає як оригінальний айфон/самсунг, мій екземпляр - як дешева китайська копія.
Отримав не те, що очікував (навіть з погляду не фото самого товару, а реальних фото інших покупців).- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Зовнішній вигляд
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Добрий камінь. Добряче додав жару в духовці. Трохи нерівні края, але ж це камінь
- Достоинства:
- Камінь
- Недостатки:
- Вода не тече
- Ілона Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Якісний.
Швидко відправили - Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Отлично запакован, удобный метод доставки, продавца рекомендую.
- Достоинства:
- Качество обработки
- Алла Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Дякую за чудовий якісний камінь. Приємно було отримати товар ретельно запакованим - продавець підійшов до упакування каменю дуже відповідально. Швидко, якісно - однозначно рекомендую і товар і продавця.
Вже пекла на ньому - супер.- Достоинства:
- якісний
- Недостатки:
- не виявила
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Якась некоректна робота , скоріш нової пошти ( точно не зрозуміло), вимустила написати попередній відгук негативний. Вибачаюсь перед постачальником . Камінь чудовий, гарноі якості
- Достоинства:
- Гарно оброблений, добре запакован
- Продавец KERAMTOP
- ТаісіяОтзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Камінь супер. Всім задоволені!
Дякуємо за відгук!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Покупкою задоволена,відправили в день замовлення
- Галина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Хліб супер
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Ок
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Гарний камінь, однорідної структури та кольору
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Дуже задоволена. Температура в духовці рівномірно розподіляється, випічка стала якіснішою
Дякуємо за Ваш відгук.
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Все прийшло, гарно запаковано. Буду експериментувати з випічкою. Дякую.
- Леся С***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Гарний камінь. Швидка відправка, в той же день. Розміри як раз для однієї хлібини
- Достоинства:
- Чудовий камінь
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Дуже задоволений, швидко відправили, на вигляд дуже якісний.
- Продавец KERAMTOP
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Товар прийшов в заявленій якості, без недоліків
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Продавец KERAMTOP
Дякуємо за Ваш відгук. Гарного використання.
- Галина Д***
Чи можете щось сказати про камінь?
Добрий у користуванні?
- Гузь О***Отзыв от покупателя. Продавец: KERAMTOP
Комунікація і доставка - на висоті. Замовляли в подарунок, сьогодні камінь пройшов випробування. Нова власниця у захваті і від процесу, і від результату. Просила передати порядку виробнику))
Дякуємо за відгук.
Гарного Вам використання!