Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Матрасик на пеленальний комод с непромокающей накладкой и корзинкой для мелочей Серебрянные сердечки + серый 70*60 см

• Маргарита Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Чудовий та якісний матрасик дякую за швидку доставку

• Люси
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Мне все очень понравилось. Качественно, быстро, красиво и аккуратно пошито. Можно докупить корзинки и накладные непромокаемые пеленки. Это удобно. Продавец приятный. В общем все четко.

• Інна Л***

Матрасик чудовий. Продавець дуже ввічливий. Товар доставили швидко. Рекомендую

Достоинства:
    Все сподобалося
    Недостатки:
    Відсутні
  • Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Прийшло все дуже красиве і якісно пошите. Дуже зручно, що в комплекті є кошик, де можна все необхідне покласти. Дуже ввічливий продавець. При бажанні можна ще до замовити додатково кошик і непромокаючу накладку на пеленатор. Рекомендую)

Достоинства:
    Якість товару.
    Недостатки:
    Не має
  • Софія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Супер матрас, якісний , обслуговування супер, мені і дитині подобається

• Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Отримала комплект матрацу та вразила якість матеріалу, все виконано якісно, пелюшка добре тримається на липучках і сам матрац добре тримає форму.
    Також окремо вдячна за оперативність роботи менеджера і інформування стосовно стану відправки.
    Рекомендую до купівлі!

Достоинства:
    Якісне пошиття, вчасність доставки, оперативність роботи менеджера.
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Анна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy

Замовили у вас цей матрасик і ні каплі не пожаліли він просто дуже класний, якісно пошитий і зручний. А корзинка для дрібниць дуже зручна, так як туди все вмістилось що на комодику стояло. Рекомендую до замовлення.

Достоинства:
    Швидке пошиття, гарна якість.
    • Продавец  4ickabiddy

Дякую вам за замовлення та високу оцінку! Ми стараємось зробити найкраще для наших маленьких клієнтів!

• Яна Б***
    Продавец: 4ickabiddy

Набором задоволені на всі 100%.
    Я хвилювалась як буде після прання, але все суперпродавця рекомендую, постійно були на зв’язку в вайбері

Достоинства:
    Не втратив форму та колір після прання