Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Автоматическая поилка фонтан для животных с инфракрасным датчиком движения USB с трубкой питьевой фонтанчик 1,5 литра светло-оливковый (TG7039)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Отзывы про товар продавца ABIE
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 1.5 л. Цвет: Светло-оливковый

Фонтанчик чудовий,але не доупаковали датчик руху.

• Крістіна Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 1.5 л. Цвет: Синий

В користуванні вже майже 2 роки - жодних нарікань

• Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABIE. Объем: 1.5 л. Цвет: Светло-оливковый

На новій пошті відкрила посилочку, все виглядало добре. Вдома розпечатала все що було в середині. Щось мало деталей. Немає датчика руху . Я могла такий фонтанчик купити за 450 грн. Але я вибрала ваш за датчик руху. Ви серйозно так поводитесь з кліентами??

• Продавец  ABIE

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Вибачте за незручності, які виникли. Перепрошуємо, що склалася така ситуація. Досить багато замовлень, тому на жаль на пошті при відправленні замовлення не доклали датчик руху. Після вашого звернення ми одразу повідомили, що в понеділок надішлемо датчик руху і звичайно покриємо витрати на доставку. Бажаємо вам гарного і мирного дня!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoxShop. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Фонтанчик гарний, компактний, дуже тихо працює, поки нарікань щодо роботи немає.
    Але кішка п'є з нього, тільки коли він вимкнений. Хоча купляли спеціально такої форми, бо полюбляє облизувати кран (змішувач)на кухні.
    Може, згодом звикне, але навіть якщо буде пити з піддона, це теж добре.
    Загалом, всі задоволені. Дякуємо!

• Продавец  BoxShop

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобався фонтанчик і ви задоволені його тихою роботою та компактністю. Котики часто обережно ставляться до нових речей, тому адаптація може зайняти трохи часу. Сподіваємося, незабаром ваша киця оцінить усі переваги фонтанчика. Бажаємо лише приємних вражень від покупки!

• Марія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lumière Printemps. Объем: 1.5 л. Цвет: Зеленый

Фонтан працював добре все було окей, але ось декілька днів тому перестав працювати, чи перегорів чи що я так і не зрозуміла(

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    через 2 місяці користування перестав працювати
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoxShop. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Фонтанчик класний, тихо працює.
    Котик потихеньку звикає і п'є водичку.
    Дуже дякую за швидку доставку!

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoxShop. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Кішка почала пити як з великого бодуняки, аж потім хекать почала, думав буде ригать. Потім підійшла і почала гратися водою облизувати передні руки свої. Потім попила ще трохи. Тож рекомендую.

Достоинства:
    Кішка пила із задоволенням.
    Недостатки:
    Переживав за неї, щоб не ригала, бо так багато випила води.
  • Вадим Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoxShop. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Маленькие отверстия для слива воды, когда забьется фильтр, то вода начнет выливаться.

• Лиана П***
    Продавец: BoxShop. Объем: 1.5 л. Цвет: Белый

Неможливо скласти, якість жахлива

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Не складається