- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Очень крутой коврик! Стоит своих даже даже если был в два раза дороже! Наличие чехла - хорошо. А вот стяжки самого коврика сделали б на обычных резинках, а не шнурках. Каждый день шнурки одевать не прикольно(. Взял резинки со старого и ок.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що Ви задоволені!
- Анатолій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий + Голубой
Розчарував
- Достоинства:
- Легкий, гарний на вид, коли новий
- Недостатки:
- Дуже маркий, після кожного використання потребує очищення, недовговічний - майже одразу почали з'являтись сліди використання.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що килимок не виправдав ваших очікувань.
Матеріал TPE дійсно дуже приємний на дотик і екологічний, але через свою м'яку структуру він може бути чутливим до інтенсивних навантажень. Ми обов'язково врахуємо ваші зауваження в роботі з наступними партіями.
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Для заняття йогою та фітнес тренувань те що треба
- Достоинства:
- Якість матеріалів
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Читала негативні відгуки, що може прийти брудний і з розшарованими краями, тому обовязково перевірила у відділенні. На перший погляд килимок гарний і комфортний у користуванні (мав би бути), проте велика маленька пляма посеред коврика на світлій стороні, яка не витирається вологою серветкою. Товар повернула.
Представник постачальникаВітаємо! Нам щиро прикро, що на килимку виявився дефект, який зіпсував враження від покупки. Дякуємо, що оглянули товар при отриманні — це допомогло вчасно виявити проблему. Ми вже передали інформацію на склад для додаткової перевірки партії. Будь ласка, зверніться до техпідтримки Rozetka для переоформлення замовлення або повернення коштів.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Фиолетовый
Супер коврик
М'якенький, в коліна не боляче- Достоинства:
- Супер , чохол
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за відгук.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Фиолетовый
Все добре і відповідає опису
Дякуємо за відгук.
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Зеленый
Дуже приємний колір. Хоча чомусь він самий дорогий))
Прийшой добре запакований, без дефектів. Запаху майже не має. Не ковзає. Приємний на дотик. Легенький. Порадував чохол.
Дякую Розетці за бонуси.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Фиолетовый
Гарний килимок,якісний,приємний на дотик,дуже зручно що є чохол для зберігання та транспортування.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Чудовий килимок. Тільки замовляла чорно-сірий, а прийшов сіро-зелений.
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Sportit. Цвет: Желтый + Серый
Все замечательно! Коврик понравился. И качество и цвет и плотность. Соответствует описанию. Товару 5 баллов.
Посылка пришла во время , без брака. Продавцу 5 баллов.- Достоинства:
- Товар такой я хотела
- Продавец Sportit
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що килимок вам сподобався Користуйтесь із задоволенням!
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый + Розовый
Досить висока стійкість к кігтям котячих.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий + Голубой
Коврик гарний. Прийшов швидко. Якістю задоволена.
- Достоинства:
- Коврик гарний. Займатися - саме задоволення. Дуже зручно, що має чохол.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Кравчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый + Серый
Замовляла килимок мамі на подарунок. Килимок прийшов з плямами і тисненнями на краю килимка. Не дуже приємно отримувати новий товар в такому вигляді.
- Недостатки:
- З плямами і покоцаний
Представник постачальникаДоброго дня! З цим питанням зверніться будь ласка до служби підтримки Розетка,дякуємо!
- Семенова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BySport. Цвет: Черный + Фиолетовый
Коврик сподобався. Вигляд, якість, зручність - ок.
- Бобровська В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Фиолетовый
Чудовий
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый + Оранжевый
Килимок непоганої якості, прийшов дуже швидко. Дуже зручно, що є чохол для переносу та зберігання.
- Недостатки:
- Недоліків поки не знайла
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый + Черный
Килимок гарний та стильний. Плюси в тому, що килимок добре повертається у свою форму і не лишається ніяких вмʼятин. Він мʼякий і на ньому комфортно займатися спортом або просто лежати.
- Достоинства:
- Є чохол
- Недостатки:
- Не має
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Дуже гарний і зручний !
- Достоинства:
- Легкий , гнучкий
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук!
- Олексій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый + Розовый
Якісний, вартує своїх грошей
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый + Розовый
Чудовий килимок для занять спортом
- Достоинства:
- Міцний матеріал
- Недостатки:
- Не помічено
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку товару.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый
Швидка доставка, килимок якісний
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Фиолетовый
Чудовий килимок
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо,за відгук!
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Черный + Зеленый
Комплектність та характеристики товару відповідають заявленому опису. Килимок без вм'ятин та інших можливих дефектів. Має добре зчеплення з підлогою. По його верхній поверхні трохи ковзають руки, однак не критично. Під час використання остаточно оціню його переваги та недоліки.
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец 0spring
Доброго дня! Раді, що вам все сподобалось. Дякуємо за відгук!
- Копилец И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий + Голубой
Дуже гарний килимок. Трохи склизкий для йоги.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук !Раді, що килимок вам сподобався! Якщо здається трохи слизьким для йоги — радимо спробувати займатись босоніж або з йога-рукавичками/носками з антиковзким покриттям. Також із часом поверхня стає менш слизькою після кількох тренувань. Гарних практик!
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Чудовий килимок, при невеликій товщині на твердій поверхні з ним займатись дуже комфортно. Матеріал міцний і щільний. Єдиний недолік, що світлосірий швидко брудниться
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий + Голубой
Гарний килимок
Приємний на дотик, щільний матеріал
Іноді руки в собаці сковзають але не критично- Достоинства:
- Щільний матеріал, товщина, колір, текстура
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Дякую все супер килимок класний і надійний)))
- Достоинства:
- Качество надійність
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: InClub. Цвет: Синий + Голубой
Повір, це значно краще чим те покривало що ти стелеш, тож бери і не випендрюйся.
- Достоинства:
- Приемний на дотик та мякий.
- Недостатки:
- Для мене 60 см вузький
- Євген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Трохи розклеєний по краях
Представник постачальникаДоброго дня, Євгене!
Дякуємо за ваш відгук і покупку.
Нам прикро, що ви зіткнулися з таким недоліком — розклеювання по краях точно не відповідає стандартам якості товару.
Можливо, ви отримали одиничний брак. Радимо звернутися до нашої служби підтримки або у точку продажу — ми допоможемо вирішити ситуацію (обмін або інше рішення, згідно з умовами гарантії).
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Черный + Серый
Сервіс у магазина 10/10
Незважаючи, на те що стався брак, і мені відправили бракований колимок, магазин на наступний же день звʼязався зі мною, і допоміг у вирішенні мого питання, претензій більше не маю, і з впевненістю можу сказати, що якщо у вас щось станеться, а таке може статися у кожного, Вам допоможуть у цьому магазині
Особисто хочу подякувати, Вероніці, дуже кваліфікований менеджер, який мені допоміг !- Достоинства:
- Сервіс
- Продавец 0spring
Дякуємо за оновлений відгук!
Нам дуже шкода, що перший досвід був не зовсім вдалим, але раді, що нам вдалося з вами зв'язатися та вирішити ситуацію. Ми завжди прагнемо покращувати наш сервіс і цінуємо ваш зворотний зв’язок – він допомагає нам ставати кращими.
Якщо у вас залишилися будь-які запитання чи побажання – будемо раді допомогти!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Черный + Серый
Це ЖАХ
Купив цей коврик, оплатив передоплатою, принес додому, а він розвалюється на ходу, просто на дві частини,
Щоб ви розуміли я 5 хв на ньому пележав, і бачу що якийсь є дефект, через 10 хв дивлюсь і він просто розслоюється, і це в першу годину, тому якщо хтось захоче його придбати думайте 100 разів
Хтось може сказати, а чого ти не перевірив його на пошті, і Ви будете праві
* якщо хтось думає, що чого я його не повернув, скажу відразу, що після того як я його поклав на підлогу, я випадково його поцірапав, і навіть не хочу сваритися з продавцем- Достоинства:
- Недостатки:
- Коврик розвалюється в перший же день
- Продавец 0spring
Доброго дня!
Нам щиро прикро, що у Вас виникла така ситуація з нашим товаром.
Дякуємо, що поділились відгуком — це важливо для нас.
Ми готові запропонувати Вам обмін або повернення. Найближчим часом зв’яжемось з Вами для вирішення цього питання.
Ще раз перепрошуємо за незручності! - Андрій
Сервіс у магазина 10/10
- Лилия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Фиолетовый
Активно використовую більше року, відмінний за свої гроші
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- ДанилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Все чудово, климок приємний
- Недостатки:
- не знайшов
- Зоя С***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Фиолетовый + Розовый
Красивый, зручний!
- Продавец 0spring
Дякуємо, що обрали нас! Дуже тішимось, що вам усе сподобалось.
- Кирило К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый + Серый
Все чудово
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Чудовий килимок. Замовляла і собі і на подарунок. При забруднені можна легко витерти вологими серветками. Сама користуюсь вже півроку, нарікань немає.
- Достоинства:
- Якість за відносно не велику вартість
- Недостатки:
- З сухими руками і при деяких вправах може злегка скользити, але не критично.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук!