- Надежда Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Гарний товар. Все відповідає опису. Задоволена відром, бо повністю відповідає моїм потребам. Приємний продавець, що є не менш важливим))
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Вона не функціонує ручки там чисто для декору
- Достоинства:
- Ні
- Недостатки:
- Є
- Продавец FlashShop
Доброго дня!
Шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Водночас хочемо зазначити, що маємо багато позитивних відгуків від інших покупців щодо даного товару.
Також прикро, що про ситуацію ви повідомляєте лише зараз, через 9 місяців після покупки.
Сподіваємось, наступні замовлення принесуть вам лише позитивні враження!
- Эмма Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все добре
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Єлизавета І***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Не зручно носити, постійно пересилається на якусь з сторін. Воду не проливши підняти в цьому відрі взагалі неможливо
- Достоинства:
- Зручно зберігати
- Недостатки:
- Не зручно користуватись, особливо для води
- Продавец FlashShop
Дякуємо вам за відгук та приділений час!
Нам щиро шкода, що товар не приніс вам радості у використанні.
Через особливості конструкції та гнучку овальну форму відра, під час перенесення вода може злегка коливатися чи переливатися — це природна особливість моделі, яка не впливає на її функціональність. Виріб найкраще підходить для зберігання води, тимчасового переміщення або як зручний контейнер для овочів, фруктів чи інших речей.
Сподіваємося, що ваші наступні покупки принесуть вам лише приємні враження та задоволення
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Гарний тазик для швабри на колесах.
- Достоинства:
- Гарний тазик
- Недостатки:
- Якщо піднімати з водою за ручки, то великий ризик розлити воду.
- Продавец FlashShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Тільки купив, працює, але дивіться уважно на розміри
- Достоинства:
- Складається
- Недостатки:
- Дуже низьке, на фото виглядає вищим хоча розміри вказані точно
- Продавец FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Гарне, компактне, практичне відро.
- Достоинства:
- Займає мінімум місця
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Ведро пришло целым. Всё в наличии.
Но упаковка такого хрупкого пластика оставляет желать лучшего.
Я удивлена как оно доехало невредимым.
Не пользовалась ещё.- Достоинства:
- Компактный вариант для маленьких помещений. Соответствует параметрам
- Недостатки:
- Хрупкое. Неудобно переносить, только котить.
- Продавец FlashShop
Дякуємо за ваш відгук та щирий зворотний зв'язок. Ми раді, що товар вам сподобався та ви залишилися задоволені покупкою. Ваші рекомендації стосовно пакування обов’язково візьмемо до уваги, адже для нас важливо, щоб кожне замовлення доходило до клієнта у найкращому вигляді. Сподіваємось, наступні ваші покупки у нашому магазині будуть ще приємнішими.
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Складається/розклається добре.при наливанні води тримається,бортики не опускаються
- Достоинства:
- Займає мало місця
- Недостатки:
- Якщо набрати пів тазика води ,взяти за ручки і намагатись нести,то дуже велика ймовірність,що тазик перерветься на якийсь бік! ручки розташовані так, що немає нормального балансування!
- Продавец FlashShop
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дуже функціональне, зручно брати з собою на відпочинок ( носити воду з моря дітям в басейн), також зручно прати речі у відпустці.
- Достоинства:
- Зручне, складається
- Недостатки:
- Поки не було замічено.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олено! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все чудово. Сподобався подарунок.
- Достоинства:
- Відро на колесах.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Оксано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Никита К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Зручне відро, дуже компактне в складеному стані
- Достоинства:
- Складається
- Продавец FlashShop
Добрий день, Никита! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дякую за відро. Я не знала що там є колеса знизу. Для тих хто бере відро для миття підлоги - дуже зручно! Я очікувала що воно буде трохи ширшим так як мені воно для інших цілей, але як виявилось - це теж зручне. І добре що є ручки!
- Достоинства:
- Колеса, ручки, можливість компактного складання
- Продавец FlashShop
Добрий день, Катерино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дуже гарний магазин і їго спіробітники.Рекоменду .Невперший раз звертаюсь.Завжди - подаруничок !!!
- Достоинства:
- швидка доставка,гарне пакування
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец FlashShop
Добрий день, Тетяно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дуже гарний продавець рекомендую
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
При наборі води відро складається!
- Достоинства:
- Складне
- Недостатки:
- При наборі води відро складається!
- Богдана М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Зручно зберігати і користуватися, задоволена покупкою
- Продавец FlashShop
Добрий день, Богдано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Отличное ведро, я довольна
- Достоинства:
- Качественный пластик
- Продавец FlashShop
Добрий день, Анастасія! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дуже швидко відправили, зателефонували і уточнити всі деталі, дуже класне обслуговування! Відро дуже зручне і якісне, рекомендую! Дякую!
- Продавец FlashShop
Добрий день, Ірино! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Фоменко В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Прийшло на слідуючий день після замовлення. Прикольне відро.
- Достоинства:
- Прийшло на слідуючий день після замовлення. Прикольне відро.
- Недостатки:
- Трошки велеченгьке.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Валентин! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Уляна М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дякую за товар, все супер.