Отзывы покупателей о Вышиванка мужская хаки "Кармалюк" на льняной ткани Зеленая 12091-54 (XL)
- Євгенія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 60. Цвет: Хаки
Дуже сподобалась вишиванка!
Обслуговування, підхід до замовлення - на відмінно!
Дякую!- Продавец Franka
Євгеніє, щиро дякуємо за ваш відгук! Ми надзвичайно раді, що ви обрали наш бренд і задоволені покупкою чоловічої вишитої сорочки.
- Соколова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 48. Цвет: Хаки
Дуже рада, що замовила вишиванку в цьому магазині. Доброзичлива дівчина-менеджер допомогла визначитися з розміром, підібрати модель. Замовлення прийшло своєчасно. Зроблено якісно, приємна тканина. Дуже сподобалося, рекомендую!
- Достоинства:
- Дуже гарна, оригінальна вишиванка, все виглядає стильно
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец Franka
Олено, нам безмежно приємно, що ви обрали нашого виробника. Дякуємо за Вашу підтримку та відгук про нашу чоловічу вишиту сорочку. Хай саме ця вишиваночка як символ краси, міцного здоров'я, щасливої долі, радує Вашого чоловіка і служить оберегом від усього лихого.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 48. Цвет: Хаки
Вишиванка дуже красива. Вдячна Вікторії за допомогу в визначенні розміру. Підійшла просто ідеально.
- Достоинства:
- красива вишивка, яксний пошив
- Недостатки:
- відсутні
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец Franka
Олено, щиро дякуємо за Ваші приємні слова про нашу чоловічу вишиванку. Ми завжди горді, коли наші клієнти задоволені вишитим одягом, який ми створюємо. Одягаючи свою вишиванку, ми демонструємо її красу й унікальність та засвідчуємо єдність українського народу!
- Лілія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 48. Цвет: Хаки
Чоловіча вишиванка хакі кольору дуже стильна з гарною якісною вишивкою. По розміру сіла ідеально, дякуючи менеджеру Вікторіїї, яка допомогла визначити розмір і була дуже уважною до всіх побажать в тому числі оперативно відправили. Рекомендую!
- Достоинства:
- Красиво і якісно
- Недостатки:
- Продавец Franka
Ліліє, дякуємо за Ваш чудовий і теплий відгук, він точно надихне когось замовити таку чудову українську чоловічу вишиванку! До Вашої уваги великий вибір вишитих блуз в розділі Жіночі вишиванки SERPANOK FOLK. Приходьте ще до нас, по вишиваночки для найрідніших людей!