Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Палки для скандинавской ходьбы спортивные трекинговые для пожилых людей скандинавские для похода в горы трекенговые палочки треккинга хайкинга ТБ0260 Hechpro черные

Оценка пользователей 4.78/5
  • Антон Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Довго обирав переймався за кріплення (внутрішні втулки). але все Ок тримається.

Достоинства:
    Надійні міцні Добра ціна і якість.
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  TURBO SPORT

Вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Для нас велика цінність, коли клієнти залишаються задоволені якістю та отримують приємний досвід!

• Петро З***

Оціню за кілька подорожей

Достоинства:
    Палиці збирати досить легко
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  TURBO SPORT

Вітаємо!

Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що перші враження від товару позитивні та палиці виявились зручними у збиранні! Приємних подорожей!

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Дякую за оперативність! Якість чудова, ціна теж приємна, раджу від душі для здоров'я тіла і духу! Миру і добра нам!

Достоинства:
    Якість товару

Вітаємо!

Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю товару, ціною та швидкістю обслуговування. Бажаємо Вам міцного здоров’я, гарного настрою, миру й добра!

• Вероніка Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Брала для мами. Їй 84 роки, але вона за активний спосіб життя (по можливості, враховуючи вік) і дуже хотіла таки палки. З моменту отримання, щоденно виходить з ними на прогулянку на 1-1,5 години. Втомлюється, але настрій завжди чудовий!

Достоинства:
    Легкі та зручні
    • Продавец  TURBO SPORT

Вітаємо! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що палиці сподобалися Вашій мамі, зручні у використанні та допомагають підтримувати активний спосіб життя.

Бажаємо їй приємних прогулянок, гарного настрою та міцного здоров’я. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Палиці хороші, брав для мами, для скандинавської ходьби, все чудово, дякую за сервіс

• Продавец  TURBO SPORT

Вітаємо. Дуже дякуємо Вам за відгук. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені якістю товару!

• Анастасія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Палиці чудові, міцні. Перевірку в горах пройшли, буду рекомендувати знайомим.

• Продавец  TURBO SPORT

Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та за те, що відмітили якість товару - для нас це важливо!

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Палиці виявилися неочікувано важкими. Також не зручно, що вони не складаються до 25-30 см як зазвичай, а їх довжина в складеному вигляді навіть не дозволяє покласти у середнє-велику валізу.

Достоинства:
    Міцність
    Недостатки:
    Вага, розмір у складеному вигляді
    • Продавец  TURBO SPORT

Доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук та за те, що поділились своїми враженнями
      Дана модель дійсно має більш міцну конструкцію, тому може здаватись важчою у порівнянні з ультралегкими туристичними моделями. Також це телескопічні палиці, а не складні секційні, тому у складеному вигляді вони займають більше місця.
      Нам шкода, що ці особливості виявились для Вас незручними.
      У будь-якому випадку дякуємо за зворотний зв’язок.

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Дуже задоволена покупкою. Палиці вже пройшли справжню перевірку в Карпатах витримали похід на дві гори різного рівня складності. Міцні, надійні, зручні у використанні, в дорозі не підвели. Єдиний невеликий мінус — з часом трохи стерлися надписи на стійках, але на функціональність це абсолютно не впливає. Загалом покупкою дуже задоволена, рекомендую.

Доброго дня!
      Щиро дякуємо Вам за такий детальний і теплий відгук
      Нам дуже приємно знати, що палиці добре показали себе навіть у походах Карпатами та не підвели Вас під час маршруту
      Також дякуємо, що поділились зауваженням щодо написів — обов’язково врахуємо це.
      Раді, що загалом Ви залишилися задоволені покупкою.
      Дякуємо, що обрали наш магазин, та бажаємо ще багато комфортних і яскравих походів!

• Игорь Ф***

Щиро дякуємо за Вашу оцінку
      Раді, що Ви обрали наш товар!
      Будемо раді бачити Вас знову

• Ілля Д***

Шикарно

Достоинства:
    Песня
  • Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Палиці чудові, дуже зручні.

• Констанція К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Після коливань зупинилась на цій моделі і не пожалкувала. Крім того, хочу відмітити гарне і обслуговування, уважного і доброзичливого менеджера, швидку доставку. Дуже вдячна.

Достоинства:
    Зручні, легко збираються, гарні на вигляд, компактні.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
  • Лілія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Щиро вдячна продавцю за гарний сервіс, швидке відправлення товару та якісний товар) Сходжу в гори, доповню)

Достоинства:
    Легесенікі, компактні, регулюються, зручна ручка)
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Вже пройшли випробування в Карпатах. Все чудово. Але при отриманні був відсутній один з накінечників. Дякувати, що були подарункові.

Достоинства:
    Легко збирати, розбирати та регулювати висоту.
    Недостатки:
    Відсутній один з накінечників
  • Баранова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Отримала палиці. Дуже гарні та естетичні, легкі у використанні. Одну норм розклала та зібрала, а другу, пізніше, випадково підняла вище обмежувальної позначки((( Допоможіть(, чи можливо знову закріпити цю пружину якимось чином, поставити на місце? Прямо дуже засмучена((

• Людмила Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Отримала, наступного дня і випробувала. Задоволена!

Достоинства:
    Зручні, легкі.
  • Віктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Товар палиці для скандинавської ходьбы якісний. Я користуюсь палицями з 23.05.2025р. Провірив корисна річ.

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Дякую! Палиці гарні, брала для мами, вона задоволена.

Достоинства:
    Доставка швидка
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Прекрасні палиці за доволі низьку ціну. Купувала для мами, за станом здоров'я важко ходити на довгі дистанції, а за показанням лікарів прогулянки дуже важливі. З палицями тепер набагато легше.

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Альона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Прекрасний варіант для тих, хто тільки починає займатися скандинавською ходьбою. Палиці легкі, але водночас надійні. Чудове співвідношення ціни та якості.

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  TURBO SPORT

Альона, дякуємо за відгук. Чекаємо вас з новими замовленнями!

• Алла Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Дуже сподобались, легко регулюються, зручні.

Достоинства:
    хороші
  • Олександра Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Палиці супер, легкі, зручні та стильні

• Олег Ч***

Зручні в будь-якій місцевості

Достоинства:
    зручні
  • Аліна Р***

Користують із задоволенням.
    Легкі, гарні і зручні.

Достоинства:
    швидка доставка, подарунок
  • Олег Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT

Класні, мені дуже сподобались.
    Подарунок оцінив +

Достоинства:
    легкі, міцні