- Тушинський І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Букви (квадратики, на яких написали букви) довелося всі наново вирізати з деревини та маркером написати букви, - у кількості, що відповідає колишньому російськомовному аналогу, тільки замість більшої кількості, наприклад "і", більше "и", - "е" більше ніж "є"
- Достоинства:
- Україномовна. Якісно зроблене ігрове поле
- Недостатки:
- Сильно не вистачає голосних і приголосних букв.
- Тушинський І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Гра скопійована з російської мови, але не адаптована до української. В першу ж гру, вся наша звична компанія, відразу зробила висновок, що в грі не вистачає голосних букв. Ми порахували - їх рівно стільки ж, скільки і в російськомовній грі. Але недостатньо для гри. Очевидно, що в українській мові використовується більше голосних букв, ніж в російській
- Достоинства:
- Коробка виглядає належно, звично, - як "колишня", ще російськомовна. Ігрове поле надруковано на хорошої якості цупкому ламінованому картоні
- Недостатки:
- - букви не на дерев'яній основі, як колись, а на ламінованому картоні.
- кутники щоб букви ховати зроблені теж "з підручних матеріалів"
- але головне - це те, що гра не адаптована до української мови.
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Гра якісна і цікава, але жахливий дисбаланс в буквах. Довелось купити дві, щоб використовувати букви з другої
- Достоинства:
- Недостатки:
- Логіка кількості букв
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Цікава гра для всієї родини
- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
- Не маж
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Крута гра, цікава, дякую. Реклмендую
- Достоинства:
- Ціна, якість, доставка
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: CM-Market
Поганий набір , дешевий ще з помилками
- Продавец CM-Market
Доброго дня, телефонували Вам з цього приводу, якщо маєте можливість скиньте нам фото, де є помилки, передамо у відділ рекламації та зможемо прийняти рішення та зробити повернення товару.
Дякуємо за розуміння
- Страхова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Гра супер, граємо всією сімєю
- Пользователь 0***Отзыв от покупателя. Продавец: Igrussimos
Реально очень качественно сделанная игра. Плотный картон игрового поля и фишек. Хорошо прописано правила. Соответствующих размеров коробка
- Достоинства:
- Вся игра одно сплошное достоинство, я в восторге.
- Недостатки:
- Всё устраивает
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Всё супер спасибо
- ГостьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Підкажіть будь ласка, із якого матеріалу виготовлені плажки картон чи дерево?
- Марія
картон
- ОксанаПродавец: Rozetka. Язык: Украинский
Що можна сказати про гру в слова, в якої помилка на коробці? Не "краща гра", що є калькою з "узкого язика", а "найкраща гра".
- Достоинства:
- Не знаю
- Марина
Нічого не чули про ступені порівняння (вищий, найвищий), ні?))
- Юлия Р***Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Поле сделано с плотного картона, яркое и красивое. В комплекте по несколько одинаковых букв для удобства игры, чтобы можно было использовать слова, где повторяются гласные. Играли с ребенком 12 лет, интересно и занимательно. Хорошеей времяпрепровождение. Игра- достаточно продуманный вариант всем привычной нам с детства версии и хорошего качества.
- Достоинства:
- удобство и прочность
- Наталія Л***Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Купили порвану гру.До оператора не можливо додзвонитися
Эксперт RozetkaДоброго дня, Наталія! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Оксана
Це ніякий не брак. А ж зроблено для того, щоб можна було скласти поле.
- Александр
это специально чтобы поле складывалось
- Yurashko R***Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Купили цю гру. Шукали економний варіант, без навроротів, просто, щоб бавитися.
На високу якість матеріалу не розраховували бо розуміли, що це економ.
АЛЕ НАЙБІЛЬШИЙ ******** В ІНШОМУ - це співвідношення літер!! І це найбільший камінь спотикання!
Наприклад: голосної букви "І" - 2 шт, зато "Ї" - 4 шт.... А от м'якого знаку - 5!!!! :)
Агооов, в чому прикол?))) Які китайці чи неукраїномовці таке намутили??
Насправді, це не смішно! Бо, якщо хтось склав, наприклад слово: КІВІ, то все, більше літера "І" нікому не попадеться!!
Бувають моменти, що гра просто заходить у тупик!!! Бо ти маєш 2 апостіофи, яких також щедро всипали у комплект, ще маєш м'ягкі знаки і приголосних повно...
Які граматєї визначали усе це??
Реально думав, що зробили у Китаї... А тут на тобі - Київ... Мдааа... :(
Друзі, додайте, ще коштів і купіть норм виробника!!! Не травмуйте психіку свою та Ваших дітей!!- Достоинства:
- Змотивувало написати цей відгук-попередження.
- Недостатки:
- ********* співвідношення кількості букв!!
Эксперт Rozetka.uaДоброго дня, Романе. Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Оксана
Щиро дякую за такий змістовний коментар. Це знущання просто, що український скрабл випускається аби як. Я, до речі, так і не змогла знайти який має бути набір літер. Хто як хоче, так і ліпить.
- topcetПродавец: Rozetka. Язык: Украинский
Гра зроблена дуже якісно, одне задоволення від процесу, забава і для дорослих, і для дітей.