- Маргарита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy
Чудовий та якісний матрасик дякую за швидку доставку
- ЛюсиОтзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy
Мне все очень понравилось. Качественно, быстро, красиво и аккуратно пошито. Можно докупить корзинки и накладные непромокаемые пеленки. Это удобно. Продавец приятный. В общем все четко.
- Інна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy
Матрасик чудовий. Продавець дуже ввічливий. Товар доставили швидко. Рекомендую
- Достоинства:
- Все сподобалося
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy
Прийшло все дуже красиве і якісно пошите. Дуже зручно, що в комплекті є кошик, де можна все необхідне покласти. Дуже ввічливий продавець. При бажанні можна ще до замовити додатково кошик і непромокаючу накладку на пеленатор. Рекомендую)
- Достоинства:
- Якість товару.
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy
Супер матрас, якісний , обслуговування супер, мені і дитині подобається
- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy
Отримала комплект матрацу та вразила якість матеріалу, все виконано якісно, пелюшка добре тримається на липучках і сам матрац добре тримає форму.
Також окремо вдячна за оперативність роботи менеджера і інформування стосовно стану відправки.
Рекомендую до купівлі!- Достоинства:
- Якісне пошиття, вчасність доставки, оперативність роботи менеджера.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy
Замовили у вас цей матрасик і ні каплі не пожаліли він просто дуже класний, якісно пошитий і зручний. А корзинка для дрібниць дуже зручна, так як туди все вмістилось що на комодику стояло. Рекомендую до замовлення.
- Достоинства:
- Швидке пошиття, гарна якість.
- Продавец 4ickabiddy
Дякую вам за замовлення та високу оцінку! Ми стараємось зробити найкраще для наших маленьких клієнтів!
- Яна Б***Продавец: 4ickabiddy
Набором задоволені на всі 100%.
Я хвилювалась як буде після прання, але все суперпродавця рекомендую, постійно були на зв’язку в вайбері- Достоинства:
- Не втратив форму та колір після прання