Отзывы покупателей о Ополаскиватель парфюмированный для стирки Chante Clair Piwonia i Magnolia с ароматом пион и магнолия 1,14 л (57 стирок)
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Wonderland avenue
- Достоинства:
- Чудовий засіб, має стійкий та приемний аромат. Білизна присля використання м'яка.
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Unitora. Объем 1 шт: 1.14 л
Підробка! Будьте обережні.
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Unitora. Объем 1 шт: 1.14 л
Дуже незадоволена товаром, який мені надіслав цей продавець. Ополіскувач занадто рідкої концистенції, що натякає на недобросовісність продавців(розбавляють водою, бо крадуть) і аромату майже не відчувається через це у самій фляшці, а вже після прання його точно не буде чути. Не раджу. Сам засіб хороший, я раніше ним користувалася, але шукайте добросовісних продавців.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Товар, що надійшов у тому вигляді, в якому його надіслав цей продавець, і є недоліком!!!!
- Лоліта Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: TytShop. Объем 1 шт: 1 л
Дуже сподобався, буду замовляти ще. Рекомендую.
- Достоинства:
- Аромат
- Наталия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Дуже приємний аромат.
- Надія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Color. Объем 1 шт: 1 л
Якісний товар. Замовлення швидко було передано продавцем у доставку Розетка. А от Розетка доставляли товар з 7 по 26 жовтня, при цьому постійно переносилися строки без попереджень.
- Достоинства:
- відмінна якість
- Недостатки:
- не має
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Color. Объем 1 шт: 1 л
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Color. Объем 1 шт: 1 л
Задоволена повністю,якість добра,запах ніжний,потрібна мала кількість,швидка доставка,рекомендую,беру не в перше
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Обери мене. Объем 1 шт: 1 л
Дуже ніжний, приємний і не хімічний запах. Економно витрачається
- Достоинства:
- Прекрасний ополіскувач