Отзывы покупателей о Подзорная труба FEIRSH 25-75х60 Black

• Наталія Н***

Супер!

• Продавец  OptySmartGalaxy

Дякуємо за відгук! Приємного користування!

• Thomas B***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OptySmartGalaxy

Мені цей споттер сподобався. У руках виглядає значно дорожчим, ніж є насправді.
    Трипод — максимально легкий, але доволі надійний. Його можна використовувати з іншим обладнанням — кріплення стандартне.
    Зображення якісне, чисте. Світлопропускної здатності лінзи вистачає, щоб дивитися у неї в сутінках. Регулювання зуму та налаштування різкості — легкі, розташовані зручно.
    Через те, що накладка із захисною кришкою сидить нещільно, її можна використовувати як бленду з регульованим вилітом.

Достоинства:
    Ціна, комплектація
    Недостатки:
    В заводського чохла нема відсіку або кріплення для триподу
    • Продавец  OptySmartGalaxy

Дякуємо за змістовний та чесний відгук! Нам дуже приємно, що споттер перевершив Ваші очікування.
      Щодо зауваження про чохол — дякуємо, що звернули увагу. Ми вже передали цю інформацію виробнику як побажання для покращення комплектації в майбутньому.
      Бажаємо приємного користування і вдалих спостережень!

• Евгений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OptySmartGalaxy

Гідна оптика за свої гроші. Особливо хотілось би відзначити сервіс і продавця. Замовлення прийшло швидко, але в коробці виявився зламаний (критично) штатив. Мабуть при транспортуванні заламали. Продавець, одразу безкоштовно вислав заміну.

Достоинства:
    Ціна. Кратність схожа на правду. До якості претензій немає. Сумлінний продавець.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  OptySmartGalaxy

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку!
      Раді, що ви задоволені якістю товару й нашою роботою. Нам дуже прикро за ситуацію зі штативом — на жаль, іноді трапляються пошкодження під час доставки, але ми завжди стараємося вирішити такі питання максимально швидко й без зайвих клопотів для клієнта.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: OptySmartGalaxy

Взяв в рамках експерименту і був приємно вражений чіткою картинкою і добрячим збільшенням.
    Якість матеріалів не викликає нарікань.
    Довжина приблизно 30 см.
    якась трєнога є необхідною, бо на велкій відстані і з великим збільшенням зображення так скаче, що немає сил дивитися.
    Особливо нікуди не виходив з нею - подарував.
    Приємно вражений якістю за таку ціну.

Достоинства:
    дійсно добре збільшує, є трєнога в комплекті
    Недостатки:
    тримач для телефону розрахований на те, що камера буде по центру телефона
    • Продавец  OptySmartGalaxy

Дякуємо за ваш детальний відгук!
      Раді знати, що ви залишилися задоволені якістю зображення та збільшенням. Також дякуємо за слушне зауваження щодо тримача для телефону — обов'язково врахуємо це для покращення майбутніх комплектів.
      Бажаємо, щоб дана покупка приносила вам тільки позитивні емоції!