Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Палки для скандинавской ходьбы спортивные трекинговые для пожилых людей скандинавские для похода в горы трекенговые палочки треккинга хайкинга ТБ0260 Hechpro серые

Оценка пользователей 4.81/5
  • Баранова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Отримала палиці. Дуже гарні та естетичні, легкі у використанні. Одну норм розклала та зібрала, а другу, пізніше, випадково підняла вище обмежувальної позначки((( Допоможіть(, чи можливо знову закріпити цю пружину якимось чином, поставити на місце? Прямо дуже засмучена((

• Алла Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Дуже сподобались, легко регулюються, зручні.

Достоинства:
    хороші
  • Констанція К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Після коливань зупинилась на цій моделі і не пожалкувала. Крім того, хочу відмітити гарне і обслуговування, уважного і доброзичливого менеджера, швидку доставку. Дуже вдячна.

Достоинства:
    Зручні, легко збираються, гарні на вигляд, компактні.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
  • Альона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Прекрасний варіант для тих, хто тільки починає займатися скандинавською ходьбою. Палиці легкі, але водночас надійні. Чудове співвідношення ціни та якості.

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  TURBO SPORT

Альона, дякуємо за відгук. Чекаємо вас з новими замовленнями!

• Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Команда магазину оперативно відреагувала на замовлення, бо необхідно було терміново отримати палиці. Молодці. Дякую

Достоинства:
    Зручні, відповідно якість-ціна

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку
      Раді, що змогли оперативно обробити ваше замовлення та палиці вчасно вам надійшли. Приємно, що товар підійшов за зручністю та співвідношенням ціна-якість.
      Користуйтесь із задоволенням! Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову

• Валентина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Дякую за швидку доставку і якісні товар

• Продавец  TURBO SPORT

Вітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені!

• Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Обрали палиці за відгуками на цій сторінці і не пожалкували.
    Продавець швидко відправив, ми отримали і встигли випробувати їх у поході.
    Як на мене палиці доволі легкі (хоча ймовірно бувають легші) компактні і що головне міцні. Брали одразу 3 комплекти, після першого випробування - без нарікань.

Вітаємо!

Щиро дякуємо Вам за такий детальний і теплий відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали наші палиці за рекомендаціями інших покупців і залишилися задоволені покупкою - для нас це важливо!

• Антон Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Довго обирав переймався за кріплення (внутрішні втулки). але все Ок тримається.

Достоинства:
    Надійні міцні Добра ціна і якість.
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  TURBO SPORT

Вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Для нас велика цінність, коли клієнти залишаються задоволені якістю та отримують приємний досвід!

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Дякую за оперативність! Якість чудова, ціна теж приємна, раджу від душі для здоров'я тіла і духу! Миру і добра нам!

Достоинства:
    Якість товару

Вітаємо!

Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю товару, ціною та швидкістю обслуговування. Бажаємо Вам міцного здоров’я, гарного настрою, миру й добра!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Палиці хороші, брав для мами, для скандинавської ходьби, все чудово, дякую за сервіс

• Продавец  TURBO SPORT

Вітаємо. Дуже дякуємо Вам за відгук. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені якістю товару!

• Анастасія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Палиці чудові, міцні. Перевірку в горах пройшли, буду рекомендувати знайомим.

• Продавец  TURBO SPORT

Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та за те, що відмітили якість товару - для нас це важливо!

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Дуже задоволена покупкою. Палиці вже пройшли справжню перевірку в Карпатах витримали похід на дві гори різного рівня складності. Міцні, надійні, зручні у використанні, в дорозі не підвели. Єдиний невеликий мінус — з часом трохи стерлися надписи на стійках, але на функціональність це абсолютно не впливає. Загалом покупкою дуже задоволена, рекомендую.

Доброго дня!
      Щиро дякуємо Вам за такий детальний і теплий відгук
      Нам дуже приємно знати, що палиці добре показали себе навіть у походах Карпатами та не підвели Вас під час маршруту
      Також дякуємо, що поділились зауваженням щодо написів — обов’язково врахуємо це.
      Раді, що загалом Ви залишилися задоволені покупкою.
      Дякуємо, що обрали наш магазин, та бажаємо ще багато комфортних і яскравих походів!

• Игорь Ф***

Щиро дякуємо за Вашу оцінку
      Раді, що Ви обрали наш товар!
      Будемо раді бачити Вас знову

• Ілля Д***

Шикарно

Достоинства:
    Песня
  • Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Палиці чудові, дуже зручні.

• Лілія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Щиро вдячна продавцю за гарний сервіс, швидке відправлення товару та якісний товар) Сходжу в гори, доповню)

Достоинства:
    Легесенікі, компактні, регулюються, зручна ручка)
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Людмила Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Отримала, наступного дня і випробувала. Задоволена!

Достоинства:
    Зручні, легкі.
  • Віктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Товар палиці для скандинавської ходьбы якісний. Я користуюсь палицями з 23.05.2025р. Провірив корисна річ.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Прекрасні палиці за доволі низьку ціну. Купувала для мами, за станом здоров'я важко ходити на довгі дистанції, а за показанням лікарів прогулянки дуже важливі. З палицями тепер набагато легше.

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Олександра Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Палиці супер, легкі, зручні та стильні

• Аліна Р***

Користують із задоволенням.
    Легкі, гарні і зручні.

Достоинства:
    швидка доставка, подарунок
  • Олег Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Класні, мені дуже сподобались.
    Подарунок оцінив +

Достоинства:
    легкі, міцні
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Дякую! Палиці гарні, брала для мами, вона задоволена.

Достоинства:
    Доставка швидка
  • Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Вже пройшли випробування в Карпатах. Все чудово. Але при отриманні був відсутній один з накінечників. Дякувати, що були подарункові.

Достоинства:
    Легко збирати, розбирати та регулювати висоту.
    Недостатки:
    Відсутній один з накінечників
  • Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Палиці виявилися неочікувано важкими. Також не зручно, що вони не складаються до 25-30 см як зазвичай, а їх довжина в складеному вигляді навіть не дозволяє покласти у середнє-велику валізу.

Достоинства:
    Міцність
    Недостатки:
    Вага, розмір у складеному вигляді
    • Продавец  TURBO SPORT

Доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук та за те, що поділились своїми враженнями
      Дана модель дійсно має більш міцну конструкцію, тому може здаватись важчою у порівнянні з ультралегкими туристичними моделями. Також це телескопічні палиці, а не складні секційні, тому у складеному вигляді вони займають більше місця.
      Нам шкода, що ці особливості виявились для Вас незручними.
      У будь-якому випадку дякуємо за зворотний зв’язок.

• Петро З***

Оціню за кілька подорожей

Достоинства:
    Палиці збирати досить легко
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  TURBO SPORT

Вітаємо!

Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що перші враження від товару позитивні та палиці виявились зручними у збиранні! Приємних подорожей!

• Андрій О***
    Продавец: TURBO SPORT

Неприйшов повний комплект без кільця для снігу.Фіксатори працюють погано.Відмовився від покупки при отриманні магазині

Достоинства:
    Ніякі
    Недостатки:
    Ненадійний механізм розсування
    • Продавец  TURBO SPORT

Дякуємо за відгук.

Хотіли б уточнити, що кільця для снігу входять до комплекту постачання. Іноді вони можуть бути закріплені окремо в упаковці, тому є ймовірність, що їх не одразу помітили під час отримання.

Щодо механізму фіксації — перевірити його роботу повною мірою безпосередньо у відділенні буває непросто, адже для цього потрібен час та можливість протестувати палиці в різних положеннях і під навантаженням.

У будь-якому разі дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваші зауваження допомагають нам контролювати якість товарів та покращувати сервіс.

• Вероніка Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Брала для мами. Їй 84 роки, але вона за активний спосіб життя (по можливості, враховуючи вік) і дуже хотіла таки палки. З моменту отримання, щоденно виходить з ними на прогулянку на 1-1,5 години. Втомлюється, але настрій завжди чудовий!

Достоинства:
    Легкі та зручні
    • Продавец  TURBO SPORT

Вітаємо! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що палиці сподобалися Вашій мамі, зручні у використанні та допомагають підтримувати активний спосіб життя.

Бажаємо їй приємних прогулянок, гарного настрою та міцного здоров’я. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.

• Олег Ч***

Зручні в будь-якій місцевості

Достоинства:
    зручні