Отзывы покупателей о Портативный мини кондиционер 3в1 для комнаты дома настольный охладитель вентилятор миникондиционер Aoris AO-78046 с usb переносной очиститель увлажнитель воздуха от юсб повербанка миникондиционеры портативные кондиционеры

Оценка пользователей 4.18/5
  • AI аналіз відгуків
    34 відгуки:  Позитивних — 60%, Нейтральних — 20%, Негативних — 20%.
    Користувачі в цілому задоволені цим мінікондиціонером як портативним пристроєм для локального охолодження або зволоження повітря біля робочої зони чи вдома. Більшість підкреслюють його компактність, простоту використання, швидку доставку і хорошу роботу за свої гроші. Головні переваги — компактний розмір, помітне охолодження повітря поруч, наявність функції зволоження. Однак часто зауважують, що пристрій не може замінити повноцінний кондиціонер: він ефективний лише поруч, а охолодження кімнати в цілому недостатнє. Також серед недоліків відзначають обмежений радіус дії, іноді можливі проблеми зі зборкою, шумністю та стабільністю роботи. Декілька користувачів залишили негативні відгуки через несправності чи невідповідність очікуванням щодо потужності або площі дії. Загалом — пристрій добре справляється зі своїми базовими завданнями у відповідності до своєї вартості, але не є універсальним рішенням для сильної спеки або великих приміщень.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Владислав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Гарна річ. Планую використовувати на кухні під час приготування їжі. На мій погляд дуже доречно. Особливо у спеку.

Достоинства:
    Приємна ціна, компактні розміри,наявність підсвічування та можливість регулювати потужність.
    Недостатки:
    Відсутні.
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Владислав! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Евгений Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Все добре, дує, розпиляє воду, функціонує як треба, варто розуміти що кондиціонер це гучна назва, але як куллер який розпиляє прохолодну воду дуже добре, поставив на стіл до пк, навіть декілька разів замерз

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Євгеній! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Любовь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Спасибо за мини кондиционер, сподобился.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Любов! Щиро вдячні за те, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Марія С***

Все в нормі

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Марія! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!

• Руслан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Обычный вентилятор с увлажнителем.Относительно шумно работает

Недостатки:
    Кабель питания
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Руслан! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук дуже важливий для нас!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Забрал вчера. Дует сильно, воздух прохладный но почему-то дует 15 секунд максимум на режиме с более сильным обдувом (3й режим), пробовал с другим кабелем и блоком питания - все так же. Иногда бывает что отключается сразу, как только включить и чтоб работал нужно зажимать кнопку включения но потом в итоге он все равно выключается. Даже без воды в резервуаре и с ней нормально не работает. Буду оформлять возврат средств

Достоинства:
    Удобно вытаскивать и мочить фильтр на выдуве
    Недостатки:
    Отключается сам, не работает даже минуты
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Очень классная штука дует прохладный воздух

Достоинства:
    Лёд
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Яна! Дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!

• Андрей Б***

За такі кошти супер

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Щиро вдячні за те, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Евгений П***

Норм

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Євгеній! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням.

• Никита Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Дякую, хороший пристрій! Купив для робочої зони, дуже задоволений!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Микита! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!

• Вячеслав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Класний мінікондиціонер, компактний, працює справно!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Вячеслав! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишились задоволені придбанням.

• Руслан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Все Чудово за свою ціну саме те в спекотній день, але не очікуйте що буде працювати як повноцінний кондиціонер

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Руслан! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Дуже задоволені пристроєм ! Компактний , добре працює , добре освіжає! Швидка доставка! Рекомендую

Достоинства:
    Повністю справляється зі своєю задачею ! За свої кошти топ!
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Катерина! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!

• Михайло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Впринципі як штука яку треба ставити поряд з собою на зйомній квартирі (якщо вам не можна встановити повноцінний кондиціонер, а на мобільний вам або невистачає грошей, або ви просто не хочете викидати гроші (їх продати важкувато)), то варіант непоганий, явно краще вентилятора який в спеку (маю на увазі 35 за бортом) буде вам по квартирі ганяти гаряче/тепле повітря, взяти 2-3 таких і впринципі можна охолодити кімнату, з 1 буде вам трошки покращення якщо будете його носити з собою постійно як телефон, інакше 0, охолоджує ну може до 2-5 метрів (в напрямку в якому ви його поставили), далі мрак. Загалом треба враховувати його розмір, його вартість, впринципі можна викинути корпус, надрукувати на 3D принтері більший, всадити туди вентилятор крупніший, взяти фільтр типу автомобільного (купити з якогось китайця за 100-200грн), охолодити його і буде вам непогана заміна, і охолоджувати до 10-15м і впринципі довше буде холодним (але це думки інженера, пробачте:) вартість такої доробки буде на 300-600 грн більше). Моя порада, не очікуйте від нього надто багато, це вам не панацея від спеки, це допоміжний засіб який допомагає впоратись зі спекою, а не повністю знищує тепло, хочете панацею? Купуйте повноцінний кондиціонер! А це просто дуйчик який має деякий урізаний функціонал від дорогих кондиціонерів, доречі досить непоганий варіант для блекаутів.

Достоинства:
    Виконує певний функціонал кондиціонера, можна переробити та покращити якщо руки вміють, портативний, працює від банок або зарядних станцій.
    Недостатки:
    Дує не дуже далеко, фільтр тільки 1 (хотілося б додатковий для швидкої заміни, тоді можна було б 1 заморожувати, а 2 використовувати і швидко міняти (можливо був би прок)), шумноватий,не дуже потужний
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Михайло! Дякуємо, що детально поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Я не рекомендую цей товар.

Недостатки:
    Решітка передня зламана. Зарядний кабель вийшов з ладу при першому підключенні. Дує як вентилятор і направити потік воздуха прямо не можливе, передня решітка не тримається в положенні якому би хотілось направити. Гроші на вітер.
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Тетяна! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Володимир К***

Швидка доставка

Достоинства:
    Працює як зволожувач і нічник завдяки підсвітці
    Недостатки:
    Настільний вентилятор, а не як кондиціонер
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Володимир! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Це не кондиціонер, а жах. Оте, що "на річному маслі". Після заморозки блока холодить від сили 10 хв, далі просто вітер ганяє. Не дивлячись на те, що вже похолодало, бо пройшов дощ, у кімнаті душогубка. Відчувається прохолода тільки поруч, перед обличчям. Це явно не варіант для того, щоб охолодити кімнату. Ні в якому разі не купуйте, викинуті гроші. Ніяк не могла дочекатися, а тепер надто розчарована

Достоинства:
    компактність
    Недостатки:
    Не виконує своєї головної функції - не охолоджує повітря
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Оксана! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Олена К***

Даремно витрачені гроші.
    Цей міні кондиціонер абсолютно не виправдав очікувань. Дує як звичайний напольний вентилятор, тільки з набагато меншим обхватом. Навіть коли додавала кубики льоду, ефекту не було — на відстані всього 5 см повітря вже було тепліше, ніж від звичайного вентилятора.
    Я не очікувала чудес за таку ціну, але хоча б на 20-30 см прохолоди від вентилятора сподівалась. Якщо вам просто потрібно, щоб щось дуло в кімнаті — краще купіть нормальний вентилятор. Він принаймні охоплює більшу площу і справляється краще

Достоинства:
    Недостатки:
    У відгуку
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олена! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Ангеліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Крутий вентилятор, потужний потік холодного повітря, охолоджує простір навколо швидко

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ангеліна! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ви задоволені нашим товаром!

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Приїхав такий собі пазл - разом з упаковочним ущільнювачем вийнялись половина "шторок"( не знаю як назвати), бо їх кріплення були відбиті і з одного боку вся ця решітка ввалена всередину. Можна подумати, що винна НП, але одне з кріплень( обведено червоним) було у відсіку для води, як воно могло туди потрапити.. тому схиляюсь до думки ,що таким його відправив продавець.
    В цілому працює , навіть трохи холодить. Якість збірки і матеріалів низька, все бовтається.
    Повертати не збираюсь, шкода часу цим займатися. Мета коментаря - попередити інших потенціальних покупців, що це дешман.

Достоинства:
    Працює, трохи холодить
    Недостатки:
    Приїхав поламаний, якість низька
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам шкода, що Ваш досвід не відповідав Вашим очікуванням.

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Всё быстро, доставка качество. Рекомендую.

Недостатки:
    Немного шумноватый, ..
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук та рекомендації. Завжди Вам раді!

• Катерина Г***

Дуже сподобалося

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Катерина! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

За такі гроші результатом задоволена.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Тетяна! Щиро вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Світлана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Швидка доставка, все працює. Чудовий вибір для кімнати.

Достоинства:
    Зволоження
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Світлана! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Мілана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Користуюсь вже кілька днів, приємно охолоджує повітря біля робочого столу.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Мілана! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Максим Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Компактний і зручний у використанні, охолоджує повітря поруч, зволоження теж відчутно, працює тихо.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Максим! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Євгенія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Дуже гарний портативний кондиціонер)

Достоинства:
    Потужний, гарна ціна, приємно охолоджує повітря)
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Євгенія! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!

• Лариса Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Через неділю кнопка вмикання вимикання просто перестала працювати. Вимикати доводиться тільки повним відключенням від мережі. За такі гроші можна купити дійсно працюючу річ, а не це непорозуміння. Сподівалася що пропрацює нормально хоча б сезон. Дуже прикро що такий неякісний товар

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Лариса! Ми приносимо наші вибачення. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення питання.

• Анастасия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Прийшов товар з неробочим шнуром

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Анастасія! Ми приносимо наші вибачення. Шкода, що Ви зіткнулись з браком. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення питання.

• Марина К***

Дуже зручний, нам сподобалось

Достоинства:
    Все супер!
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Марина! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!

• Олексій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Надзвичайно вдала покупка. Міні кондиціонер зроблений на високому рівні, бо це Італійський бренд. Доставили вчасно та перевірили в Розетці ! Дякую !

Достоинства:
    Приваблива цвна
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олексій! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!

• Влад Б***

Очень хороший кондиционер

Достоинства:
    Можно заливать воду
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Влад! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Виталий Б***

Чудовий зволожувач

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Віталій! Дякуємо за відгук. Будемо раді бачити Вас знову!

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Доставили вовремя. В жару отлично выручает. Хорошая сборка.
    Спасибо!Очень довольна!

Достоинства:
    Компактный, выручает в жару
    Недостатки:
    Не обнаружила
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Оксано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. До нових зустрічей.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Оксано! Дякуємо, що обрали саме нас. До нових зустрічей.

• Вадим К***

Топчик

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Вадиме! Дякуємо, що обрали саме нас. До нових зустрічей.

• Инга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Этот вариант кондиционера нам наиболее подошел по свои параметрам, отправили быстро. Благодарю!

Достоинства:
    хорошая сборка
    Недостатки:
    не заметила
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Інга! Дякуємо за відгук! Тішимося, що Ви задоволені замовленням.