Отзывы покупателей о Переходник адаптер с китайской розетки на евророзетку (для Ecoflow) с заземлением 10A 250B Черный
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Якісно зібраний. З єкофлоу працює як треба. Не певен як буде себе вести із холодильником або електрочайником, але наче повинен вивезти.
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- наче немає
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
У мене в Китайському електромобілі в багажнику розетка 220в і тепер вона працює з евровилками. Супер
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Гарні перехідники за приємний прайс, користуюся ними як перехідником між екофлоу і ноутбуком. Продавець відправив товар також оперативно
- Достоинства:
- Нормальна якість і ціна, виконують свою функцію
- Анатолій С***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Працює добре
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Працюэ добре
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Еема
- Продавец RGSM
- Марія І***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Працює справно. По габаритам можна під'єднати два одразу, чого не скажеш про перехідник, який йшов з Ecoflow в комплекті
- Достоинства:
- Підходить до Ecoflow River Max
- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Замовляв для ecoflow delta 2