Отзывы покупателей о Alize Puffy № 183 Светло-голубой, 100г/9м – Ализе Пуффи, плюшевая пряжа с готовыми петлями для вязания руками пледов, игрушек и аксессуаров

• Сергій Б***

Дитина залишилась задоволена.

• Продавец  Ниточка

Сергій, дякуємо за Ваш відгук! Раді, що покупка принесла радість. Чекатимемо на Вас знову)

• Руслана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка

доставка приехала быстро положили подарок было очень приятно нитки хорошие

• Продавец  Ниточка

Руслана, широ дякуємо за відгук! Нам приємно, що Ви залишились задоволені замовленням. Чекатимемо на Вас знову)

• Юлияс Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка

Якість чудова,отримала дуже швидко,продавець швидко зреагував на замовлення!Дякую,буду замовляти ще!

• Продавец  Ниточка

Юлія, щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені якістю товару та швидкістю обробки замовлення. Будемо раді бачити Вас знову)

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка

Якість чудова: нитка плюшева , не рветься . Колір насичений . Рекомендую ! Буду замовляти , ще тільки в інших кольорах .

• Продавец  Ниточка

Юлія, щиро дякуємо Вам за відгук! Приємно знати, що нитки сподобалися та відповідають Вашим очікуванням. Будемо раді бачити Вас знову)

• Соломія Б***

Все чудово підійшло

• Продавец  Ниточка

Соломія, дякуємо за ваш відгук, чекаємо вас знов!)

• Каріна П***

Ниточка дуже якісна,пухнаста!

• Продавец  Ниточка

Каріна ,дякую за Ваше замовлення) з нетерпінням чекаємо Вас знову. Нам дуже приємно бачити Вас в колі наших друзів!

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка

Пряжа класна, я не бачу недоліків

• Продавец  Ниточка

Олена, дякуємо Вам за високу оцінку нашої роботи! Чекаємо на нові замовлення!